testerf

مشکل با کد کوتاه کردن کاراکتر

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من اسکریپت سایتم از این کد برای کوتاه کردن تعداد کاراکترها استفاده کرده




function shortenStr ($str, $len) { global $setting;
if (strlen($str) > $len) { if ($setting['use_mb_strlen'] == 0) $str = mb_substr($str, 0, $len, 'utf-8')."…"; else $str = substr($str, 0, $len, 'UTF-8')."…"; } return $str;}


از دوستان کسی میتونه این کدو ویرایش کنه که تعداد کاراکتر ها زیاد شه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی تعداد کاراکتر ها زیاد بشه ؟

ورودی پارامتر $len رو هر چی بدید خروجی همون تعداد میگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کمی صبور باشید مطمئن باشید حتما جواب خواهید گرفت.

کوتاه کردن کاراکتر چی؟جای خاصی است؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینین توی صفحه اصلی سایتم تعداد حروف بیشتر از یه مقدار که میشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره

سایت تو امضام هست

من میخوام اون مقدار زیاد شه یعنی سه نقطه بزاره ولی تعدادش زیاد شه

به طور مثال.الان وقتی تعداد حروف از 100 تا بیشتر باشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره میخوام یه جوری بشه ک وقتی تعداد حروف از 200 تا بیشتر شه سه نقطه بزاره

اینو فقط مثال زدم یعنی میخوام تعداد کاراکتر موجود تو جملات سایت زیاد شه

ویرایش شده در توسط testerf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هاتون رو با این عوض کنید من که از کد شما چیزی نفهمیدم:

در functions.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


/* CUSTOM EXCERPTS */
function wpe_excerptlength_index($length) {
return 50;
}
function wpe_excerpt($length_callback='', $more_callback='') {
global $post;
if(function_exists($length_callback)){
add_filter('excerpt_length', $length_callback);
}
if(function_exists($more_callback)){
add_filter('excerpt_more', $more_callback);
}
$output = get_the_excerpt();
$output = apply_filters('wptexturize', $output);
$output = apply_filters('convert_chars', $output);
$output = '<p>'.$output.'</p>';
echo $output;
}

function new_excerpt_more($more) {
return ' ....';
}
add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more');

و در index.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


<?php wpe_excerpt('wpe_excerptlength_index', ''); ?>

در کد های بالا خط دوم فانکشن مقدار 50 تعداد کلمات هستش میتونید به هر مقداری تغییر بدین.

و در این کد داخل کتیشن ' ' هر کلمه ای بزارین.


return ' ....';

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کد کامل فایل functions.php و آدرس سایت رو اینجا بگذارید؟

دوستان توجه کنند که هیچوقت به کسی نگن کل فایل functions.php رو عوض کنن به علت اینکه شاید پوسته توابعی داشته باشه که درون فایل functions.php هست :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

من از شما معذرت میخوام. ;)

به خاطر پست آقا وحید فکر کردم که اشتباه شده. :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم حالا در مورد مشکل من نظری ندارین/؟

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

خب دقیقا هم مشکلم همینجاست که نمیدونم اون کد به چه شکلی نوشته شده و کجا باید دنبالش بگردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معخولا باید در فایل فانکشن باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_1365
      سلام،وقت شما بخیر،دوستان من میدونم که با ورد پرس میشه فرم های خوبی ساخت،ولی میخوام بدونم میشه سامانه ای ساخت که پرسنل یک شرکت با هم از طریق فرم ها در ارتباط باشند؟مثلا کارمند یک فرم را تکمیل میکند و مدیران مختلف آن فرم را میبینند و پس از اینکه تایید کردند کارمند اجازه ادامه کار را دارد،امکان ساختش با ورد پرس هست آیا؟ممنون میشم جواب بدین
    • توسط heydari6143@gmail.com
      تو تنظیمات وردپرس آدرس وردپرس را تعیبر دارم و دیگه به وردپرس دسترسی ندارم راهنمایی کنید لطفا 
    • توسط farhadpotter
      با سلام
       مشکلی در فروشگاهم وجود داره که خرید مشتریان رو مختل کرده.
      من از قالب بیگ شاپ استفاده می کنم و فروشگاه ووکامرسی دارم.
      در صفحه مربوط به ورود اطلاعات مشتری قبل از پرداخت، آخرین گزینه قبول قوانین سایت هست که باید تیکش زده بشه.
      در همه مرورگرها به جز کروم، تیک پذیرش قوانین درجای درست نمایش داده میشه اما در مرورگر کروم این تیک بیرون صفحه قرار میگیره.
      با هیچ افزونه ای هم نتونستم درستش کنم و تصحیح کدش رو هم بلد نیستم انجام بدم.
      این هم آدرس فروشگاه:
      http://payamesalim.com
      لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط sajadszm
      با سلام دوستان
      با استفاده از قالب بازل یک صفحه آماده کردم که در ابتداش ویدیو هست.این ویدیو کنارش یه ضربدر داره که کاربر میتونه ویدیو رو ببنده و پخش نکنه.اما الان ویدیو تو مرورگر کروم به راحتی بسته میشه ولی تو مرورگر فایرفاکس هرچی رو ضربدر کلیک میکنی بسته نمیشه.چکار کنم؟
      این هم تصویرش:
      https://goo.gl/5mLRF2
    • توسط t-51
      سلام لطفا کمک کنید واقعا این مشکل رو مخ هست
      بی بی پرس و بادی پرس و نصب کردم اما اما برگه های ثبت نام و انجمن کلا بالا نمی یاد تو فهرست هم نیست کلا هرچی گشتم.
      نمی دونم مشکل از کجا است اما رو همه قالب ها بالا نمی یان لطفا راهنمایی کنید چه باید کرد ؟