• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
javad abbasi

نمایش تعداد ارسالها + تعداد پاسخها + تاریخ عضویت

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. در بی بی پرس اگر بر روی اسم کاربران کلیک کنید به صفحه فعالیتهای آن لینک می شویم که موضوعات تصدیق شده و تعداد ارسالهای موضوع جدید و پاسخ ها نمایش داده میشه. من می خوام تعداد ارسالها و تعداد پاسخها و تاریخ عضویت زیر آواتار کاربر که در تاپیک مشاهده میشه به نمایش دربیاد. یعنی زیر سمت کاربر

چه کدی و کجا باید قرار بدهم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم نسخه از بی بی پرس؟ افزونه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم نسخه از بی بی پرس؟ افزونه؟

نسخه 2.4 بله به صورت افزونه است نصب شده است .

ویرایش شده در توسط javad abbasi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...

واسه اینکار باید توابع اون چیزایی که میخواید رو در پست بیت بی بی پرس فراخوانی کنید تا نشون داده بشه؛

منتهی چون خودم هم تابحال اینکارو نکردم، نمیتونم دقیق راهنمایی کنم؛ ولی حتما روی این قضیه کار میکنم؛ به جواب رسیدم، حتما مطرح میکنم؛ موفق باشید.

:)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...

واسه اینکار باید توابع اون چیزایی که میخواید رو در پست بیت بی بی پرس فراخوانی کنید تا نشون داده بشه؛

منتهی چون خودم هم تابحال اینکارو نکردم، نمیتونم دقیق راهنمایی کنم؛ ولی حتما روی این قضیه کار میکنم؛ به جواب رسیدم، حتما مطرح میکنم؛ موفق باشید.

:)

پس لطفا امشب وقت بذارین تا به نتیجه برسیم . برای انجمن خودتون هم به درد می خوره. جاش خالیه . منتظرم مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با بررسی هایی که کردم فهمیدم صفحه ی پروفایل کاربر که تعداد پستها و پاسخهای کاربر را نشون میده در فایل user-profile-php هست که کدهاش اینه

<?php
/**
* User Profile
*
* @package bbPress
* @subpackage Theme
*/
?>
<?php do_action( 'bbp_template_before_user_profile' ); ?>
<div id="bbp-user-profile" class="bbp-user-profile">
<h2 class="entry-title"><?php _e( 'Profile', 'bbpress' ); ?></h2>
<div class="bbp-user-section">
<?php if ( bbp_get_displayed_user_field( 'description' ) ) : ?>
<p class="bbp-user-description"><?php bbp_displayed_user_field( 'description' ); ?></p>
<?php endif; ?>
<p class="bbp-user-forum-role"><?php printf( __( 'Forum Role: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_display_role() ); ?></p>
<p class="bbp-user-topic-count"><?php printf( __( 'Topics Started: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_topic_count_raw() ); ?></p>
<p class="bbp-user-reply-count"><?php printf( __( 'Replies Created: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_reply_count_raw() ); ?></p>
</div>
</div><!-- #bbp-author-topics-started -->
<?php do_action( 'bbp_template_after_user_profile' ); ?>

و قسمتی که در تاپیک عکس و نام کاربری و آی پی را نشون میده در فایل loop-single-reply.php که کدهاش اینه :

<?php
/**
* Replies Loop - Single Reply
*
* @package bbPress
* @subpackage Theme
*/
?>
<div id="post-<?php bbp_reply_id(); ?>" class="bbp-reply-header">
<div class="bbp-meta">
<span class="bbp-reply-post-date"><?php bbp_reply_post_date(); ?></span>
<?php if ( bbp_is_single_user_replies() ) : ?>
<span class="bbp-header">
<?php _e( 'in reply to: ', 'bbpress' ); ?>
<a class="bbp-topic-permalink" href="<?php bbp_topic_permalink( bbp_get_reply_topic_id() ); ?>"><?php bbp_topic_title( bbp_get_reply_topic_id() ); ?></a>
</span>
<?php endif; ?>
<a href="<?php bbp_reply_url(); ?>" class="bbp-reply-permalink">#<?php bbp_reply_id(); ?></a>
<?php do_action( 'bbp_theme_before_reply_admin_links' ); ?>
<?php bbp_reply_admin_links(); ?>
<?php do_action( 'bbp_theme_after_reply_admin_links' ); ?>
</div><!-- .bbp-meta -->
</div><!-- #post-<?php bbp_reply_id(); ?> -->
<div <?php bbp_reply_class(); ?>>
<div class="bbp-reply-author">
<?php do_action( 'bbp_theme_before_reply_author_details' ); ?>
<?php bbp_reply_author_link( array( 'sep' => '<br />', 'show_role' => true ) ); ?>
<?php if ( bbp_is_user_keymaster() ) : ?>
<?php do_action( 'bbp_theme_before_reply_author_admin_details' ); ?>
<div class="bbp-reply-ip"><?php bbp_author_ip( bbp_get_reply_id() ); ?></div>





<?php do_action( 'bbp_theme_after_reply_author_admin_details' ); ?>
<?php endif; ?>
<?php do_action( 'bbp_theme_after_reply_author_details' ); ?>
</div><!-- .bbp-reply-author -->
<div class="bbp-reply-content">
<?php do_action( 'bbp_theme_before_reply_content' ); ?>
<?php bbp_reply_content(); ?>
<?php do_action( 'bbp_theme_after_reply_content' ); ?>
</div><!-- .bbp-reply-content -->
</div><!-- .reply -->

من کدهایی که پروفایل بود ( قسمت مربوط به شمارش پست و پاسخ ) را در لوپ قرار دادم . نام تعداد پاسخهای داده شده و تعداد موضوعات ایجاد شده را نشون می داد اما شمارش نمی کرد.

آقا مرتضی و دیگر دوستان کمک می کنند. حالا که بی بی پرس فارسی شده خودمون توسعه اش بدهیم . ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوز تابعی رو ندیدم ولی اگر پیدا نشد نهایت میشه براش نوشت که به دیتابیس بزنه و نما یشبده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوز تابعی رو ندیدم ولی اگر پیدا نشد نهایت میشه براش نوشت که به دیتابیس بزنه و نما یشبده

درود ...

مرتضی جان این چند خط مربوط میشه به تعداد ارسالها و اینجور چیزای کاربرها :


<p class="bbp-user-forum-role"><?php printf( __( 'Forum Role: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_display_role() ); ?></p>
<p class="bbp-user-topic-count"><?php printf( __( 'Topics Started: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_topic_count_raw() ); ?></p>
<p class="bbp-user-reply-count"><?php printf( __( 'Replies Created: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_reply_count_raw() ); ?></p>

در واقع فکر میکنم همون توابعش باشه؛ از این چند خط در فایل لوپ ( پست بیت ) بی بی پرس استفاده کردم، قسمت های مورد نظر نمایش هم داده شد، منتهی مقدارهاش نمایش داده نمیشن؛

یعنی مثلا تعداد ارسال ها نمایش داده میشه (خود متنش ) ولی تعدادش نمایش داده نمیشه !

لطفا راهنمایی کنید.

تشکر ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...

مرتضی جان این چند خط مربوط میشه به تعداد ارسالها و اینجور چیزای کاربرها :


<p class="bbp-user-forum-role"><?php printf( __( 'Forum Role: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_display_role() ); ?></p>
<p class="bbp-user-topic-count"><?php printf( __( 'Topics Started: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_topic_count_raw() ); ?></p>
<p class="bbp-user-reply-count"><?php printf( __( 'Replies Created: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_reply_count_raw() ); ?></p>

در واقع فکر میکنم همون توابعش باشه؛ از این چند خط در فایل لوپ ( پست بیت ) بی بی پرس استفاده کردم، قسمت های مورد نظر نمایش هم داده شد، منتهی مقدارهاش نمایش داده نمیشن؛

یعنی مثلا تعداد ارسال ها نمایش داده میشه (خود متنش ) ولی تعدادش نمایش داده نمیشه !

لطفا راهنمایی کنید.

تشکر ...

آره منم گذاشتم تعداد را نمایش نمیده. منم موندم چطور اونجا تعداد را نمایش میده جای دیگه گذاشتم نمایش نمیده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من هنوز تابعی رو ندیدم ولی اگر پیدا نشد نهایت میشه براش نوشت که به دیتابیس بزنه و نما یشبده

می بخشین آقا مرتضی . برای این منظور شما کدی خواهید نوشت و یا مشکل را حل خواهید کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تابع رو تست کنید:

echo bbp_get_user_post_count( $user_id ); ?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این تابع رو تست کنید:
echo bbp_get_user_post_count( $user_id ); ?

آقا مرتضی اینو گذاشتم . خود کد را نشون داد. اتفاق خاصی نیفتاد. من زیاد نمی دونم توابع باید کجا قرار بگیرند متاسفانه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی تگ <?php ?> قراربدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی تگ <?php ?> قراربدید

جواب نداد آقا مرتضی. حتی بعضی از کدهای این موضوعات را چک کردم و داخلش گذاشتم جواب نگرفتم.

http://bbpress.trac.wordpress.org/attachment/ticket/1694/counters.php
http://bbpress.trac.wordpress.org/changeset/3632

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد روتوی کدوم قسمت قرار دادید و تست کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل

loop-single-reply.php یعنی به تنهایی گذاشتم. به جای post از واژه تاپیک نیز استفاده کردم. خوب فایل لوپ اون قسمت را لود می کنه. منظور شما این بود که کدی که دادین در فایل فانکشن قرار بدهم و کد زیر را در لوپ ؟

<p class="bbp-user-topic-count"><?php printf( __( 'Topics Started: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_topic_count_raw() ); ?></p>

<p class="bbp-user-reply-count"><?php printf( __( 'Replies Created: %s', 'bbpress' ), bbp_get_user_reply_count_raw() );

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در همون بخشی که داره اطالاعات کاربر مثل اسم رو نمایش میده اینجا رو هم ببینید:

http://www.authorcode.com/get-post-count-for-the-user-by-their-post-type-in-wordpress-and-bbpress-2-0/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید در همون بخشی که داره اطالاعات کاربر مثل اسم رو نمایش میده اینجا رو هم ببینید:

http://www.authorcode.com/get-post-count-for-the-user-by-their-post-type-in-wordpress-and-bbpress-2-0/

این کد در فایل user-profile-php قرار دادم. خوب صفر نشان می داد. در بی بی پرس جدید تعداد پست و تعداد جواب در همان صفحه نمایش داده میشه. کدی که شما دادین فکر کنم مربوط به بی بی پرس چند ورژن پیش بوده که امکان شمارش پستها در بی بی پرس در نسخه اصلی آن وجود نداشت. من می خواهم در loop-single-reply-php گذاشته بشه که تعداد پاسخ و موضوع را در زیر عکس پروفایلی کاربران در موضوعات نشان بده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزارید بازهم بررسی کنم

معمولا توابعی وجود داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هنوز این موضوع حل نشده است . علاوه بر آن موضوعات زیر نیز بلاتکلیف مانده است .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مورد خاصی پیدا نشد

الان زمان کافی برای برری بیشتر ندارم سعی میکنیم بعد از همایش برای بی بی پرس هم برنامه هایی داشته باشیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری