rezaonline

[همه بخونن]چگونه مشکلات خود را حل کنیم ؟

2 پست در این موضوع قرار دارد

اگر تاملی بر "آخرین ارسالهای انجمن داشته باشید" معمولاً در بازه های 5 دقیقه ای مطالب و تاپیک های جدید که اکثراً تکراری و حل شده هستند ، عنوان میشود .

شاید علت این امر ، ندانستن و جانیفتادن استفاده از اون سرچ باکس هست .

یه سایتی هست شاید شما اسمش رو شنیده باشید بهش میگن گوگل !

خلاصه اینکه این کار واسه اینه شما زودتر به جواب سوالت برسی .

منتها! ایرانی جماعت این چیزا تو گوشش نمیره !

بطور مثال چندین تاپیک در مورد مشکلات نسخه آخر وردپرس ایجاد شد که معمولاً در مورد مشکل ارسال ایمیل بود !

آقا مرتضی هم هر چقدر سعی کرد توی یه تاپیک تموم مشکلات رو جمع و جور کنه اما بازم هر کی از راه رسید تاپیک جدید زد و ...

نکته بعدی چندیدن بار در مورد مسائل سئو بحث شده ، کافی است کمی توی انجمن جستجو کنید !

دوستان زیادی دنبال افزونه های وردپرس هستن ! والا من به غیر از این انجمن یه جای بهتر سراغ دارم ! میگی نه ، کلیک کن http://wordpress.org/extend/plugins/

ما باید یاد بگیرم قبل از عنوان هر مشکل ، یه جستجوی ناقابل بکنیم .

نکته بعدی بعضی ها هستن که هر مطلبی رو در این انجمن عنوان میکنن ! درسته ، این انجمن تالار مباحث آزاد داره ، اما اگه دقت کنید اون بالا نوشته وردپرس پارسی! پس خودمون باید بدونیم که زیاد حاشیه نریم و به اصل موضوع که در اینجا وردپرس هست بپردازیم و موضوعات دیگه جاهای دیگه !

نکته بعدی اینکه به روش آزمون و خطا ، هیچ وقت نمیتونید مبحثی رو یاد بگیرید و توش تبحر پیدا کنید .

متوجه نشدی ؟! عرض میکنم .

اکثر کاربران تا وقتی مشکلی پیش میاد دنبال حل مشکل میگردن ! اما حل کردن مشکل به بهترین نحو ، لازمه اش داشتن اطلاعات پایه است .

شما باید حتماً یک سری اطلاعات پایه در مورد html , css بدونید تا بتونید سریعتر مشکلتون رو حل کنید ! نه اینکه تا وقتی مشکلی داشتید دنبال راه حل یادگیریش باشید!

توی انجمن چندین سری مباحث آموزشی توسط آقا مرتضی قرار داده شد ! چندین نفر بودن که مشکلات خیلی ساده ای داشتن که اگر قبلش اون آموزشهارو خونده بودن ، قطعاً دیگه مشکل نداشتن ! و در جواب این کوتاهی میگن وقت نداشتیم!

ببینید شما اگر 100 سال با وردپرس کار کنید قطعاً باز مشکل جدید پیدا میکنید ، واگر بخواید به حل کردن همون مشکلات اکتفا کنید ، قطعاً همیشه وابسته میمونید و یه جا باز مشکل پیدا میکنید .

پس لطفاً فقط دنبال حل مشکل نباشید .

مطالب آموزشی رو دنبال کنید ، کمی پیشنیازتون رو تقویت کنید .

نکته بعدی اینکه بعضی مشکلاتی که دوستان مطرح میکنن و بزرگواران انجمن مشکلات رو حل و بررسی میکنن ، فقط برای اونها نیست!

صرفاً این مشکل و راه حلش به نوعی یک آموزش تلقی میشه پس لطفاً مباحث حل شده رو دنبال کنید تا اگر احیاناً چنین مشکل مشابهی براتون پیش آمد راحتتر بتونید حلش کنید .

بطور مثال من تا تاپیک مشکل ایمیل وردپرس رو توی انجمن ندیدم اصلاً نمیدونستم این نسخه همچین مشکلی داره!

بعد ممکن بود بزنم چشم سایت هم کور کنم که فهمیدم نه مشکل از وردپرسه!

حرف آخر اینکه ، سعی کنی یاد بگیرید خودتون مشکلات خودتون رو حل کنید! اطلاعات پایه خودتون رو تقویت کنید !

سرتون رو درد آوردم ، حلالم کنید .

10

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هلو برو تو گلو :دی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟