testerf

مشکل با کد کوتاه کردن کاراکتر

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان من اسکریپت سایتم از این کد برای کوتاه کردن تعداد کاراکترها استفاده کرده




function shortenStr ($str, $len) { global $setting;
if (strlen($str) > $len) { if ($setting['use_mb_strlen'] == 0) $str = mb_substr($str, 0, $len, 'utf-8')."…"; else $str = substr($str, 0, $len, 'UTF-8')."…"; } return $str;}


از دوستان کسی میتونه این کدو ویرایش کنه که تعداد کاراکتر ها زیاد شه؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی چی تعداد کاراکتر ها زیاد بشه ؟

ورودی پارامتر $len رو هر چی بدید خروجی همون تعداد میگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کمی صبور باشید مطمئن باشید حتما جواب خواهید گرفت.

کوتاه کردن کاراکتر چی؟جای خاصی است؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینین توی صفحه اصلی سایتم تعداد حروف بیشتر از یه مقدار که میشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره

سایت تو امضام هست

من میخوام اون مقدار زیاد شه یعنی سه نقطه بزاره ولی تعدادش زیاد شه

به طور مثال.الان وقتی تعداد حروف از 100 تا بیشتر باشه بقیه جمله رو سه نقطه میزاره میخوام یه جوری بشه ک وقتی تعداد حروف از 200 تا بیشتر شه سه نقطه بزاره

اینو فقط مثال زدم یعنی میخوام تعداد کاراکتر موجود تو جملات سایت زیاد شه

ویرایش شده در توسط testerf
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هاتون رو با این عوض کنید من که از کد شما چیزی نفهمیدم:

در functions.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


/* CUSTOM EXCERPTS */
function wpe_excerptlength_index($length) {
return 50;
}
function wpe_excerpt($length_callback='', $more_callback='') {
global $post;
if(function_exists($length_callback)){
add_filter('excerpt_length', $length_callback);
}
if(function_exists($more_callback)){
add_filter('excerpt_more', $more_callback);
}
$output = get_the_excerpt();
$output = apply_filters('wptexturize', $output);
$output = apply_filters('convert_chars', $output);
$output = '<p>'.$output.'</p>';
echo $output;
}

function new_excerpt_more($more) {
return ' ....';
}
add_filter('excerpt_more', 'new_excerpt_more');

و در index.php به جای کد قبلی جایگزین کنید:


<?php wpe_excerpt('wpe_excerptlength_index', ''); ?>

در کد های بالا خط دوم فانکشن مقدار 50 تعداد کلمات هستش میتونید به هر مقداری تغییر بدین.

و در این کد داخل کتیشن ' ' هر کلمه ای بزارین.


return ' ....';

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه کد کامل فایل functions.php و آدرس سایت رو اینجا بگذارید؟

دوستان توجه کنند که هیچوقت به کسی نگن کل فایل functions.php رو عوض کنن به علت اینکه شاید پوسته توابعی داشته باشه که درون فایل functions.php هست :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشد سایت ارور داد

شاید من دارم اشتباه میکنم اون کدی که دادم واسه کوتاه کردن کاراکتر ها ناقصه

؟؟؟؟؟؟

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منظور با کدی که دارین استفاده میکنین و بالا گذاشتین بود نه اینکه کل کد ها رو حذف کنن.

دوست عزیز وقتی متوجه منظور نمیشید دوباره سوال کنید مشکلی نیست جوابتون داده میشه..

لطفا فایل های index.php و functions.php رو ضمیمه کنید.

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما متوجه منظور من فکر کنم نشدید شما حتی مطالب منو درست نمیخونید اگه دقت کنید تو پست دومی که دادم گفتم ادرس سایت تو امضام هست.اسکریپت اختصاصیه وردپرس نیست

منم همون کارو کردم کدو عوض کردم اونی که دادین رو جایگزین کردم.

من اصلا حرفی از

functions.php نردم که شما میگین اونو اینجا بزارم.اصلا همچین فایلی نیست کدی که دادم داخل فایلیه به اسم core.php

از طرز نوشتن کد حدس زدم که با اون کد کاراکتر ها رو محدود کردن.

شما حتی مطالب منو کامل نمیخونید بعد میگین ...

من از شما معذرت میخوام. ;)

به خاطر پست آقا وحید فکر کردم که اشتباه شده. :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم حالا در مورد مشکل من نظری ندارین/؟

با همان پست 2 مشکلتون حل میشد, ورودی پارامتر $len اون تعداد کاراکتری است که بعدش می خواهید ... باشد

ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ببخشید یکم دقیق تر میتونید توضیح بدین؟؟؟تعداد کاراکتر مطمئنا باید عدد قرار بدم کجا قرار بدم؟؟

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را چگونه فراخوانی می کنید تابعی که برای فراخوانیش دارید شامل دو پارامتره که پارامتر دوم تعداد کاراکتر را تعریف می کنه

خب دقیقا هم مشکلم همینجاست که نمیدونم اون کد به چه شکلی نوشته شده و کجا باید دنبالش بگردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معخولا باید در فایل فانکشن باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sultansulay
      سلام  دوستان عزیز
      خسته نباشید
      بنده یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از نصب هر قالبی که فارسی باشه
      قالب سایت بهم میریزه
      مثل بلوک ها یا هدرش  یا ادامه مطلب به شات توجه کنید متوجه میشید
      از هاست سی پنل استفاده میکنم و رایگان نیستش
       

    • توسط sajadszm
      با عرض سلام و احترام خدمت دوستان وردپرسی!
      افزونه ی ذکر شده در وب سایت خود فعال نموده ام و همه ی مطالب آن کاملا آماده شده است.با استفاده از ای پی دیگری جهت آزمایش آن وارد شده و ثبت نام کردم!لینک مخضوض به خود را وارد دریافت نموده و پس ز جستجوی آن با صفحه ی پیوست شده به مطلب روبرو شدم!مشکل از کجاست؟
       

    • توسط arianfar
      سلام. 
      من یه سوال دارم که در هیج جا جواب پیدا نکردم و مجبور به ایجاد تاپیک جدید شدم . حتی عمو گوگل هم نتونست کمکم کنه! 
      وقتی که من از نسخه 2.4.16 و یا نسخ قبلی ووکامرس استفاده می کردم هیچ مشکلی نداشتم.
      اما از نسخه 3 به بعد ووکامرس، اندازه تصاویر گالری محصولات به اندازه تصویر اصلی هستند و این خیلی بده! 
      یک عکس پیوست کردم که گویای همه چیز است.
      اساتید لطفاً راهنمایی بفرمایند!

    • توسط Fast-Learn
      (ببخشید سوالم دوبار ارسال شده نمیدونم چرا، نمیدونمم چطوری یکیشونو حذف کنم)
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });  
    • توسط Fast-Learn
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });