fantome0

درخواست افزونه نمایش تصاویر با افکت

15 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه ای هست که تصاویری که به صورت گالری تو سایت قرار میدم رو به صورت سیاه و سفید نشون بده و وقتی با موس میرم رو عکسا رنگی بشه و وقتی رو تصاویر کلیک بشه تو همون صفحه عکس ها باز بشن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا پلاگینی واسه این کار وجود نداره!

من یه کدی پیدا کردم که نوشته تصاویر رو سیاه و سفید میکنه منتها برای وبلاگه.

میشه تو ای کد تغییراتی انجام داد که بشه تو وردپرس هم ازش استفاده کرد؟

----------------------------

البته من میخوام به یه دسته از تصاویر تو یه برگه جدا که به صورت گالری گذاشتم این افکت رو بدم نه به کل تصاویر سایت

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما باید بگردید دنبال یه پلاگین گالری که این استایل رو داشته باشه // ولی پلاگین های جاوا رایگانی هستن که روی عکس افکت هایی ایجاد میکنن ( مثلا سیاه سفید ، یا blur کردن ) ، با سرچ در گوگل این پلاگین ها رو پیدا کنید و با وردپرس ست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرید جان خیلی سرچ کردم ولی پلاگین خاصی واسه این کار پیدا نکردم. فقط یکسری آموزش هست که با css هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یک نمونه براتون پیوست کردم که افکت های مختلف روی عکس رو داره ;)

jquery_hover.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه توضیحی بدی چجوری این فایلا رو رو وردپرس ست کنم؟

الان تو این فایل که دادی 3 تا فایل داره :

picanim.css

jquery-1.7.2.min.js

jquery.picanim.min.js

اینهارو باید کجا قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه فایل رو در قالبتون بارگذاری و سپس فراخوانیشون کنید.

اما بخش اصلی کار استفاده از اسکریپت در نوشته هاست.

با یک کد ساده هم این کار عملیه، به عنوان نمونه:


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

فقط حواستون باشه که نام سکلتور رو با سلکتور متون قالب خودتون ست کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

این کد رو تو کدوم بخش سایت قرار بدم؟ قبل از head یا تو body ?

کد رو داخل تگ php قرار بدم یا script؟

من چون میخوام فقط واسه یه برگه جدا این افکت رو اعمال کنم احتیاجی به تغییر نام سلکتور هست؟

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نمیکنه، اما چون فایل جاوااسکریپتی هست، بهتره در فوتر (یا همون body) قرارش بدید.

مسلما باید داخل تگ Script باشه. البته میتونید یک فایل با فرمت js هم بسازید و آدرس دهیش کنید.

صد در صد، چرا که این سلکتور رو من به صورت فرضی نوشتم و ممکنه در قالبتون این سلکتور وجود نداشته باشه. بنابراین حتما اون رو باید با قالب خودتون ست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان این 3 فایل رو به این صورت فراخوای کردم تو هد سایت:


<link href="css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script src="js/jquery.picanim.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/jquery-1.7.2.min.js" type="text/javascript"></script>

و کدی که شما دادی رو تو بادی به یان صورت قرار دادم:


<script>
$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

الان فقط نمیدونم سلکتور متون قالبم چی هست. چطور پیداش کنم؟

این آدرس سایت موردنظر هست: سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نکته اول:

این شکلی که شما آدرس دهی کردید در Html کاربرد داره، اما در وردپرس ما نمیتونیم به این صورت آدرس دهی کنیم، چرا که لینک سایت رو دربرنخواهد داشت.

باید از تابع Get_template، پیش از آدرس دهی ها استفاده کنید. به عنوان نمونه:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

برای سلکتور هم کلاس cntnt_sec_news رو تست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علی جان به همین صورتی که گفتی انجام دادم ولی کار نمیکنه.

الان من به اینصورت قرار دادم:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery.picanim.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery-1.7.2.min.js"></script>


<script>
$(document).ready(function(){
$('.cntnt_sec_news').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

من تصاویر رو به صورت گالری قرار دادم.

شاید به این خاطره که کار نمیکنه

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو آدرس دهی اسکریپت ها، اسلش "/" رو قبل از نام فولدر js جا انداختی به همین خاطر فایلها به درستی در سورس قالب بارگذاری نشدن.

* راستی درستش اینه که کتابخانه جی کوئری قبل از بقیه اسکریپت ها قرار بگیره، بنابراین بهتره جای دو اسکریپت رو عوض کنی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان درست شده ولی تصاویری که تو صفحه گذاشت بودم دیگه نمایش داده نمیشن(وقتی صفه رو رفرش میکنم عکس خیلی سریع نمایش داده میشه بعد یهو غیب میشه)

لطفا یه نگاهی بکنید: سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که کلا هیچی رو نشون نمیداد! :)

این مشکل به خاطر حذف تگ img.

سلکتور رو باید به صورت زیر به کار ببرید:


.cntnt_sec_news img

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟