• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
testerf

مشکل با کد کوتاه کردن کاراکتر

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من اسکریپت سایتم از این کد برای کوتاه کردن تعداد کاراکترها استفاده کرده




function shortenStr ($str, $len) { global $setting;
if (strlen($str) > $len) { if ($setting['use_mb_strlen'] == 0) $str = mb_substr($str, 0, $len, 'utf-8')."…"; else $str = substr($str, 0, $len, 'UTF-8')."…"; } return $str;}


از دوستان کسی میتونه این کدو ویرایش کنه که تعداد کاراکتر ها زیاد شه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی تعداد کاراکتر ها زیاد بشه ؟

ورودی پارامتر $len رو هر چی بدید خروجی همون تعداد میگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کمی صبور باشید مطمئن باشید حتما جواب خواهید گرفت.

کوتاه کردن کاراکتر چی؟جای خاصی است؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینین توی صفحه اصلی سایتم تعداد حروف بیشتر از یه مقدار که میشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره

سایت تو امضام هست

من میخوام اون مقدار زیاد شه یعنی سه نقطه بزاره ولی تعدادش زیاد شه

به طور مثال.الان وقتی تعداد حروف از 100 تا بیشتر باشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره میخوام یه جوری بشه ک وقتی تعداد حروف از 200 تا بیشتر شه سه نقطه بزاره

اینو فقط مثال زدم یعنی میخوام تعداد کاراکتر موجود تو جملات سایت زیاد شه

ویرایش شده در توسط testerf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هاتون رو با این عوض کنید من که از کد شما چیزی نفهمیدم:

در functions.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


/* CUSTOM EXCERPTS */
function wpe_excerptlength_index($length) {
return 50;
}
function wpe_excerpt($length_callback='', $more_callback='') {
global $post;
if(function_exists($length_callback)){
add_filter('excerpt_length', $length_callback);
}
if(function_exists($more_callback)){
add_filter('excerpt_more', $more_callback);
}
$output = get_the_excerpt();
$output = apply_filters('wptexturize', $output);
$output = apply_filters('convert_chars', $output);
$output = '<p>'.$output.'</p>';
echo $output;
}

function new_excerpt_more($more) {
return ' ....';
}
add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more');

و در index.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


<?php wpe_excerpt('wpe_excerptlength_index', ''); ?>

در کد های بالا خط دوم فانکشن مقدار 50 تعداد کلمات هستش میتونید به هر مقداری تغییر بدین.

و در این کد داخل کتیشن ' ' هر کلمه ای بزارین.


return ' ....';

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کد کامل فایل functions.php و آدرس سایت رو اینجا بگذارید؟

دوستان توجه کنند که هیچوقت به کسی نگن کل فایل functions.php رو عوض کنن به علت اینکه شاید پوسته توابعی داشته باشه که درون فایل functions.php هست :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

من از شما معذرت میخوام. ;)

به خاطر پست آقا وحید فکر کردم که اشتباه شده. :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم حالا در مورد مشکل من نظری ندارین/؟

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

خب دقیقا هم مشکلم همینجاست که نمیدونم اون کد به چه شکلی نوشته شده و کجا باید دنبالش بگردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معخولا باید در فایل فانکشن باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kamran.azarniya@yahoo.com
      سلام و درود
      بنده در این سایتم کمی مشکل منو داشتم نمیدونم چه تنظیماتی کردم که منو از جایگاه اصلی خودش اومده پایینتر ، حالا به نظرتون باید چیکار کنم یا چه کدیو اصلاح کنم
      تشکر
      avahesab.ir
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام 
      چطور میتونم برای صفحه اصلی سایت و صفحه فروشگاه و یا برگه های دیگه برای هر کدوم  فهرست منو ( منوی اصلی افقی بالای صفحه ) متفات داشته باشم 
      مثلا منوی افقی بالای صفحه مخصوص محصولات رو فقط تو صفحه فروشگاه دیده بشه و در صفحه دیگه ای از سایت منوی دیگه ای رو تنظیم کنم که نشون داده بشه
    • توسط aref74
      با سلام خدمت عزیزان..بنده تازه با ووکامرس آشنا شدم ... چرا وقتی محصولی را ایجاد میکنم و انتشار میدهم در صفحه فروشگاه فقط محصول به تنهایی نشان داده میشود و هیچ گزینه ای برای قیمت و افزودن به سبد خرید نداره.

      سوال دیگرم این بود که برای ساختن اون لینک اختصاصی محصول بهترین روش چیه؟عدد بذاریم یا همون اسم محصول؟چون با اسم محصول ارور میده گویا باید صفحه اختصاصی بسازیم..

      با تشکر
    • توسط ahmad4u
      متاسفانه موقع استفاده از برخی افزونه های وردپرس مشکل علامت سوال (�)  در بین اعداد آن بوجود میاید
      در سایتها هم اشاره شده که مشکل بخاطر ترجمه فایل فارسی وردپرس هست و فایلی زبان فارسی که آنها در سایت قرار دادند آپلود بشه در وردپرس مشکل حل میشه
      و مشکل هم حل میشه اما یک مشکل دیگه بوجود میاد و اون اینکه چون این فایل زبان فارسی قدیمی و مربوط به نسخه های قبلی وردپرس هست بعضی جاهای سایت همچنان ترجمه نشده نمایش داده میشود
      حالا از دوستان میخواستم سوال کنم چه مشکلی در فایل ترجمه فارسی هست که خودم اونو برای نسخه های جدید وردپرس حل کنم؟؟
    • توسط ghasemihassan73
      سلام 
      دوستان افزونه NextGEN Gallery رو نصب کرده بودم
      اخیرا سایت با آپدیت وردپرس و افزونه ها با مشکل مواجه شد و مجبور شدم افزونه ها رو از سی پنلم غیرفعال کنم 
      الان که میخوام دوباره از وردپرس فعالش کنم ارور میده که : به ‌دلیل داشتن مشکلی جدی افزونه فعال نشد.
      چاره چیه ؟