• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
fantome0

درخواست افزونه نمایش تصاویر با افکت

15 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه ای هست که تصاویری که به صورت گالری تو سایت قرار میدم رو به صورت سیاه و سفید نشون بده و وقتی با موس میرم رو عکسا رنگی بشه و وقتی رو تصاویر کلیک بشه تو همون صفحه عکس ها باز بشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا پلاگینی واسه این کار وجود نداره!

من یه کدی پیدا کردم که نوشته تصاویر رو سیاه و سفید میکنه منتها برای وبلاگه.

میشه تو ای کد تغییراتی انجام داد که بشه تو وردپرس هم ازش استفاده کرد؟

----------------------------

البته من میخوام به یه دسته از تصاویر تو یه برگه جدا که به صورت گالری گذاشتم این افکت رو بدم نه به کل تصاویر سایت

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید بگردید دنبال یه پلاگین گالری که این استایل رو داشته باشه // ولی پلاگین های جاوا رایگانی هستن که روی عکس افکت هایی ایجاد میکنن ( مثلا سیاه سفید ، یا blur کردن ) ، با سرچ در گوگل این پلاگین ها رو پیدا کنید و با وردپرس ست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرید جان خیلی سرچ کردم ولی پلاگین خاصی واسه این کار پیدا نکردم. فقط یکسری آموزش هست که با css هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یک نمونه براتون پیوست کردم که افکت های مختلف روی عکس رو داره ;)

jquery_hover.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه توضیحی بدی چجوری این فایلا رو رو وردپرس ست کنم؟

الان تو این فایل که دادی 3 تا فایل داره :

picanim.css

jquery-1.7.2.min.js

jquery.picanim.min.js

اینهارو باید کجا قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه فایل رو در قالبتون بارگذاری و سپس فراخوانیشون کنید.

اما بخش اصلی کار استفاده از اسکریپت در نوشته هاست.

با یک کد ساده هم این کار عملیه، به عنوان نمونه:


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

فقط حواستون باشه که نام سکلتور رو با سلکتور متون قالب خودتون ست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

این کد رو تو کدوم بخش سایت قرار بدم؟ قبل از head یا تو body ?

کد رو داخل تگ php قرار بدم یا script؟

من چون میخوام فقط واسه یه برگه جدا این افکت رو اعمال کنم احتیاجی به تغییر نام سلکتور هست؟

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نمیکنه، اما چون فایل جاوااسکریپتی هست، بهتره در فوتر (یا همون body) قرارش بدید.

مسلما باید داخل تگ Script باشه. البته میتونید یک فایل با فرمت js هم بسازید و آدرس دهیش کنید.

صد در صد، چرا که این سلکتور رو من به صورت فرضی نوشتم و ممکنه در قالبتون این سلکتور وجود نداشته باشه. بنابراین حتما اون رو باید با قالب خودتون ست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان این 3 فایل رو به این صورت فراخوای کردم تو هد سایت:


<link href="css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script src="js/jquery.picanim.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/jquery-1.7.2.min.js" type="text/javascript"></script>

و کدی که شما دادی رو تو بادی به یان صورت قرار دادم:


<script>
$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

الان فقط نمیدونم سلکتور متون قالبم چی هست. چطور پیداش کنم؟

این آدرس سایت موردنظر هست: سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نکته اول:

این شکلی که شما آدرس دهی کردید در Html کاربرد داره، اما در وردپرس ما نمیتونیم به این صورت آدرس دهی کنیم، چرا که لینک سایت رو دربرنخواهد داشت.

باید از تابع Get_template، پیش از آدرس دهی ها استفاده کنید. به عنوان نمونه:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

برای سلکتور هم کلاس cntnt_sec_news رو تست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علی جان به همین صورتی که گفتی انجام دادم ولی کار نمیکنه.

الان من به اینصورت قرار دادم:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery.picanim.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery-1.7.2.min.js"></script>


<script>
$(document).ready(function(){
$('.cntnt_sec_news').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

من تصاویر رو به صورت گالری قرار دادم.

شاید به این خاطره که کار نمیکنه

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس دهی اسکریپت ها، اسلش "/" رو قبل از نام فولدر js جا انداختی به همین خاطر فایلها به درستی در سورس قالب بارگذاری نشدن.

* راستی درستش اینه که کتابخانه جی کوئری قبل از بقیه اسکریپت ها قرار بگیره، بنابراین بهتره جای دو اسکریپت رو عوض کنی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان درست شده ولی تصاویری که تو صفحه گذاشت بودم دیگه نمایش داده نمیشن(وقتی صفه رو رفرش میکنم عکس خیلی سریع نمایش داده میشه بعد یهو غیب میشه)

لطفا یه نگاهی بکنید: سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که کلا هیچی رو نشون نمیداد! :)

این مشکل به خاطر حذف تگ img.

سلکتور رو باید به صورت زیر به کار ببرید:


.cntnt_sec_news img

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم