• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نگار صادقی

لینکدار کردن خودکار تصاویر پست ها

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من سرچ کردم ولی چیزی که میخواستم نبودن! من میخوام همه عکس های داخل پست هام رو لینک دار کنم یعنی لینک آدرس سایتم باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر از پلاگین ویرایشگر حرفه ای TinyMCE Advanced استفاده میکنید که فکر میکنم خودکار با وارد کردن لینک عکس برای گذاشتن در پست لینک دار بشه (واسه من که اینجوریه)

sjjfa3xzcr9jsdo3nk.png

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید از جی کوئری استفاده کنید یا این:


add_filter( 'post_thumbnail_html', 'wps_post_thumbnail', 10, 3 );
function wps_post_thumbnail( $html, $post_id, $post_image_id ) {
$html = '<a href="' . get_permalink( $post_id ) . '" title="' . esc_attr( get_post_field( 'post_title', $post_id ) ) . '">' . $html . '</a>';
return $html;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

و با جی کوئری


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
$(".post img").filter(function() {
$(this).replaceWith('<a href="<?php bloginfo(\'url\'); ?>/" rel="bookmark" ><img src="'+$(this).attr("src")+'" alt="'+$(this).attr("alt")+'" class="'+$(this).attr("class")+'" width="'+$(this).attr("width")+'" height="'+$(this).attr("height")+'" ></a>');
});
//-->
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين جي كوئري هايي كه داديد بايد كجا بزارم؟ توي فايل فانكشن و سينگل گذاشتم سايتم سفيد ميشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين جي كوئري هايي كه داديد بايد كجا بزارم؟ توي فايل فانكشن و سينگل گذاشتم سايتم سفيد ميشه!

بعد از تگ <head> در Index قالبتون قرار بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه فیلتر صحیح عمل کنه

با کدهای دیگه تداخل نکنه

سایت را هم کند نکنه بهترین جا برای این کدها انتهای فایل footer.php است درست قبل از


</body>
</html>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد عمل نمیکنه دوستان راهنمایی کنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مال سه سال پیشه خوب

<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
jQuery(".post img").each(function() {
jQuery(this).replaceWith('<a href=\'<?php bloginfo("url"); ?>\' rel="bookmark" ><img src="'+jQuery(this).attr("src")+'" alt="'+jQuery(this).attr("alt")+'" class="'+jQuery(this).attr("class")+'" width="'+jQuery(this).attr("width")+'" height="'+jQuery(this).attr("height")+'" ></a>');
});

});
</script>

به کلاس div اصلی مطالبتون هم باید  post اضافه بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش لینک دهی تصاویر نوشته ها به صورت اتوماتیک در وردپرس
شاید دوست داشته باشید تا تصاویری را که در وردپرس آپلود می کنید به صورت اتوماتیک لینک بهشون داده بشه!
برای این مورد وارد هاستتون شده و و در بخش file manager به مسیر public_html/wp-admin رفته و فایل option.php رو باز کرده و ویرایش می کنیم.
سپس عبارت زیر رو درون فایل جستجو می کنیم:

image_default_link_type


بعد کافیه تا جلوی کد مورد نظرتون بنا به چیزی که میخواین یکی از حالت های file و یا post رو جلوی عبارت عینا مطابق زیر تایپ می کنیم.

'image_default_link_type', 'file'
'image_default_link_type', 'post'
'image_default_link_type', 'none'
'image_default_link_type', 'attachment'


حالت اول یعنی file باعث میشه تا تصاویرتون به صورت اتوماتیک لیندار بشن و به کلیک روی عکس به آدرس تصویر هدایت بشه.
 در حالت دوم یعنی در حالت post لینک مقصد به تصویر در حالت atachenment خواهد بود، یعنی تصویر تو قالب سایت شما در قالب یک نوشته نشون داده میشه اما متنی از نوشته داخلش نشون داده نمیشه.
در حالت none هم لینک دهی شما به صورت "پرونده چند رسانه ای خواهد بود"
و در حالت چهارم یعنی attachment به تصاویر در همون حالت post خواهد بود اما با این تفاوت که لینکدهی به کل تصاویر داخل اون پست خواهد بود.

توضیحات بیشتر در این زمینه:
http://wpsites.net/wordpress-tips/5-ways-to-change-default-image-links
ــــــــــــــــــ
اینجــــــــــــــا سرزمین یکــ استاد
https://telegram.me/yekostadir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این چهارتا یکی رو باید قرار بدیم درسته ؟ بعد از نظر سئو و کلا کدوم حالت بهتره؟

'image_default_link_type', 'file'
'image_default_link_type', 'post'
'image_default_link_type', 'none'
'image_default_link_type', 'attachment

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 5/24/2016 at 17:56، imanfakhar گفته است :

کد مال سه سال پیشه خوب


<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function() {
jQuery(".post img").each(function() {
jQuery(this).replaceWith('<a href=\'<?php bloginfo("url"); ?>\' rel="bookmark" ><img src="'+jQuery(this).attr("src")+'" alt="'+jQuery(this).attr("alt")+'" class="'+jQuery(this).attr("class")+'" width="'+jQuery(this).attr("width")+'" height="'+jQuery(this).attr("height")+'" ></a>');
});

});
</script>

به کلاس div اصلی مطالبتون هم باید  post اضافه بشه

استاد وقتی کد رو قرار میدیم درست عمل میکنه . ولی یک مشکلی داره اونم اینه که دتایل تصاویر رو وقتی با موس اشاره میکنی رو عکس ها نشون نمیده. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری