mohsen90002

قالبي مثل شهر خبر

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من قالبي ساده همانند شهر خبر ميخوام كه فقط چند كادر داشته باشه

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شهر خبر با Ajax کار شده. فکر نمی کنم نمونه آماده مثل این تو وب بتونید پیدا کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

فقط ميخوام طرز قرار گيري ليست و كادر اون جوري باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا یه همچین نمونه ای تو وب ندیدم. ولی چیز خاصی نداره. خیلی ساده میشه اجراش کرد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره منم پيدا نميكنم

جاي تعجبه كه چنين قالب ساده اي پيدا نميشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره منم پيدا نميكنم

جاي تعجبه كه چنين قالب ساده اي پيدا نميشه.

اگه از نظرتون سادس پس خودتون چرا دست بکار نمیشید؟ :)

خیلی راحت میشه یه همچین قالب درآورد :D .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخواید من می تونم براتون اجرا کنم. پ خ ارسال کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه از نظرتون سادس پس خودتون چرا دست بکار نمیشید؟ :)

خیلی راحت میشه یه همچین قالب درآورد :D .

ساده بودن قالبي كه ميخوام چه ربطي به دست به كار شدن خودم داره؟

لطفت قبل از اظهار نظر تفكر نماييد.

ویرایش شده در توسط mohsen90002
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساده بودن قالبي كه ميخوام چه ربطي به دست به كار شدن خودم داره؟

لطفت قبل از اظهار نظر تفكر نماييد.

شاید بد متوجه شده باشم منظورتونو ولی بی احترامی نمیخواستم بکنم :) .

شما وقتی میگید سادس یا منظورتون کدنویسی قالبه یا ساختار ظاهری ، حالت سومی داریم؟ :D

جاي تعجبه كه چنين قالب ساده اي پيدا نميشه.

حالا من یه سوال دارم : که ساده بودن قالب چه ربطی به پیدا شدنش تو نت داره؟ :huh:

.

.

(اگرم دست بکار شدید سوالی داشتید در خدمتم، یا خودم پیاده سازی میکنم براتون ;) )

ویرایش شده در توسط alireza.nh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از اول دنيا مدل ساده همه چيز راحت تر از مدل پيشرفته ترش در دسترس بوده ;)

بنده هم بي احترامي از شما نديدم.

منظورم ساختار قالبه كه ميگم ساده است. 10 تا باكسه كه مثلا تو هر كدوم 10 تا تيتر خبره.

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان يك مورد پيدا كردم به نام movable ، دقيقا همون چيزي كه ميخوام نيست اما بدم نيست، به صورت ليست هست، اگر كسي خواست با يه سرچ ميتونه دانلود كنه.

اگر مورد ديگه اي هم بود كه شبيه بود بفرمايد. ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر