• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
fantome0

درخواست افزونه نمایش تصاویر با افکت

15 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه ای هست که تصاویری که به صورت گالری تو سایت قرار میدم رو به صورت سیاه و سفید نشون بده و وقتی با موس میرم رو عکسا رنگی بشه و وقتی رو تصاویر کلیک بشه تو همون صفحه عکس ها باز بشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا پلاگینی واسه این کار وجود نداره!

من یه کدی پیدا کردم که نوشته تصاویر رو سیاه و سفید میکنه منتها برای وبلاگه.

میشه تو ای کد تغییراتی انجام داد که بشه تو وردپرس هم ازش استفاده کرد؟

----------------------------

البته من میخوام به یه دسته از تصاویر تو یه برگه جدا که به صورت گالری گذاشتم این افکت رو بدم نه به کل تصاویر سایت

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید بگردید دنبال یه پلاگین گالری که این استایل رو داشته باشه // ولی پلاگین های جاوا رایگانی هستن که روی عکس افکت هایی ایجاد میکنن ( مثلا سیاه سفید ، یا blur کردن ) ، با سرچ در گوگل این پلاگین ها رو پیدا کنید و با وردپرس ست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرید جان خیلی سرچ کردم ولی پلاگین خاصی واسه این کار پیدا نکردم. فقط یکسری آموزش هست که با css هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یک نمونه براتون پیوست کردم که افکت های مختلف روی عکس رو داره ;)

jquery_hover.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه توضیحی بدی چجوری این فایلا رو رو وردپرس ست کنم؟

الان تو این فایل که دادی 3 تا فایل داره :

picanim.css

jquery-1.7.2.min.js

jquery.picanim.min.js

اینهارو باید کجا قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه فایل رو در قالبتون بارگذاری و سپس فراخوانیشون کنید.

اما بخش اصلی کار استفاده از اسکریپت در نوشته هاست.

با یک کد ساده هم این کار عملیه، به عنوان نمونه:


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

فقط حواستون باشه که نام سکلتور رو با سلکتور متون قالب خودتون ست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

این کد رو تو کدوم بخش سایت قرار بدم؟ قبل از head یا تو body ?

کد رو داخل تگ php قرار بدم یا script؟

من چون میخوام فقط واسه یه برگه جدا این افکت رو اعمال کنم احتیاجی به تغییر نام سلکتور هست؟

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نمیکنه، اما چون فایل جاوااسکریپتی هست، بهتره در فوتر (یا همون body) قرارش بدید.

مسلما باید داخل تگ Script باشه. البته میتونید یک فایل با فرمت js هم بسازید و آدرس دهیش کنید.

صد در صد، چرا که این سلکتور رو من به صورت فرضی نوشتم و ممکنه در قالبتون این سلکتور وجود نداشته باشه. بنابراین حتما اون رو باید با قالب خودتون ست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان این 3 فایل رو به این صورت فراخوای کردم تو هد سایت:


<link href="css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script src="js/jquery.picanim.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/jquery-1.7.2.min.js" type="text/javascript"></script>

و کدی که شما دادی رو تو بادی به یان صورت قرار دادم:


<script>
$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

الان فقط نمیدونم سلکتور متون قالبم چی هست. چطور پیداش کنم؟

این آدرس سایت موردنظر هست: سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نکته اول:

این شکلی که شما آدرس دهی کردید در Html کاربرد داره، اما در وردپرس ما نمیتونیم به این صورت آدرس دهی کنیم، چرا که لینک سایت رو دربرنخواهد داشت.

باید از تابع Get_template، پیش از آدرس دهی ها استفاده کنید. به عنوان نمونه:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

برای سلکتور هم کلاس cntnt_sec_news رو تست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علی جان به همین صورتی که گفتی انجام دادم ولی کار نمیکنه.

الان من به اینصورت قرار دادم:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery.picanim.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery-1.7.2.min.js"></script>


<script>
$(document).ready(function(){
$('.cntnt_sec_news').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

من تصاویر رو به صورت گالری قرار دادم.

شاید به این خاطره که کار نمیکنه

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس دهی اسکریپت ها، اسلش "/" رو قبل از نام فولدر js جا انداختی به همین خاطر فایلها به درستی در سورس قالب بارگذاری نشدن.

* راستی درستش اینه که کتابخانه جی کوئری قبل از بقیه اسکریپت ها قرار بگیره، بنابراین بهتره جای دو اسکریپت رو عوض کنی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان درست شده ولی تصاویری که تو صفحه گذاشت بودم دیگه نمایش داده نمیشن(وقتی صفه رو رفرش میکنم عکس خیلی سریع نمایش داده میشه بعد یهو غیب میشه)

لطفا یه نگاهی بکنید: سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که کلا هیچی رو نشون نمیداد! :)

این مشکل به خاطر حذف تگ img.

سلکتور رو باید به صورت زیر به کار ببرید:


.cntnt_sec_news img

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir