• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
fantome0

درخواست افزونه نمایش تصاویر با افکت

15 پست در این موضوع قرار دارد

افزونه ای هست که تصاویری که به صورت گالری تو سایت قرار میدم رو به صورت سیاه و سفید نشون بده و وقتی با موس میرم رو عکسا رنگی بشه و وقتی رو تصاویر کلیک بشه تو همون صفحه عکس ها باز بشن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا پلاگینی واسه این کار وجود نداره!

من یه کدی پیدا کردم که نوشته تصاویر رو سیاه و سفید میکنه منتها برای وبلاگه.

میشه تو ای کد تغییراتی انجام داد که بشه تو وردپرس هم ازش استفاده کرد؟

----------------------------

البته من میخوام به یه دسته از تصاویر تو یه برگه جدا که به صورت گالری گذاشتم این افکت رو بدم نه به کل تصاویر سایت

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما باید بگردید دنبال یه پلاگین گالری که این استایل رو داشته باشه // ولی پلاگین های جاوا رایگانی هستن که روی عکس افکت هایی ایجاد میکنن ( مثلا سیاه سفید ، یا blur کردن ) ، با سرچ در گوگل این پلاگین ها رو پیدا کنید و با وردپرس ست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرید جان خیلی سرچ کردم ولی پلاگین خاصی واسه این کار پیدا نکردم. فقط یکسری آموزش هست که با css هست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من یک نمونه براتون پیوست کردم که افکت های مختلف روی عکس رو داره ;)

jquery_hover.zip

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه یه توضیحی بدی چجوری این فایلا رو رو وردپرس ست کنم؟

الان تو این فایل که دادی 3 تا فایل داره :

picanim.css

jquery-1.7.2.min.js

jquery.picanim.min.js

اینهارو باید کجا قرار بدم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این سه فایل رو در قالبتون بارگذاری و سپس فراخوانیشون کنید.

اما بخش اصلی کار استفاده از اسکریپت در نوشته هاست.

با یک کد ساده هم این کار عملیه، به عنوان نمونه:


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

فقط حواستون باشه که نام سکلتور رو با سلکتور متون قالب خودتون ست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});

این کد رو تو کدوم بخش سایت قرار بدم؟ قبل از head یا تو body ?

کد رو داخل تگ php قرار بدم یا script؟

من چون میخوام فقط واسه یه برگه جدا این افکت رو اعمال کنم احتیاجی به تغییر نام سلکتور هست؟

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرقی نمیکنه، اما چون فایل جاوااسکریپتی هست، بهتره در فوتر (یا همون body) قرارش بدید.

مسلما باید داخل تگ Script باشه. البته میتونید یک فایل با فرمت js هم بسازید و آدرس دهیش کنید.

صد در صد، چرا که این سلکتور رو من به صورت فرضی نوشتم و ممکنه در قالبتون این سلکتور وجود نداشته باشه. بنابراین حتما اون رو باید با قالب خودتون ست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من الان این 3 فایل رو به این صورت فراخوای کردم تو هد سایت:


<link href="css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script src="js/jquery.picanim.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="js/jquery-1.7.2.min.js" type="text/javascript"></script>

و کدی که شما دادی رو تو بادی به یان صورت قرار دادم:


<script>
$(document).ready(function(){
$('.full-post-content img').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

الان فقط نمیدونم سلکتور متون قالبم چی هست. چطور پیداش کنم؟

این آدرس سایت موردنظر هست: سایت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نکته اول:

این شکلی که شما آدرس دهی کردید در Html کاربرد داره، اما در وردپرس ما نمیتونیم به این صورت آدرس دهی کنیم، چرا که لینک سایت رو دربرنخواهد داشت.

باید از تابع Get_template، پیش از آدرس دهی ها استفاده کنید. به عنوان نمونه:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

برای سلکتور هم کلاس cntnt_sec_news رو تست کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

علی جان به همین صورتی که گفتی انجام دادم ولی کار نمیکنه.

الان من به اینصورت قرار دادم:


<link href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/picanim.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery.picanim.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>js/jquery-1.7.2.min.js"></script>


<script>
$(document).ready(function(){
$('.cntnt_sec_news').picanim({initEf:'grayscale',hoverEf:'foldLeft'});
});
</script>

من تصاویر رو به صورت گالری قرار دادم.

شاید به این خاطره که کار نمیکنه

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو آدرس دهی اسکریپت ها، اسلش "/" رو قبل از نام فولدر js جا انداختی به همین خاطر فایلها به درستی در سورس قالب بارگذاری نشدن.

* راستی درستش اینه که کتابخانه جی کوئری قبل از بقیه اسکریپت ها قرار بگیره، بنابراین بهتره جای دو اسکریپت رو عوض کنی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان درست شده ولی تصاویری که تو صفحه گذاشت بودم دیگه نمایش داده نمیشن(وقتی صفه رو رفرش میکنم عکس خیلی سریع نمایش داده میشه بعد یهو غیب میشه)

لطفا یه نگاهی بکنید: سایت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان که کلا هیچی رو نشون نمیداد! :)

این مشکل به خاطر حذف تگ img.

سلکتور رو باید به صورت زیر به کار ببرید:


.cntnt_sec_news img

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.