• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
نگار صادقی

لینکدار کردن خودکار تصاویر پست ها

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من سرچ کردم ولی چیزی که میخواستم نبودن! من میخوام همه عکس های داخل پست هام رو لینک دار کنم یعنی لینک آدرس سایتم باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از پلاگین ویرایشگر حرفه ای TinyMCE Advanced استفاده میکنید که فکر میکنم خودکار با وارد کردن لینک عکس برای گذاشتن در پست لینک دار بشه (واسه من که اینجوریه)

sjjfa3xzcr9jsdo3nk.png

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید از جی کوئری استفاده کنید یا این:


add_filter( 'post_thumbnail_html', 'wps_post_thumbnail', 10, 3 );
function wps_post_thumbnail( $html, $post_id, $post_image_id ) {
$html = '<a href="' . get_permalink( $post_id ) . '" title="' . esc_attr( get_post_field( 'post_title', $post_id ) ) . '">' . $html . '</a>';
return $html;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و با جی کوئری


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
$(".post img").filter(function() {
$(this).replaceWith('<a href="<?php bloginfo(\'url\'); ?>/" rel="bookmark" ><img src="'+$(this).attr("src")+'" alt="'+$(this).attr("alt")+'" class="'+$(this).attr("class")+'" width="'+$(this).attr("width")+'" height="'+$(this).attr("height")+'" ></a>');
});
//-->
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين جي كوئري هايي كه داديد بايد كجا بزارم؟ توي فايل فانكشن و سينگل گذاشتم سايتم سفيد ميشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين جي كوئري هايي كه داديد بايد كجا بزارم؟ توي فايل فانكشن و سينگل گذاشتم سايتم سفيد ميشه!

بعد از تگ <head> در Index قالبتون قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه فیلتر صحیح عمل کنه

با کدهای دیگه تداخل نکنه

سایت را هم کند نکنه بهترین جا برای این کدها انتهای فایل footer.php است درست قبل از


</body>
</html>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد عمل نمیکنه دوستان راهنمایی کنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مال سه سال پیشه خوب

<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
jQuery(".post img").each(function() {
jQuery(this).replaceWith('<a href=\'<?php bloginfo("url"); ?>\' rel="bookmark" ><img src="'+jQuery(this).attr("src")+'" alt="'+jQuery(this).attr("alt")+'" class="'+jQuery(this).attr("class")+'" width="'+jQuery(this).attr("width")+'" height="'+jQuery(this).attr("height")+'" ></a>');
});

});
</script>

به کلاس div اصلی مطالبتون هم باید  post اضافه بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش لینک دهی تصاویر نوشته ها به صورت اتوماتیک در وردپرس
شاید دوست داشته باشید تا تصاویری را که در وردپرس آپلود می کنید به صورت اتوماتیک لینک بهشون داده بشه!
برای این مورد وارد هاستتون شده و و در بخش file manager به مسیر public_html/wp-admin رفته و فایل option.php رو باز کرده و ویرایش می کنیم.
سپس عبارت زیر رو درون فایل جستجو می کنیم:

image_default_link_type


بعد کافیه تا جلوی کد مورد نظرتون بنا به چیزی که میخواین یکی از حالت های file و یا post رو جلوی عبارت عینا مطابق زیر تایپ می کنیم.

'image_default_link_type', 'file'
'image_default_link_type', 'post'
'image_default_link_type', 'none'
'image_default_link_type', 'attachment'


حالت اول یعنی file باعث میشه تا تصاویرتون به صورت اتوماتیک لیندار بشن و به کلیک روی عکس به آدرس تصویر هدایت بشه.
 در حالت دوم یعنی در حالت post لینک مقصد به تصویر در حالت atachenment خواهد بود، یعنی تصویر تو قالب سایت شما در قالب یک نوشته نشون داده میشه اما متنی از نوشته داخلش نشون داده نمیشه.
در حالت none هم لینک دهی شما به صورت "پرونده چند رسانه ای خواهد بود"
و در حالت چهارم یعنی attachment به تصاویر در همون حالت post خواهد بود اما با این تفاوت که لینکدهی به کل تصاویر داخل اون پست خواهد بود.

توضیحات بیشتر در این زمینه:
http://wpsites.net/wordpress-tips/5-ways-to-change-default-image-links
ــــــــــــــــــ
اینجــــــــــــــا سرزمین یکــ استاد
https://telegram.me/yekostadir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این چهارتا یکی رو باید قرار بدیم درسته ؟ بعد از نظر سئو و کلا کدوم حالت بهتره؟

'image_default_link_type', 'file'
'image_default_link_type', 'post'
'image_default_link_type', 'none'
'image_default_link_type', 'attachment

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 5/24/2016 at 17:56، imanfakhar گفته است :

کد مال سه سال پیشه خوب


<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
jQuery(".post img").each(function() {
jQuery(this).replaceWith('<a href=\'<?php bloginfo("url"); ?>\' rel="bookmark" ><img src="'+jQuery(this).attr("src")+'" alt="'+jQuery(this).attr("alt")+'" class="'+jQuery(this).attr("class")+'" width="'+jQuery(this).attr("width")+'" height="'+jQuery(this).attr("height")+'" ></a>');
});

});
</script>

به کلاس div اصلی مطالبتون هم باید  post اضافه بشه

استاد وقتی کد رو قرار میدیم درست عمل میکنه . ولی یک مشکلی داره اونم اینه که دتایل تصاویر رو وقتی با موس اشاره میکنی رو عکس ها نشون نمیده. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری