• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
بویکا

کد کردن سورس فایل پی اچ پی

8 پست در این موضوع قرار دارد

شما شاید بخواین که وقتی قالبی رو فارسی سازی می کنین و زحمت می کشین و رایگان منتشر می کنین ، نخواین که اسمتون به عنوان منتشر کننده قالب پاک بشه . اکثر کاربران فهیم هستند و این کار را نکرده و نام نویسنده را پاک نمی کنند . اما برای اطمینان خاطر می توانید فایل های خود را قفل گذاری کنید . با دو روش می توانید این کار را انجام دهید :

1 - آنلاین - از طریق سایت ( کلیک کنید) .

وارد سایت شده کد php را وارد کرده و Encode را زده و کد تبدیل شده را برداشته و به جای کد قبلی بگذارید . به طور مثال کد زیر :


<?php echo($comm->comment_author);?> در
<a href="<?php echo get_permalink($comm->comment_post_ID); ?>"><?php echo get_the_title($comm->comment_post_ID); ?></a>

تبدیل به کد :


<?php eval("?>".base64_decode("PD9waHAgZWNobygkY29tbS0+Y29tbWVudF9hdXRob3IpOz8+ICYjMTU4MzsmIzE1ODU7IA0KPGEgaHJlZj0iPD9waHAgZWNobyBnZXRfcGVybWFsaW5rKCRjb21tLT5jb21tZW50X3Bvc3RfSUQpOyA/PiI+PD9waHAgZWNobyBnZXRfdGhlX3RpdGxlKCRjb21tLT5jb21tZW50X3Bvc3RfSUQpOyA/PjwvYT4=")); ?>

شده است .

2 - استفاده از نرم افزار ionCube PHP Encoder :

ionCube PHP Encoder برنامه ای بسیار آسان ولی قدرتمند و حرفه ای است که مورد استفاده طراحان و برنامه نویسان تحت وب (PHP کار) قرار می گیرد. برنامه نویسان تحت وب با استفاده از این ابزار می توانند از پروژه های تحت وب خود به زبان PHP محافظت کنند.

قابلیت های کلیدی نرم افزار ionCube PHP Encoder:

- رمز نگاری سورس وب سایت و جلوگیری از کپی کردن آن

- ایجاد لایسنس برای سورس کد و مجوز استفاده تنها با وجود لایسنس

- قفل نمودن سورس کد جهت اجرا فقط بر روی یک دامنه مثلاً فقط بر روی: www.mydomain.com

- اعمال محدود زمان برای اجرای برنامه (trial version)، مثلاً برای مدت 3 ماه

- و ...

راهنمای نصب نرم افزار :

1- تاریخ سیستم خود را بر روی 28 سپتامبر سال 2006 تنظیم کنید

2- نرم افزار را نصب کنید.

3- نرم افزار را اجرا نکنید و اگر در کنار ساعت نیز در حالت اجرا قرار داد آن را ببندید.

4- محتویات پوشه Patch را در محل نصب نرم افزار کپی کنید و فایل Patch.exe را اجرا و عملیات Patch را انجام دهید. (توجه داشته باشید چنانچه از ویندوز ویستا و یا 7 استفاده می کنید برای اجرای فایل Patch.exe می بایستی بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید تا Patch به درستی کار کند)

5- نرم افزار را اجرا کنید.

6- عملیات مورد نظر خود را انجام دهید.

7- پس از پابان کار می توانید تاریخ سیستم خود را تغییر دهید * توجه داشته باشید برای استفاده مجدد از نرم افزار قبل از اجرای نرم افزار تاریخ سیستم خود را به 28 سپتامبر 2006 تغییر دهید تا نرم افزار از کار نیافتد!

دانلودبرنامه

منبع : http://www.aseman.xzn.ir/

ویرایش شده در توسط Morteza
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك سوال !‌ اگه از اين ها استفاده كرديم ! خود هاست ميتونه اين ها رو استفاده كنه ؟ يا بايد روي هاست هم Encoder باشه !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك سوال !‌ اگه از اين ها استفاده كرديم ! خود هاست ميتونه اين ها رو استفاده كنه ؟ يا بايد روي هاست هم Encoder باشه !‌

من که آپلود کردم و استفاده کردم مشکلی هم نداشت . شمام یه تستی بکن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بدون هیچ مشکلی میتونین روی هر هاستی ازش استفاده کنید

این سایت میاد کد شما رو encode میکنه به صورت base64 و بعد میده به شما

موقع اجرا این کد توسط تابع

base64_decode

دیکد میشه و توسط تابع Eval که کارش اجرای دستورات در قالب string هست انجام میشه

این توابع از توابع استاندارد php هستن و روی همه سرورها قرار دارند

شما با استفاده از دیکودرهای انلاین base64 میتونین کد اصلی رو برست بیارین

مثل سایت http://www.base64decode.org/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا همین الان من یک فایل را با برنامه ionCube اینکد کردم حالا چه جوری به حالت قبلیش (دیکد) برگردونم؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هیچ وجه نمیشه!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از آموزشتان ممنونم / الن من چن تا خط پی اچ پی رو انکد کردم و با کدهای اصلی جایگذاری کردم / اما سایت ریخت به هم و همون کدهای عجق وجق رو نشون میده ! یعنی امکان داره که روی سرور من دیکدر نصب نباشه ؟ مشکلش چیه؟

ویرایش شده در توسط 686868
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته من قبلا توجه نکرده بودم!

این برنامه رایگان نیست و اصلا نباید تاپیکش موجود باشه!

از آموزشتان ممنونم / الن من چن تا خط پی اچ پی رو انکد کردم و با کدهای اصلی جایگذاری کردم / اما سایت ریخت به هم و همون کدهای عجق وجق رو نشون میده ! یعنی امکان داره که روی سرور من دیکدر نصب نباشه ؟ مشکلش چیه؟

اگرر نصب نباشه کلا بهتون خطا میده
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس