testerf

مشکل با کد کوتاه کردن کاراکتر

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من اسکریپت سایتم از این کد برای کوتاه کردن تعداد کاراکترها استفاده کرده




function shortenStr ($str, $len) { global $setting;
if (strlen($str) > $len) { if ($setting['use_mb_strlen'] == 0) $str = mb_substr($str, 0, $len, 'utf-8')."…"; else $str = substr($str, 0, $len, 'UTF-8')."…"; } return $str;}


از دوستان کسی میتونه این کدو ویرایش کنه که تعداد کاراکتر ها زیاد شه؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی تعداد کاراکتر ها زیاد بشه ؟

ورودی پارامتر $len رو هر چی بدید خروجی همون تعداد میگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کمی صبور باشید مطمئن باشید حتما جواب خواهید گرفت.

کوتاه کردن کاراکتر چی؟جای خاصی است؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینین توی صفحه اصلی سایتم تعداد حروف بیشتر از یه مقدار که میشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره

سایت تو امضام هست

من میخوام اون مقدار زیاد شه یعنی سه نقطه بزاره ولی تعدادش زیاد شه

به طور مثال.الان وقتی تعداد حروف از 100 تا بیشتر باشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره میخوام یه جوری بشه ک وقتی تعداد حروف از 200 تا بیشتر شه سه نقطه بزاره

اینو فقط مثال زدم یعنی میخوام تعداد کاراکتر موجود تو جملات سایت زیاد شه

ویرایش شده در توسط testerf

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هاتون رو با این عوض کنید من که از کد شما چیزی نفهمیدم:

در functions.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


/* CUSTOM EXCERPTS */
function wpe_excerptlength_index($length) {
return 50;
}
function wpe_excerpt($length_callback='', $more_callback='') {
global $post;
if(function_exists($length_callback)){
add_filter('excerpt_length', $length_callback);
}
if(function_exists($more_callback)){
add_filter('excerpt_more', $more_callback);
}
$output = get_the_excerpt();
$output = apply_filters('wptexturize', $output);
$output = apply_filters('convert_chars', $output);
$output = '<p>'.$output.'</p>';
echo $output;
}

function new_excerpt_more($more) {
return ' ....';
}
add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more');

و در index.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


<?php wpe_excerpt('wpe_excerptlength_index', ''); ?>

در کد های بالا خط دوم فانکشن مقدار 50 تعداد کلمات هستش میتونید به هر مقداری تغییر بدین.

و در این کد داخل کتیشن ' ' هر کلمه ای بزارین.


return ' ....';

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کد کامل فایل functions.php و آدرس سایت رو اینجا بگذارید؟

دوستان توجه کنند که هیچوقت به کسی نگن کل فایل functions.php رو عوض کنن به علت اینکه شاید پوسته توابعی داشته باشه که درون فایل functions.php هست :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

من از شما معذرت میخوام. ;)

به خاطر پست آقا وحید فکر کردم که اشتباه شده. :blink:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم حالا در مورد مشکل من نظری ندارین/؟

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

خب دقیقا هم مشکلم همینجاست که نمیدونم اون کد به چه شکلی نوشته شده و کجا باید دنبالش بگردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معخولا باید در فایل فانکشن باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط SURENA
      سلام روزتون بخیر
      قالب سایت من عکس ها رو در صفحه اصلی نمایش نمیده!! اما در ادامه مطلب نشون میده 
      تو صفحه اصلی فقط تصویر شاخص مطالب رو نمایش میده ...
      چطور میشه این مشکل رو حل کرد دوستان؟!!
    • توسط farshidaslani
      سلام و وقت بخیر 
      من نسخه انگلیسی قالب bigshop رو دارم استفاده می کنم و تمامی قسمت ها راست چین شدن ولی منوی اصلی و منوی دسته بندی به هیچ وجه راست چین نمیشه 
      لطفا راهنمایی کنید ممنون 
      www.ebadishop.com/www
    • توسط mahdi021
      سلام
      خسته نباشید
      من یوزر و پسورد رو میزنم ولی وقتی میزنم لوگین صفحه رفرش میشه باز همین صفحه میاد بدون هیچ اخطاری
      البته من دیروز ی افزونه امنیتی نصب کردم و ادرس صفحه لوگین رو هم عوض کردم
      ولی دیروز مشکلی نداشت از امروز اینجوری شده
      لطفا کمکم کنید
    • توسط hiwa
      سلام دوستان
      یک مشکل خاصی 1-2 هفته است من رو بدون گرفتن نتیجه به خودش مشغول کرده (با کلی استرس و اعصاب خوردی). الان به ذهنم رسید که مشکل رو اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه کمکم کنه. حتی اگه هزینه ای مطالبه باهاش واقعا ممنونتون میشم.
      من در یک سایت آگهی (لینک) که از افزونه wp job manager و افزونه های مکمل این افزونه برای ساخت این سایت استفاده کرده ام (قالب listify).
      سایت به خوبی کار میکرد تا اینکه مجبور شدم سایت رو به کمک polylang دو زبانه کنم (توسعه دهنده قالب این افزونه رو توصیه کرده: لینک)
      پس از نصب این افزونه، فایل mo افزونه job manager دیگه لود نمیشه. یعنی بخشهایی از سایت که مربوط به این افزونه است، انگلیسی میشه (این صفحه سایت، وقتی polylang غیرفعال باشه کاملا فارسیه اما وقتی فعال باشه به این صورت نمایش داده میشه یعنی ترکیبی از فارسی و انگلیسی)
      با غیر فعال کردن polylang مشکل رفع میشه
      اما من باید سایت رو دو زبانه کنم. پس مجبورم از polylang استفاده کنم.
      آیا راهی وجود داره که بدون استفاده از فایل po بخشهایی که مربوط به این افزونه job manager هست رو فارسی کنم؟
      ممنون میشم هر راه حل و سرنخی به ذهنت میرسه رو بهم بگید
      زیاد سرچ کردم. بقیه هم این مشکل رو با ترکیب این دو افزونه دارند(لینک) اما راه حلی که واسه من موثر باشه رو پیشنهاد نکرده ان.
       
    • توسط majidted
      سلام  خسته نباشید بسیار ، به مشکلی خوردم و درخواست کمک هر کسی میتونه کمک کنه ، اینم شمارمه 09300151579 درصورت نیاز تماس بگیرید

      مشکل ما اینه که ما وقتی میخوایم داخل فایل htaccess از کد
      RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L] استفاده کنیم ، (کدی که اجبار به استفاده از HTTPS ) میکنه این ارور رو میده : the page isn't redirecting properly

       
      اینم فایل htaccess من

      خیلی لطف میکنید اگر کمکم کنید ،
      htaccess.txt