10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان اگه کسی از نرم افزارهای فروشگاه ساز یا فروشگاه سازهای وردپرس استفاده میکنه یا استفاده کرده لطفا معرفی کنه اگه یه نمونه سایت هم بده خوبه من خودم چند تایی پیدا کردم ولی نمیدونم به قیمتشون میرزن یا نه ؟

مثل

1. فروشگاه ساز wpshop که روی ورد پرس نصب میشه

نمونه سایت های ایجاد شده توسط فروشگاه ساز wpshop

....

2. فروشگاه ساز سبدخرید

نمونه سایت های ایجاد شده توسط فروشگاه ساز سبدخرید:

....

3. فروشگاه ساز دی مارکت

نمونه سایت های راه اندازی شده با دی مارکت:

....

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از همون ووکامرس استفاده کن دیگه

فارسی هم شده مشکلی نداره، من خودم استفاده می کنم مشکلی نداره.

حالا باز میل خودتون هست. البته قالب هم باید با ووکامرس ست باشه. از این قالب های فروشگاهی استفاده کنی کارت راه میفته

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای راه اندازی یه فروشگاه جداگونه میخوام .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونی یه کاری هم انجام بدی مثلا بیا سایتت رو راه اندازی کن، یعد مثلا بوسیله شبکه یه وردپرس فروشگاه راه بنداز و این دو رو با هم شبکه کن.

هر جور که خودتون بخواهید. میشه کار کرد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر راجب شبکه وردپرس توضیح بدین ؟ در این مورد چیزی نمیدونم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم همون مولتی یوزر هست دیگه یا چند سایته.

اگر بخوام مثال بزنم، شما این سیستم های بلاگ دهی در نظر بگیر، مثلا آدرسش هست http://blog-service.com شما حالا می ری ازش یک بلاگ می گیری این میشه اسم سایت: http://yourblog.blog-service.com

از همون subdomain استفاده می کنه.

که البته توی این آدرس جدید، تنظیمات جدید و قالب جدید واست هست دیگه. شما میتونی مثلا یه همچین چیزی درست کنی: http://store.yoursite.com

البته فکر کنم برای این کار یه سری پارامتر هم باید خود سرور در اختیار شما قرار بده الان یادم نمی آد.

واسه این کار باید تنظیمات شبکه رو توی وردپرس فعال کنی، وردپرس هم آپدیت باشه، اون قدیماش یه سری کارای اضافه داشت که دنگ و فنگ داره، اگه می خوای فعال کنی حتما وردپرس رو آپدیت کن

کار سختی نیست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما میگید برای فروشگاه فقط میخواید ، پس هیچ نیازی به شبکه نیست و میتونید روی همون خود وردپرس نصب کنید و شروع کنید !

ووکامرس بهترین افزونه فروشگاه ساز وردپرس هست که امکاناتش حتی میشه گفت در حد سیستم های فروشگاهی هستش

فقط متاسفانه فعلن در ایران کسی کار خوب با این افزونه راه ننداخته ولی اگر شما واقعن جدی هستید میتونید با طراحی یک پوسته برای سایتتون بهترین فروشگاه رو مدیریت کنید !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آشنایی زیادی با ووکامرس ندارم . نصب کردم ولی زیاد وارد نشدم غیر فعالش کردم . یه خورده کار کردن باش سخته. آموزشش هم که پیدا نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آشنایی زیادی با ووکامرس ندارم . نصب کردم ولی زیاد وارد نشدم غیر فعالش کردم . یه خورده کار کردن باش سخته. آموزشش هم که پیدا نمیشه.

نه اشتباه نکنید، پلاگین خوبی هست، ترجمه فارسی رو نصب کنید

هر سوالی هم بود بپرسید، واقعا کاربردی هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر نسخه انگليسي داريد و نميخوايد پاك و...

نسخه فارسي دالنود و فايل زبان كلا جايگزين فايل اصلي كنيد اون موقع فارسي ميشه :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .