Ghaem

فارسی سازی افزونه های بدون فایل زبان

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

می خواستم بپرسم که افزونه هایی رو که فایل زبان ندارند چطور باید فارسی کرد؟

ممنون می شم کمک کنید. :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام فك كنم 2 راه وجود داره !‌

1- خودت فايل زبان براش بسازي !‌

2- اين كه از طريق كد ها بگردي و دستي كلمه مورد نظر رو پيدا كني و ترجمه كني !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه دوم كه فك ننم توضيحي بخواهد !‌ولي اگه درباره راه اول توضيحاتي خواستي در حدي ميتونم را هنمايي كنم !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون می شم در مورد راه اول توضیح بدی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم !‌

اول همه بايد فايل زبان رو معرفي كنيد :‌ كه اگه درست بگم با اين كد ها :


load_plugin_textdomain( 'wp-pagenavi', '', dirname( plugin_basename( __FILE__ ) ) . '/lang' );

بعد بستگي به كد نويسي نويسنده بستگي داره !‌ چون قبل كلمات كليدي بايد اين تگ ها يا تابع ها باشه تا در فايل ترجمه جايگزين بشن اگه باشه كه كار راحت هست

بايد فايل به poedit معرفي كنيد خودش كلماتي كه اين تگ ها يا تابع ها پشتش قرار داره رو مياره واسه ترجمه اگر هم نباشه خودتون بايد اضافه كنيد و بعد اين كاري كه گفتم !‌


_e
__

از همون اولي بيشتر استفاده ميشه !‌

من خودم اين راه امتحان نكردم برا همين شايد جا هايي رو كامل نگفته باشم !‌با اين توضيحات خودتون هم ي افزونه كه از فايل زبان استفاده كرده رو مشاتهده بكنيد

دستگيرتون ميشه چي به چي هست !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم !‌

اول همه بايد فايل زبان رو معرفي كنيد :‌ كه اگه درست بگم با اين كد ها :


load_plugin_textdomain( 'wp-pagenavi', '', dirname( plugin_basename( __FILE__ ) ) . '/lang' );

بعد بستگي به كد نويسي نويسنده بستگي داره !‌ چون قبل كلمات كليدي بايد اين تگ ها يا تابع ها باشه تا در فايل ترجمه جايگزين بشن اگه باشه كه كار راحت هست

بايد فايل به poedit معرفي كنيد خودش كلماتي كه اين تگ ها يا تابع ها پشتش قرار داره رو مياره واسه ترجمه اگر هم نباشه خودتون بايد اضافه كنيد و بعد اين كاري كه گفتم !‌


_e
__

از همون اولي بيشتر استفاده ميشه !‌

من خودم اين راه امتحان نكردم برا همين شايد جا هايي رو كامل نگفته باشم !‌با اين توضيحات خودتون هم ي افزونه كه از فايل زبان استفاده كرده رو مشاتهده بكنيد

دستگيرتون ميشه چي به چي هست !‌

این کد رو به کجا اضافه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون اين هست


load_plugin_textdomain( 'wp-pagenavi', '', dirname( plugin_basename( __FILE__ ) ) . '/lang' );

به فايل اصلي قالب كه بيشتر وقت ها به نام خود افزونه هست اضافه كنيد !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی افزونه ها هم هستند که فایل زبان دارند اما هر کاری می کنم فارسی نمی شن.

اونها رو باید چکار کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه منظورتون اين هست


load_plugin_textdomain( 'wp-pagenavi', '', dirname( plugin_basename( __FILE__ ) ) . '/lang' );

به فايل اصلي قالب كه بيشتر وقت ها به نام خود افزونه هست اضافه كنيد !‌

به چه قسمتی از فایل اصلی این کد رو اضافه کنم و چه قسمت هاییش رو تغییر بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی افزونه ها هم هستند که فایل زبان دارند اما هر کاری می کنم فارسی نمی شن.

اونها رو باید چکار کرد؟

دوست من شما برای ترجمه افزونه هایی که فایل زبان دارن باید نام فایل رو به این شکل تغییر بدین:


plugunname-fa_IR.po

یا


plugin-name-fa_IR.po

یا


fa_IR.po

plugin name نام افزونه هستش.مثلا: pagenavi

بسنگی داره بازم که نویسنده چه اسمی رو انتخاب کرده.

شما اسم افزونه رو بگو من بهت میگم که باید نامش رو چی بزاری.

در ضمن برای مشکلی که اون بالا گفتین بهترین راه ترجمه از طریق کد ها هست نه ساختن فایل زبان.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

User Submitted Posts

یک سوال دیگه :

برای ترجمه کردن از طریق کدهای کلمه هایی که در افزونه استفاده می شن فقط در فایل اصلی افزونه قرار دارن یا در فایل های دیگه هم هستند؟ مثلا : user-submitted-posts.php

ویرایش شده در توسط Shahrakdownload

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بيشتر بايد تو فايل اصلي باشه ولي خب يكسريش هم ممكنه توي بقيه فايل ها باشه !‌

اصلا ميدوني اون جاهايي كه بايد ترجمه بشه تابلو هست اگه با يك برنامه كه تشخيص بده توابع php رو ببيني فايل رو معلومه !!‌ شما يك افزونه رو كه نگاه كني كامل ميفهمي اون قدر ها سخت نيست كه فك ميكنيد !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید