• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hate

تداخل دو تا کدهای وردپرس !

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من در فایل single.php با استفاده از کد های زیر ادامه مطلبی رو نمایش میدم


<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?> <div id="problems">
<div class="top" style="font-size: 10px; font-weight: bold; align: right; font-family: B Yekan; padding: 10px;">
<img src="http://www.miyanali.com/moshdot.gif" alt=""> <span style="color: #ffffff;"><?php the_title() ?></span>
</br>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/editor.png" alt="نویسنده" title="نویسنده" ></td>
<td> <?php the_author(); ?> </td>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/time.png" alt="تاریخ ارسال" title="تاریخ ارسال مطلب" ></td>
<td> <?php the_time('F j, Y'); ?> </td> <span class="sep">|</span><td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/comment.png" alt="نظر" title="نظرات" ></td><td><?php comments_popup_link(' بدون دیدگاه ', ' 1 دیدگاه ', ' % دیدگاه ') ?></td>
<span class="sep">|</span>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/watch.png" alt="بازدید" title="بازدید" >
<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
</td>
</div>
<center>
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages(); ?>
</center>
<div class="bottom"> </div>
</div>
<?php endwhile ?>

زیر هیدر قالبم هم یه ستون طراحی کردم که آخرین مطالب چند دسته رو نشون میده با استفاده از این کد ها !


<ul class="text1 midbul bluebul">
<?php query_posts('cat=2&showposts=16'); ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title() ?>"><?php the_title() ?></a></li>
<?php endwhile ?>
</ul>

اما وقتی کد بالایی رو میزارم که مربوط به نمایش آخرین مطالب هست فایل single که مربوط به نمایش مطلب هست به هم میریزه وقتی کد آخرین مطالبو حذف میکنم محتوای مطلب کامل و درست نشون داده میشه بدون در هم ریختگی !

نمیشه چاره ای اندیشیدید که این دو تا کد با هم تداخل نداشته باشند؟

ممنون

ویرایش شده در توسط Hate
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لطفاً منتظر پاسخ باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید در پایان حلقه هر کوئری رو ریست کنید با تابع:

wp_reset_query

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید در پایان حلقه هر کوئری رو ریست کنید با تابع:

wp_reset_query

سلام

ممنون از پاسختون

میشه بیشتر توضیح بدین و کد های کاملشو بزارین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون از پاسختون

میشه بیشتر توضیح بدین و کد های کاملشو بزارین؟


<ul class="text1 midbul bluebul">
<?php query_posts('cat=2&showposts=16'); ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title() ?>"><?php the_title() ?></a></li>
<?php endwhile; ?>
</ul>
<?php wp_reset_query; ?>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه کار نکرد !

http://windowclinic.com/%D8%AA%D8%B3%D8%AA-6/

اون قسمت آخرین مطالب ابزارکه و باهاش مشکلی ندارم

مشکل من تو لیست کردن محصولات شرکت تو منو هست

وقتی اونجا از حلقه استفاده میکنم به هم میریزه کد ریست رو هم گذاشتم هیچ تغییر نکرد

کد منو


<li><a href="http://windowclinic.com/product">محصولات شرکت</a>
<ul>
<?php query_posts('cat=3&showposts=6'); ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" class="documents"> <?php the_title() ?> </a></li>
<?php endwhile ?>
</ul>
<?php wp_reset_query; ?>
</li>

کد single


<?php get_header() ?>

<div id="contentwrap">
<div class="clearfix" id="content">

<div id="content-area">

<div class="entry post clearfix" style="padding-top:20px;">
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?> <div id="problems">
<div class="top" style="font-size: 10px; font-weight: bold; align: right; font-family: B Yekan; padding: 10px;">
<img src="http://www.miyanali.com/moshdot.gif" alt=""> <span style="color: #ffffff;"><?php the_title() ?></span>
</br>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/editor.png" alt="نویسنده" title="نویسنده" ></td>
<td> <?php the_author(); ?> </td>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/time.png" alt="تاریخ ارسال" title="تاریخ ارسال مطلب" ></td>
<td> <?php the_time('F j, Y'); ?> </td> <span class="sep">|</span><td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/comment.png" alt="نظر" title="نظرات" ></td><td><?php comments_popup_link(' بدون دیدگاه ', ' 1 دیدگاه ', ' % دیدگاه ') ?></td>
<span class="sep">|</span>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/watch.png" alt="بازدید" title="بازدید" >
<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
</td>
</div>
<center>
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages(); ?>
</center>
<div class="bottom"> </div>
</div>
<?php endwhile ?>



<p></p>


<?php comments_template(); ?>

</div>

</div> <!-- end #content-area -->

</div>
<div id="sidebar">
<!-- <div class="clearfix widget widget_categories" id="categories-3"><h3 class="title"></h3>
<div class="wrapper clearfix">
<div class="widget_content">
<center><a href="#" rel="nofollow" target="_blank"><img src="#" /></a></center>
</div>
</div>
</div> -->


<?php get_sidebar() ?>
<?php get_footer() ?>

ویرایش شده در توسط Hate
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتم درست کار نمیکرد حلقه رو از منو پاک کردم

چاره ی دیگه ای نیست؟

کد ریست رو درست قرار دادم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتم درست کار نمیکرد حلقه رو از منو پاک کردم

چاره ی دیگه ای نیست؟

کد ریست رو درست قرار دادم ؟

شما اگه میشه سایدبار رو بردارین ببینیم چه طوری میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

http://windowclinic....ویندو-کلینیک-6/

کد آخرین مطالب محصولا شرکت رو باز در فایل هیدر قرار دادم که باعث به هم ریختگی single میشه


<li><a href="http://windowclinic.com/product">محصولات شرکت</a>
<ul>
<?php query_posts('cat=3&showposts=6'); ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" class="documents"> <?php the_title() ?> </a></li>
<?php endwhile ?>
</ul>
<?php wp_reset_query; ?>
</li>

وقتی میزارمش به جای نمایش محتوای مطلب بخش محصولات شرکتم نمایش داده میشه

توجه کنید که اسم مطلب ها یکیه !

ویرایش شده در توسط Hate
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما حالت بهم نریخته رو قرار بدین تا ببینم.

توی این کد دارین دسته 3 رو فراخوانی میکنید من حالا نمیدونم دسته 3 کدومه!!و اگه این شرکت ویندو توی دسته 3 باشه خوب درست فراخوانی شده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش اصلا شما گرفتی مشکل من چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مشکل اینه که شما وقتی از کوئری آخرین مطالب استفاده میکنید بهم میریزه سایتتون اما دقیقا منظورتون رو نمیفهمم که چی بهم میریزه.

از لحاظ نمایش بهم میریزه یا اینکه نه اختلال ایجاد میکنه و کاری که باید انجام بده رو انجام نمیده!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری رو که میزارم بدون هیچ مشکلی تو همه صفحات کار میکنه

به جز ادامه ی یه مطلب که محتواش رو نشون میده + محتوای برگه ها !

اما کوئری رو که حذف میکنم محتوا بی نفص نشون داده میشه

دوستان گفتن تو این صفحه باید کوئری ریست بشه تا اختلالی پیش نیاره !

ولی من کوئری رو هم ریست میکنم درست نمیشه

ویرایش شده در توسط Hate
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div id="contentwrap">
<div class="clearfix" id="content">

<div id="content-area">
<div class="entry post clearfix" style="padding-top:20px;">
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?> <div id="problems">
<div class="top" style="font-size: 10px; font-weight: bold;text-align: right; font-family: B Yekan; padding: 10px;">
<img src="http://www.miyanali.com/moshdot.gif" alt=""> <span style="color: #ffffff;"><?php the_title() ?></span>
<table cellpadding="2" cellspacing="0" style="width:100%">
<tr>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/editor.png" alt="نویسنده" title="نویسنده" ></td>
<td> <?php the_author(); ?> </td>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/time.png" alt="تاریخ ارسال" title="تاریخ ارسال مطلب" ></td>
<td> <?php the_time('F j, Y'); ?> </td><td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/comment.png" alt="نظر" title="نظرات" ></td><td><?php comments_popup_link(' بدون دیدگاه ', ' 1 دیدگاه ', ' % دیدگاه ') ?></td>
<span class="sep">|</span>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/watch.png" alt="بازدید" title="بازدید" ></td><td>
<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
</td></tr>
</table>
</div>
<center>
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages(); ?>
</center>
<div class="bottom"> </div>
</div>
<?php endwhile ?>
<?php comments_template(); ?>

</div>

</div> <!-- end #content-area -->

</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

این کد را هم یکبار جایگزین کنید

کدهایتان سرشار از ایرادند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div id="contentwrap">
<div class="clearfix" id="content">

<div id="content-area">
<div class="entry post clearfix" style="padding-top:20px;">
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?> <div id="problems">
<div class="top" style="font-size: 10px; font-weight: bold;text-align: right; font-family: B Yekan; padding: 10px;">
<img src="http://www.miyanali.com/moshdot.gif" alt=""> <span style="color: #ffffff;"><?php the_title() ?></span>
<table cellpadding="2" cellspacing="0" style="width:100%">
<tr>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/editor.png" alt="نویسنده" title="نویسنده" ></td>
<td> <?php the_author(); ?> </td>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/time.png" alt="تاریخ ارسال" title="تاریخ ارسال مطلب" ></td>
<td> <?php the_time('F j, Y'); ?> </td><td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/comment.png" alt="نظر" title="نظرات" ></td><td><?php comments_popup_link(' بدون دیدگاه ', ' 1 دیدگاه ', ' % دیدگاه ') ?></td>
<span class="sep">|</span>
<td><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/watch.png" alt="بازدید" title="بازدید" ></td><td>
<?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
</td></tr>
</table>
</div>
<center>
<?php the_content(); ?>
<?php wp_link_pages(); ?>
</center>
<div class="bottom"> </div>
</div>
<?php endwhile ?>
<?php comments_template(); ?>

</div>

</div> <!-- end #content-area -->

</div>
<?php get_sidebar() ?>
</div>
<?php get_footer() ?>

این کد را هم یکبار جایگزین کنید

کدهایتان سرشار از ایرادند

با کوئری آخرین مطالب منو

http://www.8pic.ir/images/70832937396197083784.jpg

بدون کوئری

http://www.8pic.ir/images/08371108643895808147.jpg

کد رو جایگزین کردم

ولی هیچ تغییری نکرد سایدبارم بهم ریخت

فایل های header footer sidebar single را برایتان پیام کنم؟

اگرم شدنی نیست بگید از خیر لیست کردن آخرین مطالب بخش محصولات شرکت بگذریم !

ویرایش شده در توسط Hate
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که چنین فرصتی ندارم در کل کدهای این بخش را که گذاشتید می توان نتیجه گرفت قالبتان به هیچ وجه استاندارد و درست نیست از یک قالب دیگر استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که چنین فرصتی ندارم در کل کدهای این بخش را که گذاشتید می توان نتیجه گرفت قالبتان به هیچ وجه استاندارد و درست نیست از یک قالب دیگر استفاده کنید

قالب اختصاصیه و اولین باره دارم وردپرسیش میکنم

واسه همین با کد های استاندارد آشنایی ندارم

هیچ راهی نداره برای درست کردنش؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید اول کدهای html قالب اصلاح بشند و بعد کدهای php منظم

تقریبا به اندازه طراحی سه قالب وقت گیره ولی کار نشد نداره

کدها را اصلاح کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری