Pouya

نظر خواهی از همه

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. یه قالب رو فارسی کردم و از نظر خودم کامله.

ولی از شما کاربران وردپرسی می خوام که نظرتون رو بگید که کجاهاش ایراد داره تا درستش کنم و بعد هم منتشرش کنم.

اما یه مشکل اساسی که هست توی این تاپیک مطرح هست پس لطفا راه حل بدید تا درست بشه.

اگه غیر از این مشکل ، چیز دیگه ای نیست به زودی منتشر میشه.

دموی آنلاین قالب رو به طور موقت (یعنی تا 2 3 روز دیگه قالب عوض میشه) در این آدرس مشاهده کنید:

http://tem.tafrih98.com

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

موارد جزئی به چشمم اومد اینهاست:

1- در کادر جستجو نوشته فارسی نیست.

2- اون کادر سفید زیر هدر چی هست؟!

3- در سایدبار فاصله عکسها از سمت راست زیاد هست و باید کمی تنظیم بشه

4- در پاسسن اسکرول افقی وجود داره

6- تاریخ پست ها انگلیسی هست

5- سرععت لود کمی پایین هست(چندبار تست کردم)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  1. سرعت لود برای من خوب هست !
  2. برای اینکه اسکرول پایین صفحه برداشته بشه دایرکشن تگ html رو به ltr تغییر بدین و بعد هز قسمت رو جدا گانه راست چین کنید
    <html lang="fa-IR" dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">


  3. فراخوانی نوع فونت از سیستم کاربر ، کاری اشتباه هست ، عنوان سایت داره اینجوری کار می کنه و باید تصحیح بشه !!! و در تمام قسمتهایی که فونت دلخواه دادین اشتباه هست و باید تصیحیح بشن !!!
    font-family: Homa,B Yekan;


3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

موارد جزئی به چشمم اومد اینهاست:

1- در کادر جستجو نوشته فارسی نیست.

2- اون کادر سفید زیر هدر چی هست؟!

3- در سایدبار فاصله عکسها از سمت راست زیاد هست و باید کمی تنظیم بشه

4- در پاسسن اسکرول افقی وجود داره

6- تاریخ پست ها انگلیسی هست

5- سرععت لود کمی پایین هست(چندبار تست کردم)

1- درست شد.

2- جای اسلایدر هست.

3- در فایل های قالب دو فایل به نام sponser و tweeter updates هست که از پیش فرض توی سایدبار لودش می کنه و فاصله عکس ها هم مربوط به فایل اسپانسر هست. (یه عکس برای تست در سایدبار گذاشتم - فاصله ش خوبه)

4- نتونستم درستش کنم!

6- اون به خاطر افزونه جلالی هست - فعال شد.

5- سرعت لود خوبه.

  1. برای اینکه اسکرول پایین صفحه برداشته بشه دایرکشن تگ html رو به ltr تغییر بدین و بعد هز قسمت رو جدا گانه راست چین کنید
    <html lang="fa-IR" dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">


میشه بیشترتوضیح بدی؟

من این کد روتوی هدر گذاشتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!

و این کدها رو به استایل هر قسمت اضافه کردم ولی باز هم هیچی نشد!:


direction: rtl;
text-align:right;

ویرایش شده در توسط ParsiBanner
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تگ که گفتم در فایل هدر شما یا به همین صورت قرار گرفته یا تگ php زبان هست

در هر صورت شما می بایست دایرکشن رو از rtl به ltr تغییر بدین تا اسکرول حذق بشه

<html lang="fa-IR" dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

باید بشه :

<html lang="fa-IR" dir="ltr" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

بعد اینکه

direction: rtl;
text-align:right;

می بایست در قسمت مربوطه به استایل اون قسمت اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوای فایل هدر رو میشه اینجا قرار بدی ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php load_theme_textdomain('Helios'); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html lang="fa-IR" dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<meta name="description" content="<?php bloginfo('description') ?>" />
<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" />
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> Atom Feed" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php
wp_enqueue_script('jquery');
wp_enqueue_script('kwicks', get_stylesheet_directory_uri() . '/js/kwicks.js');
wp_enqueue_script('hoverintent', get_stylesheet_directory_uri() .'/js/hoverintent.js');
if(get_option('helio_cufon') == "Yes") {
wp_enqueue_script('cufon', get_stylesheet_directory_uri() . '/js/cufon.js');
wp_enqueue_script('rockwell', get_stylesheet_directory_uri() . '/js/Rockwell_Std_300.font.js');
wp_enqueue_script('effects', get_stylesheet_directory_uri() . '/js/effects.js');
}
?>
<script type="text/javascript"><!--//--><![CDATA[//><!--
sfHover = function() {
if (!document.getElementsByTagName) return false;
var sfEls1 = document.getElementById("catmenu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1[i].onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover1";
}
sfEls1[i].onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover1\\b"), "");
}
}
var sfEls1 = document.getElementById("menu").getElementsByTagName("li");
for (var i=0; i<sfEls1.length; i++) {
sfEls1[i].onmouseover=function() {
this.className+=" sfhover";
}
sfEls1[i].onmouseout=function() {
this.className=this.className.replace(new RegExp(" sfhover\\b"), "");
}
}
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
//--><!]]></script>

<?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
<?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
<?php
if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
wp_head(); ?>
</head>
<body>
<div id="masthead">
<div id="catmenucontainer">
<div id="catmenu" class="menu-primary-container"><?php wp_list_pages ('sort_column=menu_order&title_li='); ?></div>

<?php wp_nav_menu( array( 'container_id' => 'catmenu','theme_location' => 'primary','fallback_cb'=> '' ) ); ?>

</div>
<div id="top">
<div class="blogname">
<h1><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/" title="<?php bloginfo('name');?>"><?php bloginfo('name');?></a></h1>
<h2><?php bloginfo('description'); ?></h2>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
</div>
<div id="foxmenucontainer"><ul id="menu"><li id="menu"><li ul id="menu"><li li id="menu"><li ul ul id="menu"><?php wp_list_categories('depth=3&exclude=1&hide_empty=0&orderby=name&show_count=0&use_desc_for_title=1&title_li='); ?>
<?php wp_nav_menu( array( 'container_id' => 'menu', 'theme_location' => 'secondary','fallback_cb'=> '' ) ); ?>
</li ul ul></li li></li ul></li></ul></div>
</div>
<div id="wrapper">
<?php if (is_front_page()) { ?>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/tab.php'); ?>
<?php } ?>
<div id="casing">

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در خط سوم فایل هدر شما این تگ درح شده :

<html lang="fa-IR" dir="rtl" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

شما dir="rtl" رو به dir="ltr" تغییر بدین بیدن و بعد نتیجش رو ببنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسکرول درست شد ولی همه چیز از راست رفت به چپ که با تکست-الیگن میشه درستشون کرد ولی قسمت منوی وسطی (دسته ها)، زیر دسته رو یه نگاه کن به طرف راست باز میشه. اگه بخوام برعکس بشه چی کار باید کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قرار دادن text-align به تنهایی افاقه نمی کنه و باید دایرکشن رو نیز تعریف کنید

در مورد زیر منو نیز می تونید به آیدی menu دایرکشن rtl بدی :

برای اینکه مطالب و ستون کناری راست چین بشن می تونید در استایل قالب در آیدی casing داریکشن رو rtl بدین

#casing {
background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;
border: 1px solid #DDDDDD;
direction: rtl;
float: left;
font-family: Tahoma;
margin: 10px 0 20px;
padding: 0 0 50px;
width: 998px;
}

و برای اینکه فوتر سایت و راست چین شدن ابزارکهای فوتر در آیدی bottom دایرکشن رو rtl بدین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه درباره زیر منو بیشتر توضیح بدی؟

دایرکشن رو به کار بردم ولی درست نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که دایرکشنی نمی بینم !!!

تصویر زیر آیدی menu هست که شما میگی دایرکشن دادی :

post-52-0-49130000-1341426109_thumb.jpg

تصویر زیر همون ایدی هست با دایرکشن !! :

post-52-0-56940200-1341426136_thumb.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا شنبه منتشر میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ترجمه شده توسط پارسی بنر و پشتیبانی شده توسط وردپرس فارسی

قسمت آخرش رو نمی دونم چی بگم !!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشه??!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پشتیبانی این طرح با وردپرس پارسی بوده بعد وردپرس فارسی شده ؟!!

برای این کمی ...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بنویسم وردپرس پارسی, توی سیاره وردپرس فارسی تایید میشه?!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این بحث به خودتون برمیگرده که به نام جه کسی بزنید.

برای تیم وردپرس پارسی اولویت با رفع مشکلات دوستان هست نه بدست آوردن اسم و رسم.

در ضمن بین گروه ما و تیم توسعه وردپرس فارسی مشکلی وجود نداره که بردن اسم باعث تایید و عدم تایید بشه!

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باشه!

این دفعه رو می زنیم وردپرس پارسی.

ببینیم چی میشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده