pouria7777

ایندکس نشدن مطالب (فقط مطالب)

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

متاسفانه سایتی که بنده به عنوان ادآن دامین ثبت کردم در گوگل ایندکس نمیشه.

البته تاکید میکنم فقط مطالبش ایندکس نمیشه و مثلا برگه ها و دسته ها میشن و اگه سرچ کنم تو گوگل پست "سلام دنیا" میاد که خیلی وقته حذفش کردم

به نظر شما مشکل کجاست ؟

گوگل این ارور رو هم به من داد:

http://8pic.ir/image...36880536286.jpg

برای سایت سایتمپ و robots.txt رو هم بوجود اوردم و الان فعاله

ویرایش شده در توسط pouria7777
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این خطایی که شما گذاشتید مربوط به این هست که سایت شما از دسترس خارج شده و گوگل بهش دسترسی نداره

اگر دلیل ایندکس نشدن این باشه باید به سرورتون مراجعه بفرمائید.

احتمالا سایت شما در طول روز به مراتب از دسترس خارج میشه و این باعث این خطا شده.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سایت دامنش ادآن دامین بود ممکنه واسه این باشه؟!

بعد اگه من دامنش رو بیارم تو هاست اصلیم یعنی جای سایت اولم مشکل برطرف میشه!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بحث addon domain به طور مستقیم ربطی نداره، مگر اینکه شما به علتی حالا یک سایت موجب فشار بسیار به روی سرور بشه و اون موقع ایجاد اشکال کنه، وگرنه نباید هیچ ارتباط مستقیمی وجود داشته باشه.

سوال دوم شما هم همان جواب اول رو داره،

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من با استفاده از سرچ site:winphone98.ir تو گوگل میبینم که 43 صفحه از سایتم ایندکس شده ولی تو این 43 صفحه که گشتم مطالب جدیدی از سایتم ایندکس نشده و هنوز همون سلام دنیا + دسته بندیها هستن.

ولی از طرف دیگه وقتی یک قسمت از متن مطالب جدیدمو میزنم تو گوگل , بالا میاره . . .

منظورم رو متوجه شدید؟

چرا اینطوریه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان من با استفاده از سرچ site:winphone98.ir تو گوگل میبینم که 43 صفحه از سایتم ایندکس شده ولی تو این 43 صفحه که گشتم مطالب جدیدی از سایتم ایندکس نشده و هنوز همون سلام دنیا + دسته بندیها هستن.

ولی از طرف دیگه وقتی یک قسمت از متن مطالب جدیدمو میزنم تو گوگل , بالا میاره . . .

منظورم رو متوجه شدید؟

چرا اینطوریه؟

سلام

یه توضیحی بدم اینکه :

شما وقتی اد دومین میکنید یک شاخحه به اسم دامینی که میسازید روی روت هاست ایجاد میشه و همینطور یه ساب دومین مثلن :

www.site.com/esme-domain

خب الآن گوگل فایل robots.txt شمارو از شاخه اصلی یعنی همون public_html میخونه که باید توی فایل روبوت اصلی آدرس سایت رو معرفی بکنی یا در گوگل وبمستر فایل روبوت رو معرفی بکنی

الآن شما سایتت رو از گوگل وبمستر حذف کن و دوباره وریفای کن و موقع وریفای کردن همه چیز رو درست انجام بده و فایل روبوت مخصوص اد ان دومینتو داخل همون پوشه ای که میسازی دوباره آپلود کن

سطح دسترسی فایل رو چک کن و بعد کارای وریفای رو انجام بده ( چون اد دومین هست از روش متا تگ توی فایل header استفاده کن )

بعد از 24 ساعت یا 48 ساعت دوباره وارد وبمستر شو ببین بازم خطای دسترسی نداشتن به روبوت رو میده یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت پاسخ

سوالی که دارم اینه که اگه سایت اصلی رو حذف کنم و ادان دامین رو به عنوان سایت اصلی بزارم روی هاست مشکل حل میشه؟

چون سایت اصلی خوب ایندکس میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت پاسخ

سوالی که دارم اینه که اگه سایت اصلی رو حذف کنم و ادان دامین رو به عنوان سایت اصلی بزارم روی هاست مشکل حل میشه؟

چون سایت اصلی خوب ایندکس میشه

فرقی در اد دومین و دومین اصلی نداره

شما وقتی اد دومین میکنید مثل این میمونه که یک هاست دیگه راه انداختید فقط باید تمام کارهاش رو انجام بدید و معرفی ها در وبمستر گوگل و وریفای رو درست انجام بدید

این مشکل اوایل برای من خیلی پیش میومد که با سرو کله زدن و پیام فرستادن برای گوگل مشخص شد که باید این کارو کرد ( پست قبلی گفتم )

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید توی فایل روبوت اصلی آدرس سایت رو معرفی کنم؟

منظورتون چه فایلی هست؟ فایلی که گوگل داد رو توی public_html/winphone98.ir آپلود کردم . robots.txt رو هم همینطور . جای اشتباهی آپلود کردم؟

+ اینکه فایل روبوت رو چجوری تو گوگل وبمستر معرفی کنم؟

http://8pic.ir/images/87144020794437315718.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من سایتم رو توی گوگل وبمستر ثبت کردم (هم با www و هم بدون www) الان 1 ماه میگذره و همه چیزی که تو سایتم بود در گوگل ایندکس شد به غیر از مطالبم ، نمیدونم هرکاری میکنم این مشکل برطرف نمیشه لطفا کمکم کنید.

اینم سایتم www.shokgraph.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظرم حذف کنید و دوباره در گوگل وبمستر ثبت کنید ! اینطور برطرف میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv