• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
farzadwin7

کلیک و دانلود شدن عکس

11 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان افزونه ای میشناسید که با نصب اون وقتی روی عکس های ادامه مطلب کلیک میکنید عکس دانلود شود ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر

یک راه اینکه یک پاپ آپ ایجاد کنید و درش از دستورات هدرز در php استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر

یک راه اینکه یک پاپ آپ ایجاد کنید و درش از دستورات هدرز در php استفاده کنید

یه خورده بیشتر توضیح بدید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما با headers در php میتونید فایل ایجاد و به کاربر بدید

میتونید یک صفحه درست کنید و بعد با این تابع درش عکس رو ایجاد و برای دانلود به کابر بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آقا فرزاد بلاخره رسیدم به شما.

من خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم تازه مشکل داشت خودم با دستکاری راش انداختم.

download.php

اینو درون روت سایتتون بزارین.

بعد از این کد توی لینکهاتون استفاده کنید:


<?php if ( has_post_thumbnail()) {$full_image_url = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id(), 'full');}?>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/download.php?file=<?php echo $full_image_url[0];?>" ></a>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آقا فرزاد بلاخره رسیدم به شما.

من خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم تازه مشکل داشت خودم با دستکاری راش انداختم.

download.php

اینو درون روت سایتتون بزارین.

بعد از این کد توی لینکهاتون استفاده کنید:


<?php if ( has_post_thumbnail()) {$full_image_url = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id(), 'full');}?>
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/download.php?file=<?php echo $full_image_url[0];?>" ></a>

من فایل را توی روت اپلود کردم

این کد هم کار نکرد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید لینک تصویرتون این شکلی بشه:


<?php bloginfo('url'); ?>/download.php?file=http://jootix.ir/img.jpg

من اون کدی که بالا دادم لینک تصویر اصلی پست رو میگیره و به آخر لینک دانلود اضافه میکنه.

البته باید توی حلقه استفاده بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید لینک تصویرتون این شکلی بشه:


<?php bloginfo('url'); ?>/download.php?file=http://jootix.ir/img.jpg

من اون کدی که بالا دادم لینک تصویر اصلی پست رو میگیره و به آخر لینک دانلود اضافه میکنه.

البته باید توی حلقه استفاده بشه.

به طور نمونه

<a href=/download.php?file=http://******.com/img/2013/09/******.com_9.jpg"><img class="alignnone size-large wp-image-208" alt="*****.com" src="http://*****.c...9-1024x726.jpg" width="640" height="453" /></a>

دستی

/download.php?file

اضافه کردم جواب داد ولی نمیشه کاری کرد خودش اضافه کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب با کد بالا میگم که لینک تصویر بند انگشتی اصلی رو میگیره.

در ضمن در

<?php bloginfo('url'); ?>

حتما قبل از

 /download.php

باید قرار بگیره.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب با کد بالا میگم که لینک تصویر بند انگشتی اصلی رو میگیره.

در ضمن در

<?php bloginfo('url'); ?>

حتما قبل از

 /download.php

باید قرار بگیره.

کد هر جا میزارم کار نمیکنه .

فایل هم میزنی صفحه دانلود میاد ولی فایل رو نمیگیره .

یه نمونه براتون پ.خ کردم ببینید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


***.com_9.jpg"

توی انتهای کدتون یه دابل کتیشن اضافه ثبت شده پاکش کنید.

فکر کنم درست شد ولی هر کاری کردم نشد جوری بشه که خودش این کد اضافه کنه

نمیشه کاری کرد خودش اضافه کنه ؟

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری