Alireza Xn

یک راهنمایی کوچیک در کد نویسی HTML و جاوا

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

راستش من یک بلوک در بالای پست های قالب خودم طراحی کردم که میخوام درون اون نمایش آخرین اخبار به صورت تایپی قرار بدم

من از کدهای جاوا استفاده میکنم واسه این کار

ولی وقتی کدهای جاوا اسکریپت رو قرار میدم کدها کار میکنن ولی متن چسبیده حاشیه کناری بلوک هستش

من هر راهی که میتونستم و از هر تگی که به فکرم میرسید استفاده کردم حتی تگ های منسوخ شده !!

ولی فایده نداشت . من میخوام این متن یکم بیاد جلوتر طوری که به حاشیه بلوک نچسبه ...

اینم یک اسکرین شات تا بهتر تونسته باشم منظورمو برسونم ...

w8efml0mtqnlmqa2lxt.png

توی یک سایت دیدم که میگفت با margin هم میشه این کارو کرد ولی من استفاده کردم بازم تغییری نکرد

اینم از کدهای جاوا :


<div class="mod_type">
<span id="theTicker"> </span>
<script type="text/javascript">
var theSummaries = new Array();
var theSiteLinks = new Array();
theSummaries[0]='متن اول ';
theSummaries[1]='متن دوم';
theSummaries[2]='متن سوم';
</script>
<script src="http://mnk123.persiangig.com/shia.js"></script>

ویرایش شده در توسط Rapid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای js باید برای دستورات padding - margin و همچنین position بررسی بشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای js باید برای دستورات padding - margin و همچنین position بررسی بشند

کدهای js رو در پست قرار دادم .. من با استایل دهی margin خواستم اینکارو انجام بدم ولی تغییری نمیکرد نمیدونم کجارو اشتباه میکردم ..

ویرایش شده در توسط Rapid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای js رو در پست قرار دادم .. من با استایل دهی margin خواستم اینکارو انجام بدم ولی تغییری نمیکرد نمیدونم کجارو اشتباه میکردم ..

در کدوم پست قرار دادید

استایل دهی css ارتباطی با عرض من نداره اگر در js خاصیتی تعریف شده باشه اون خاصیت ارجع می شه به همه خواص دیگه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com