• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
testerf

مشکل با کد کوتاه کردن کاراکتر

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من اسکریپت سایتم از این کد برای کوتاه کردن تعداد کاراکترها استفاده کرده




function shortenStr ($str, $len) { global $setting;
if (strlen($str) > $len) { if ($setting['use_mb_strlen'] == 0) $str = mb_substr($str, 0, $len, 'utf-8')."…"; else $str = substr($str, 0, $len, 'UTF-8')."…"; } return $str;}


از دوستان کسی میتونه این کدو ویرایش کنه که تعداد کاراکتر ها زیاد شه؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی چی تعداد کاراکتر ها زیاد بشه ؟

ورودی پارامتر $len رو هر چی بدید خروجی همون تعداد میگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز کمی صبور باشید مطمئن باشید حتما جواب خواهید گرفت.

کوتاه کردن کاراکتر چی؟جای خاصی است؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینین توی صفحه اصلی سایتم تعداد حروف بیشتر از یه مقدار که میشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره

سایت تو امضام هست

من میخوام اون مقدار زیاد شه یعنی سه نقطه بزاره ولی تعدادش زیاد شه

به طور مثال.الان وقتی تعداد حروف از 100 تا بیشتر باشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره میخوام یه جوری بشه ک وقتی تعداد حروف از 200 تا بیشتر شه سه نقطه بزاره

اینو فقط مثال زدم یعنی میخوام تعداد کاراکتر موجود تو جملات سایت زیاد شه

ویرایش شده در توسط testerf

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد هاتون رو با این عوض کنید من که از کد شما چیزی نفهمیدم:

در functions.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


/* CUSTOM EXCERPTS */
function wpe_excerptlength_index($length) {
return 50;
}
function wpe_excerpt($length_callback='', $more_callback='') {
global $post;
if(function_exists($length_callback)){
add_filter('excerpt_length', $length_callback);
}
if(function_exists($more_callback)){
add_filter('excerpt_more', $more_callback);
}
$output = get_the_excerpt();
$output = apply_filters('wptexturize', $output);
$output = apply_filters('convert_chars', $output);
$output = '<p>'.$output.'</p>';
echo $output;
}

function new_excerpt_more($more) {
return ' ....';
}
add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more');

و در index.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


<?php wpe_excerpt('wpe_excerptlength_index', ''); ?>

در کد های بالا خط دوم فانکشن مقدار 50 تعداد کلمات هستش میتونید به هر مقداری تغییر بدین.

و در این کد داخل کتیشن ' ' هر کلمه ای بزارین.


return ' ....';

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه کد کامل فایل functions.php و آدرس سایت رو اینجا بگذارید؟

دوستان توجه کنند که هیچوقت به کسی نگن کل فایل functions.php رو عوض کنن به علت اینکه شاید پوسته توابعی داشته باشه که درون فایل functions.php هست :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

من از شما معذرت میخوام. ;)

به خاطر پست آقا وحید فکر کردم که اشتباه شده. :blink:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خواهش میکنم حالا در مورد مشکل من نظری ندارین/؟

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

خب دقیقا هم مشکلم همینجاست که نمیدونم اون کد به چه شکلی نوشته شده و کجا باید دنبالش بگردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

معخولا باید در فایل فانکشن باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط zodiac
      سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان
      من حدودا یه ماهی میشه که به جمع کاربران ورد پرس وارد شدم ولی مشکل جدی در پست گذاشتن به زبان فارسی دارم و وقتی که پست میزارم نام پست، متن پست، نام دسته به علامت سوال«؟» تبدیل میشه
      لطفا راهنمایی کنین که چجوری مشکل رو حل کنم
      زبان خوده وردپرس فارسی ـیه و مشکلی نداره
      البته در سایت به صورت تکه تکه نوشته شده است
      خیلی ممنون
      آدرس سایت: 
      ic.xzn.ir/zodiac
    • توسط 11057
      مشکل در نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
      بعد نصب کردن ورد پرس سایت بالا نمیاد،این اخطار رو نشون میده:
       
      Not Found
      The requested URL / was not found on this server.
      Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    • توسط runy

      سلام
      کد پست تایپ زیر را در فانشن گذاشتم .
      //---------------------— function wpp_custom_post_type() {     $labels = array(         'name'                => __( 'Post Types', 'text_domain' ),         'singular_name'       => __( 'Post Type', 'text_domain' ),         'menu_name'           => __( 'Post Type', 'text_domain' ),         'parent_item_colon'   => __( 'Parent Item:', 'text_domain' ),         'all_items'           => __( 'All Items', 'text_domain' ),         'view_item'           => __( 'View Item', 'text_domain' ),         'add_new_item'        => __( 'Add New Item', 'text_domain' ),         'add_new'             => __( 'Add New', 'text_domain' ),         'edit_item'           => __( 'Edit Item', 'text_domain' ),         'update_item'         => __( 'Update Item', 'text_domain' ),         'search_items'        => __( 'Search Item', 'text_domain' ),         'not_found'           => __( 'Not found', 'text_domain' ),         'not_found_in_trash'  => __( 'Not found in Trash', 'text_domain' ),     );     $rewrite = array(         'slug'                => 'post_type',         'with_front'          => true,         'pages'               => true,         'feeds'               => true,     );     $capabilities = array(         'edit_post'           => 'edit_post',         'read_post'           => 'read_post',         'delete_post'         => 'delete_post',         'edit_posts'          => 'edit_posts',         'edit_others_posts'   => 'edit_others_posts',         'publish_posts'       => 'publish_posts',         'read_private_posts'  => 'read_private_posts',     );     $args = array(         'label'               => __( 'post_type', 'text_domain' ),         'description'         => __( 'Post Type Description', 'text_domain' ),         'labels'              => $labels,         'supports'            => array( 'title', 'editor', 'excerpt', 'author', 'thumbnail', 'comments', 'trackbacks', 'revisions', 'custom-fields', 'page-attributes', 'post-formats', ),         'taxonomies'          => array( 'category', 'post_tag' ),         'hierarchical'        => false,         'public'              => true,         'show_ui'             => true,         'show_in_menu'        => true,         'show_in_nav_menus'   => true,         'show_in_admin_bar'   => true,         'menu_position'       => 5,         'menu_icon'           => 'dashicons-welcome-learn-more',         'can_export'          => true,         'has_archive'         => true,         'exclude_from_search' => false,         'publicly_queryable'  => true,         'query_var'           => 'post_type',         'rewrite'             => $rewrite,         'capabilities'        => $capabilities,     );     register_post_type( 'post_type', $args ); } add_action( 'init', 'wpp_custom_post_type', 0 ); //------------ ولی نمیتونه پست ها را نمایش بده .
      مشکل دومش اینکه حتی تو لیست خودش توی پیشخوان هم نمیتونه نمایش بده .

      مشکل کجاست  ؟؟
    • توسط mohsen8390
      با عرض سلام و خسته نباشید
      ببخشید یه مشکل با افزونه visual composer داشتم
      وقتی که بلاک متن برای قسمتی درست می کنم بعد از اتمام کار و ذخیره بلاک ها نمایش داده نمی شوند
      بعضی از دوستان گفتم کش مرورگر پاک کنی درست میشه ولی درست نشد
      ممنون میشم اگه کمکم کنید خیلی لازم دارم
      این موقعه ایی که تغییر میدم و ذخیره می کنم

       
      و این هم بعد از ذخیره