amirestiri

مشکل در لود نکردن

6 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام.

من مشکل در ورد پرس دارم

ورد پرس من کاملا نصبه و حتی کنترل پنل مدیریتی هم میاد کامل.و

لی سایتم بالا نمیاد.

gamesbazi.ir

مشکل چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان سلام.

من مشکل در ورد پرس دارم

ورد پرس من کاملا نصبه و حتی کنترل پنل مدیریتی هم میاد کامل.و

لی سایتم بالا نمیاد.

gamesbazi.ir

مشکل چیه؟

سلام ...

وردپرس رو بروز رسانی کردین که اینجور شده ؟

ویرایش شده در توسط Tak'warez
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ااا

بله به روز رسانی کردم به آخرین نسخه

مشکل از اونه؟

چه جوری حلش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان سلام.

من مشکل در ورد پرس دارم

ورد پرس من کاملا نصبه و حتی کنترل پنل مدیریتی هم میاد کامل.و

لی سایتم بالا نمیاد.

gamesbazi.ir

مشکل چیه؟

مشکلات مختلفی می تونه درگیر اونه باشه.

مثلا ، شاید سرور اصلی رو بروز رسانی کردند و همین باعث اختلاطی شده. یا اگر هنوز بروز رسانی نشده ، باید یه سوال کنید و مشکلتون رو بهشون بگید. چندین بار برای خودم پیش اومده بود که از طرف سرور مشکل داشت.

ممکنه مربوط به افزونه ها باشه. پیشنهاد می کنم همه ی افزونه ها رو غیر فعال کنید و بعد تک تک فعالشون کنید تا مشکل رو پیدا کنید.

ممکنه از قالب باشه، قالب هایی که بصورت استاندارند نوشته نشده هم از لحاظ css,html,java و استفاده نادرست از توابع وردپرس. که برای این مشکل هم از قالب های خود وردپرس استفاده کنید.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا افزوه یا پلاگینی نریختم.

همین دیروز ورد پرس رو نصب کردم.

با 3 قالب مختلف هم تست کردم اما....

____________________________________________________________________

ورد پرس رو 2 باره ریختم ...

درست شد!!

حالا الان موندم دوباره به روز رسانی کنم خراب میشه یا نه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا افزوه یا پلاگینی نریختم.

همین دیروز ورد پرس رو نصب کردم.

با 3 قالب مختلف هم تست کردم اما....

____________________________________________________________________

ورد پرس رو 2 باره ریختم ...

درست شد!!

حالا الان موندم دوباره به روز رسانی کنم خراب میشه یا نه...

دوست عزیز خوب شما نسخه 3.6 رو دانلود کنید و به صورت دستی بریزید ببینید بازم مشکل داره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//