• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
بویکا

بهترین روش سیاه سفید کردن عکس ( قابل اجرا در اکثر مرورگرها)

5 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان شاید خیلی ها مثل من بخوان افکت سیاه سفید به عکسهاشون بدن که بعد از رفتن موس روی عکس عکس رنگی بشه . من اکثر راههای این روش تو تست کردم که دو تا راه جواب داد که .

1 - فقط با css : تو این روش فقط با css انجام می شکه فقط یه مشکل داره . اونم اینه که تو گوگل کروم با انمیشن تغییر رنگ پیدا می کنه ولی تو فایرفاکس انمیشنش کار نمی کنه . تاکید می کنم کد کار میکنه فقط انیمیشنش کار نمی کنه . در حالی که واسه اونم نوشته شده . اینم کدش . اگه کسی بدونه چرا کار نمی کنه به ما هم بگه . مرسی


.picss img{
filter: url("data:image/svg+xml;utf8,<svg xmlns=\'http://www.w3.org/2000/svg\'><filter id=\'grayscale\'><feColorMatrix type=\'matrix\'
values=\'0.3333 0.3333 0.3333 0 0 0.3333 0.3333 0.3333 0 0 0.3333 0.3333 0.3333 0 0 0 0 0 1 0\'/></filter></svg>#grayscale"); filter: gray; -
webkit-filter: grayscale(100%); filter: grayscale(100%); -moz-filter: grayscale(100%); -ms-filter: grayscale(100%); -o-filter: grayscale(100%);
transition: 1.5s; -webkit-transition: 1.5s; -moz-transition: 1.5s; -o-transition: 1.5s; -ms-transition: 1.5s; -khtml-transition: 1.5s; }
.picss img:hover{ -webkit
-filter: grayscale(0%); -moz-filter: grayscale(0%); -ms-filter: grayscale(0%);-o-filter: grayscale(0%); filter: none; transition: 1.5s; -webkit
-transition: 1.5s; -moz-transition: 1.5s; -o-transition: 1.5s; -ms-transition: 1.5s; -khtml-transition: 1.5s; }

در کد بالا من عکسهایی که داخل تگ picss باشن رو افکتی کردم اگه بخواین کل عکسهای وب اینطوری بشه می تونین picss رو پاک کنین و فقط img بمونه که روی همه ی عکسها اعمال بشه .

2 - استفاده از css و جی کوئری : تو این روش هم می تونین با استفاده از جی کوئری و سی اس اس افکت رو اعمال کنین به درد خود من نخورد چون با جی کوئری سایتم تداخل داشت .

کد جی کوئری


<script>
// On window load. This waits until images have loaded which is essential
$(window).load(function(){

// Fade in images so there isn't a color "pop" document load and then on window load
$(".picss img").fadeIn(500);

// clone image
$('.picss img').each(function(){
var el = $(this);
el.css({"position":"absolute"}).wrap("<div class='img_wrapper' style='display: inline-block'>").clone().addClass('img_grayscale').css({"position":"absolute","z-index":"998","opacity":"0"}).insertBefore(el).queue(function(){
var el = $(this);
el.parent().css({"width":this.width,"height":this.height});
el.dequeue();
});
this.src = grayscale(this.src);
});

// Fade image
$('.picss img').mouseover(function(){
$(this).parent().find('img:first').stop().animate({opacity:1}, 1000);
})
$('.img_grayscale').mouseout(function(){
$(this).stop().animate({opacity:0}, 1000);
});
});

// Grayscale w canvas method
function grayscale(src){
var canvas = document.createElement('canvas');
var ctx = canvas.getContext('2d');
var imgObj = new Image();
imgObj.src = src;
canvas.width = imgObj.width;
canvas.height = imgObj.height;
ctx.drawImage(imgObj, 0, 0);
var imgPixels = ctx.getImageData(0, 0, canvas.width, canvas.height);
for(var y = 0; y < imgPixels.height; y++){
for(var x = 0; x < imgPixels.width; x++){
var i = (y * 4) * imgPixels.width + x * 4;
var avg = (imgPixels.data[i] + imgPixels.data[i + 1] + imgPixels.data[i + 2]) / 3;
imgPixels.data[i] = avg;
imgPixels.data[i + 1] = avg;
imgPixels.data[i + 2] = avg;
}
}
ctx.putImageData(imgPixels, 0, 0, 0, 0, imgPixels.width, imgPixels.height);
return canvas.toDataURL();
}

</script>

در کد بالا من در 3 جا از تگ .picss img استفاده کردم که می تونین picss رو با هر تگی که خواستین عوض کنین . فقط باید هر 3 شون هم نام باشن . عکستون هم به این صورت قرار بدید :


<div class="picss">
<img src="icondock.jpg"></div>

در ضمن فراموش نشه برای روش دوم باید کتابخانه jquery.min باید فراخوانی بشه . امیدوارم استفاه کرده باشین . در ضمن منتظر ایراد روش اول هستم اگه کسی بتونه کمک کنه

:)

ویرایش شده در توسط بویکا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکسری پلاگین با جی کوئری نوشته شده اما هنوز 100% درست کار نمیکنن

فعلا راه 100% مناسبی ندیدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یکسری پلاگین با جی کوئری نوشته شده اما هنوز 100% درست کار نمیکنن

فعلا راه 100% مناسبی ندیدم

نمیشه فهمید چرا روش اول تو فایرفاکس انمیشنش فعال نمیشه ؟ بدون انمیشن هم که فایده نداره کد . بد دیده میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا چون انیمیشن با فیلتر عمل نمیکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا چون انیمیشن با فیلتر عمل نمیکنه

احتمالا . با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس
       
    • توسط mehrshadmousavi

      مفهوم HTML 5:
      در این نسخه قدرت مدیریت دربرنامه های وب بر روی اجرا با حداکثر دقت و نظم وجود دارد و این کار با کد ابزارهای <header>, <menu>,<nav> , <menuitem> و ... . ممکن است.
      web developer قادرند برخی از ویژگی های شاخص  HTML 5 که  شامل: آهنگ، ویدئو، ذخیره ی منطقه در حالت آفلاین و ... با اصول بهینه سازی سایت همراه کنند. همچنین HTML 5 این اجازه را به کاربران خود می دهد که از خاصیت و ویژگی نوعی از تگ ها را استفاده کنند مانند تگ link و script؛ و حتی امکان استفاده از تگ های <article> و <<section در بهترین حالت را ممکن ساخته است. تا کنون ترفند هایی زیادی ابداع نشده است که بتوان به وسیله ی آن ها به نتایج مطلوب و باب میل رسید از این جهت درهنگام استفاده باید هوشمندانه عمل کرد.
      مفهوم HTML 6:
      ورژن 6HTML نسخه ی اصلاح شده ی  HTML ها است که دارای NameSpaces با ساختار XML می باشد. از ویژگی های مهمNameSpaces این است که با استفاده از تگ های <logo/>< logo>  و <toolbar/>< toolbar> قادر خواهید بود امکانی فراهم کنید تا سایت قادر به شناسایی و تشخص لوگو در صفحات وب سایت باشد. همچنین  از دیگر امکانات HTML 6  این است که طراحان سایت و وب دولپرها می توانند تگ <container> را به جای <’div id =’container > بهره ببرند.

      در حالت کلی  HTML 6 دارای دو نوع تگ تکی  که اطلاعات و خصوصیات راحمل می کنند اما داده ها شامل متن نمی باشد، و تگ های زوج یا جفتی که با متن هم می توانند همراه باشند.
      برخی از تگ های تکی (رفتاری) که در HTML 6 قرار دارند را با هم بررسی می کنیم که می توانند دارای namesapec   های زیر باشند:
      <html:html>
      <html:head>
      <html:title>
      <html:meta>
      <html:link>
      <html:a>
      <html:media>
      <html:body>
      <html:button>
      چند ویژگی که HTML6 را متمایز می کند:
       قابلیت تغییر اندازه تصاویر مرورگر ها
      زبان های قابل اجرا
      مدیریت بهتر در کنترل اشیای ویدئویی
      پیش پردازنده ها ی جایگزین
      دسترسی ایمن به اطلاعات
    • توسط mehrshadmousavi

      امسال هفتمین سال است که زبان برنامه نویسی php به عنوان چهارمین زبان محبوب در میان برنامه نویسان انتخاب می شود. این زبان در بیش از ۲۰۰ میلیون وبسایت فعال در اینترنت به کار گرفته شده است و چیزی حدود ۸۱٫۷ درصد از سرور های فعال کنونی در حال اجرای این زبان برای اجرای وبسایت ها هستند.
      php این هفته با یک جهش رو به جلو در بروز رسانی خود تغییرات عمده ای را برای برنامه نویس ها فراهم کرده است، از سال ۲۰۰۴ که نسخه ۵ این زبان برنامه نویسی ارائه شده بروز رسانی های این چنینی بی سابقه است.

      در نسخه PHP 7 شاهد بهبود عملکردی هستیم که تا ۳ برابر سرعت و کارایی بیشتر را نسبت به نسخه PHP 5.6 در اختیار ما قرار خواهد داد. نسخه جدید شامل تغییرات ریز و درشت بسیاری است، کاهش قابل توجه استفاده از حافظه، تعریف نوع بازگشتی اعلان ها و … همچنین در نسخه ۷ PHP شاهد تغییرات عمده ای هستیم راجع به حذف حالت safe mode و magic quotes و …
      با توجه به این تغییرات گسترده در نسخه جدید باید شاهد طراحی دوباره برای قسمت های مختلف جهت بهینه شدن با این نسخه در اپلیکیشن هایی نظیر وردپرس باشیم.