• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
686868

قرار دادن جیکوری ها در فوتر ؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام / دوستان ببخشید سوالم شاید یکم نا مفهوم باشه/ قبلا ها (نمیدونم کجا بود) شنیده بودم / اسکریپتهای جیکوئری رو بزارید توی فوتر (یه چیزی تو همین مایه ها) تا سرعت لود پایین نیاد /

درسته ؟ درست نیست ؟ اصلا صورت درست سوال چی هست ؟

خوب حالا اگر درست هست لطفا راهنمایی بفرمایید که این کار رو چطور انجام بدیم و مزایای این کار چی هست ؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر اسکریپتهایی مثل جی کوئری رو توی فوتر بزارید هنگام لود سایت، به جای اینکه مرورگر اول بیاد و اون اسکریپتها رو لود کنه، میاد و اول بقیه محتوا رو لود میکنه که در صورتی که محتوای دیگه سایتتون زیاد با اسکریپت وابستگی نداشته باشه خیلی سریع تر سایتتون به نمایش در میاد و تا موقع لود جیکوئری لازم نیست کاربر صبر کنه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار سپاسگزارم /

1- الان مثلا باید چیکار کنم ؟

به فرض مثال کدهای زیر رو که در header.php هستند رو بزارم داخل footer.php ؟ کجاش ؟ آخرش ؟ اولش ؟


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/slider.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/lavalamp.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/easing.js"></script>
<script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/cluetip/jquery.cluetip.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$('.bar a').cluetip({splitTitle: '|'});
});
</script>

2- دیگه چه راهکارهایی از این قبیل وجود دارد ؟ خواهشا این رو هم بگید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید خود فایل jquery.js رو بزارید توی هدر باشه

چون ممکنه یکسری از توابع باشن که در بدنه لود میشن و از افزونه ها هستن و شاید بردن این فایل به فوتر مشکل ایجاد کنه

ولی بقیه رو میتونید مستقیما ببرید به عنوان آخرین المان در body قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری