mehdy.gharibi

گذاشتن سربرگ برای پوسته ای که سربرگ ندارد

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چطور میتونم برای پوسته وب سایتم (kaja.ir) سربرگ بذارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بیاید و بجای متن "کاجا گروه کار آفرینی کار آفرینان جوان" یه عکس بذارید برای هدر !

چون اگه بخواید یه سربرگ دیگه هم بذارید + اون متن + اسلاید شو زیریش یه خورده آزار دهندس برای کاربر که باید دو ساعت این اسکرول بار رو بکشه پایین تا برسه بع مطلب ..

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بیاید و بجای متن "کاجا گروه کار آفرینی کار آفرینان جوان" یه عکس بذارید برای هدر !

چون اگه بخواید یه سربرگ دیگه هم بذارید + اون متن + اسلاید شو زیریش یه خورده آزار دهندس برای کاربر که باید دو ساعت این اسکرول بار رو بکشه پایین تا برسه بع مطلب ..

چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر را به پوشه images در قالب خود انتقال دهید و با نامی مثل header.jpg ذخیره کنید

برگه header.php قالب خود را باز کنید و بگردید دنبال :


<div class="home-jumbotron jumbotron col-lg-10 col-lg-offset-1 col-sm-12">

و درادامه اش این کدها را قرار دهید


<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/header.jpg" />
<style type="text/css">
.jumbotron p,.jumbotron h1 {
display:none
}
</style>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سلام منم همین مشکل دارم

ولی

از من کد

<div class="home-jumbotron jumbotron col-lg-10 col-lg-offset-1 col-sm-12">

را نداره :(

کل کد هدر من اینه


<!DOCTYPE html>
<!--[if IE 6]>
<html id="ie6" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if IE 7]>
<html id="ie7" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if IE 8]>
<html id="ie8" <?php language_attributes(); ?>>
<![endif]-->
<!--[if !(IE 6) | !(IE 7) | !(IE 8) ]><!-->
<html <?php language_attributes(); ?>>
<!--<![endif]-->
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
<title><?php elegant_titles(); ?></title>
<?php elegant_description(); ?>
<?php elegant_keywords(); ?>
<?php elegant_canonical(); ?>

<?php do_action( 'et_head_meta' ); ?>

<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<?php $template_directory_uri = get_template_directory_uri(); ?>
<!--[if lt IE 9]>
<script src="<?php echo esc_url( $template_directory_uri . '/js/html5.js"' ); ?>" type="text/javascript"></script>
<![endif]-->

<script type="text/javascript">
document.documentElement.className = 'js';
</script>

<?php wp_head(); ?>
</head>
<body <?php body_class(); ?>>
<?php do_action( 'et_header_top' ); ?>
<header id="main-header">
<div id="top-area">
<div class="top-content container clearfix">
<?php $logo = ( $user_logo = et_get_option( 'fusion_logo' ) ) && '' != $user_logo ? $user_logo : $template_directory_uri . '/images/logo.png'; ?>
<a href="<?php echo esc_url( home_url() ); ?>"><img src="<?php echo esc_url( $logo ); ?>" alt="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name' ) ); ?>" id="logo"/></a>

<?php do_action( 'et_header_menu' ); ?>

<div id="menu-wrap">
<nav id="top-menu">
<?php
$menuClass = 'nav';
if ( 'on' == et_get_option( 'fusion_disable_toptier' ) ) $menuClass .= ' et_disable_top_tier';
$primaryNav = '';
if ( function_exists( 'wp_nav_menu' ) ) {
$primaryNav = wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary-menu', 'container' => '', 'fallback_cb' => '', 'menu_class' => $menuClass, 'echo' => false ) );
}
if ( '' == $primaryNav ) { ?>
<ul class="<?php echo esc_attr( $menuClass ); ?>">
<?php if ( 'on' == et_get_option( 'fusion_home_link' ) ) { ?>
<li <?php if ( is_home() ) echo( 'class="current_page_item"' ); ?>><a href="<?php echo esc_url( home_url() ); ?>"><?php esc_html_e( 'Home','Fusion' ); ?></a></li>
<?php }; ?>

<?php show_page_menu( $menuClass, false, false ); ?>
<?php show_categories_menu( $menuClass, false ); ?>
</ul>
<?php }
else echo( $primaryNav );
?>
</nav> <!-- #top-menu -->

<ul id="social-icons">
<?php
$et_rss_url = '' != et_get_option( 'fusion_rss_url' ) ? et_get_option( 'fusion_rss_url' ) : get_bloginfo( 'comments_rss2_url' );
if ( 'on' == et_get_option( 'fusion_show_twitter_icon', 'on' ) ) $social_icons['twitter'] = array( 'image' => $template_directory_uri . '/images/twitter.png', 'url' => et_get_option( 'fusion_twitter_url' ), 'alt' => __( 'Twitter', 'Fusion' ) );
if ( 'on' == et_get_option( 'fusion_show_rss_icon', 'on' ) ) $social_icons['rss'] = array( 'image' => $template_directory_uri . '/images/rss.png', 'url' => $et_rss_url, 'alt' => __( 'Rss', 'Fusion' ) );
if ( 'on' == et_get_option( 'fusion_show_facebook_icon','on' ) ) $social_icons['facebook'] = array( 'image' => $template_directory_uri . '/images/facebook.png', 'url' => et_get_option( 'fusion_facebook_url' ), 'alt' => __( 'Facebook', 'Fusion' ) );

$social_icons = apply_filters( 'et_social_icons', $social_icons );

if ( ! empty( $social_icons ) ) {
foreach ( $social_icons as $icon ) {
if ( $icon['url'] )
printf( '<li><a href="%s" target="_blank"><img src="%s" alt="%s" /></a></li>', esc_url( $icon['url'] ), esc_url( $icon['image'] ), esc_attr( $icon['alt'] ) );
}
}
?>
</ul> <!-- #social-icons -->
</div> <!-- #menu-wrap -->
<?php if ( ! is_home() ) get_template_part( 'includes/top_info' ); ?>
</div> <!-- .container -->
</div> <!-- #top-area -->

<?php if ( 'on' == et_get_option( 'fusion_featured', 'on' ) && is_home() ) get_template_part( 'includes/featured' ); ?>

<?php if ( ! is_home() ) { ?>
<div id="breadcrumbs-wrapper">
<div class="container clearfix">
<div id="et-search-form">
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo esc_url( home_url() ); ?>/">
<input type="text" value="<?php esc_attr_e('Search This Site...', 'Fusion'); ?>" name="s" id="search_input" />
<input type="image" src="<?php echo esc_attr( get_template_directory_uri() . '/images/search-icon.png' ); ?>" id="search_submit" />
</form>
</div> <!-- #et-search-form -->

<?php get_template_part( 'includes/breadcrumbs' ); ?>
</div> <!-- .container -->
</div> <!-- #breadcrumbs-wrapper -->
<?php } ?>
</header> <!-- #main-header -->



0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم