• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نگار صادقی

سوال درباره Auto Post Thumbnail

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. یه مشکل برام پیش اومده که عاجزانه :( درخواست کمک دارم...

من از افزونه Auto Post Thumbnail برای انتخاب اولین تصویر پست به عنوان تصویر شاخص استفاده میکنم ولی تصویر رو به صورت سایز واقعیش آپلود میکنه و در سایز 80*80 نمایش میده این آدرس رو ببینید و url یکی از تصویر ها رو در مرورگر کپی کنید ببینید عکس سایز واقعیش هست! در صورتی که این سایتم از همین افزونه استفاده میکنه (این آدرس رو ببینید) ولی وقتی url تصویر رو میزنیم عکس در سایز بند انگشتی آپلود شده! میخواستم ببینم چطوری میشه اینکارو کرد و تصویر رو در سایز بندانگشتی آپلود کنه! خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه تصاویر شاخص تعریف شده هست؟

از چند تصویر شاخص استفاده میکنید؟

چند تا ست شده روی قالب؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
:mellow: سلام. والا از همه سایز ها
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فانکشن از دستور زیر برای ریسایز شدن تصویر به اندازه مورد نظر استفاده کنید :


if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'mythumb', 80, 80, true);
}

و استفاه در قالب از این تابع :


<?php if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('mythumb');
}
else {
echo '<img src="' . get_bloginfo( 'stylesheet_directory' ) . '/images/no-pic.jpg" />';
}
?>

البته این دستور دوم دستور شرطی هست که در صورتی که تصویری توی پست وجود نداشته باشه میاد و یک تصویر که توی فولدر images و با نام no-pic.jpg هست رو نشون میده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. یه مشکل برام پیش اومده که عاجزانه :( درخواست کمک دارم...

من از افزونه Auto Post Thumbnail برای انتخاب اولین تصویر پست به عنوان تصویر شاخص استفاده میکنم ولی تصویر رو به صورت سایز واقعیش آپلود میکنه و در سایز 80*80 نمایش میده این آدرس رو ببینید و url یکی از تصویر ها رو در مرورگر کپی کنید ببینید عکس سایز واقعیش هست! در صورتی که این سایتم از همین افزونه استفاده میکنه (این آدرس رو ببینید) ولی وقتی url تصویر رو میزنیم عکس در سایز بند انگشتی آپلود شده! میخواستم ببینم چطوری میشه اینکارو کرد و تصویر رو در سایز بندانگشتی آپلود کنه! خیلی ممنون

به نظر من اگه شما از هک استفاده کنید ، بهتره ، چون این افزونه میاد یه سایز کوچیک از تصاویر رو تولید می کنه و اونها رو ذخیره می کنه که باعث افزایش حجم هاست می شه.

برای استفاده از هک به لینک زیر برید.

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/287-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%87%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری