980202

مشکل با اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه !

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه بخش هایی در منو دارم به اسم درباره شرکت ارتباط با ما و ...

خواستم برای اینا صفحه بسازم اما با قالب جدا

ابتدا یک فایل به اسم About.php در پوسته ی خودم ایجاد کردم

در سطر اول فایل این کد رو قرار دادم


<?php
/*
Template Name: about
*/
?>

سپس قالبی رو که برای صفحه جدا ساخته بودمو بعد کد بالا قرار دادم که محتویات کلی صفحه about.php شد این


<?php
/*
Template Name: projeha
*/
?>
<?php get_header(); ?>

<div id="footer-menu" style="
padding-right: 6;
padding-top: 10px;
">
<div class="up"></div>
<div style="
font-family: B Yekan;
Font-size: 12px;
padding-right: 30;
padding-left: 30;
text-shadow: 2px 2px 10px #fff;
color: #fff;
">
</div><table>
<tbody style="
font-family: B Yekan;
font-size: 12;
padding-right: 40px;
padding-left: 40px;
margin: 100;
">


<tr>
<td valign="top">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/projrct.png" width="170" height="25" style="
position: absolute;
top: 20;
">
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?>
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages(); ?>
<?php endwhile ?>

</td>
</tr>


<tr><td valign="top">

</td>
</tr>


</tbody>
</table>
<div class="down"></div>
</div>

<?php get_footer() ?>

بعد به صفحه ی ایجاد برگه رفتم و قالب رو گذاشتم رو about و متن و عنوانی برای تست نوشتم

سپس از پیوند یکتای برگه مورد نظر رو به Sitename.com/About تغییر دادم

صفحه رو با موفقیت ایجاد کردم و در لینک فوق به خوبی قابل مشاهده بود

اما بعد ساختن برگه با قالب جدا به صفحه ی اصلی که برگشتم تا مطالبمو ببینم تمامی لینک مطالب هر دسته ام به لینکی که با برگه ی جدا ساخته بودم تبدیل شده بود یعنی برای مشاهده مطلب این لینکو میداد Sitename.com/About !

در حالی که باید لینک خود مطلب نمایش داده بشه

وردپرس رو کلن حذف و دوباره نصب کردم قالبم باز به خوبی کار میکرد و لینکا مطالبم درست بود

اما وقتی باز صفحه با قالب جدا ساختم مشکل دوباره همونطور شد

الان دوبار هست این مشکلو دارم نمیدونم چجوری هم درستش کنم !

یکمی عجیب نیست؟ به نظرتون کجا اشتباه کردم؟

ویرایش شده در توسط 980202
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون قسمتی که گفتید پیون یکتا رو تغییر دادین متوجه نشدم!

بعد از ساختن برگه نیازی به تغییرات پیوند یکتا ندارین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون قسمتی که گفتید پیون یکتا رو تغییر دادین متوجه نشدم!

بعد از ساختن برگه نیازی به تغییرات پیوند یکتا ندارین

وردپرس خودش در هنگام ارسال مطلب یه گزینه میاره که آدرس صفحه فلان میشه و میتونی تغییرش بدی ! که در اصطلاح میشه پیوند یکتا !

اونم یه لینک آورد منم به /about ویرایش کردم

خب برای نمایش برگه نیازی به لینکش نیست عایا؟

مشکل من اینه که پس از ساخت نمیدونم چرا آدرس مطالبم میشه /about !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین دارین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر دقیقا از همین کدها استفاده کردید

دومین Template Name را حذف کنید


<?php
/*
Template Name: projeha
*/
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم حل شد

مشکلم این بود که در پیوند های یکتا گذاشته بودمش رو ساختار دلخواه

واسه همینم لینک همه ی مطالبو اون سخاختارو نشون میداد

با پیش فرض کردن پیوند یکتا حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم