• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Bright Moon

مشکل در wp-postratings

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

من وقتی تابع این افزونه رو فراخوانی میکنم، از اونجا به بعد دوباره متن مطلب تکرار میشه.

ویجتش رو هم که میزارم برای بیشترین امتیاز ها، متن و تصویر عکس رو میاره اصن یه وعضی :D

GD Star Rating رو هم تست کردم اما جواب خوبی نگرفتم.

میشه همین رو درست کرد یا باید رو آورد به پلاگین های دیگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل بعیده از افزونه باشه شایبد تابع رو اشتباه می گذارید این لیست توابع اصلی و دو url لیست کردن نتایجشه

چک کنید با توابعتون سازگاره یا نه


<?php if (function_exists('get_lowest_rated')): ?>
<ul>
<?php get_lowest_rated(); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_lowest_rated_tag')): ?>
<ul>
<?php get_lowest_rated_tag(TAG_ID); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_lowest_rated_category')): ?>
<ul>
<?php get_lowest_rated_category(CATEGORY_ID); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_highest_rated')): ?>
<ul>
<?php get_highest_rated(); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_highest_rated_tag')): ?>
<ul>
<?php get_highest_rated_tag(TAG_ID); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_highest_rated_category')): ?>
<ul>
<?php get_highest_rated_category(CATEGORY_ID); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_highest_rated_range')): ?>
<ul>
<?php get_highest_rated_range('1 day'); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_most_rated')): ?>
<ul>
<?php get_most_rated(); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_most_rated_category')): ?>
<ul>
<?php get_most_rated_category(CATEGORY_ID); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_most_rated_range')): ?>
<ul>
<?php get_most_rated_range('1 day'); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_highest_score')): ?>
<ul>
<?php get_highest_score(); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_highest_score_category')): ?>
<ul>
<?php get_highest_score_category(CATEGORY_ID); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php if (function_exists('get_highest_score_range')): ?>
<ul>
<?php get_highest_score_range('1 day'); ?>
</ul>
<?php endif; ?>
<?php query_posts($query_string.'&r_sortby=highest_rated&r_orderby=desc') ?>
URL: http://yoursite.com/?r_sortby=highest_rated&r_orderby=desc
<?php query_posts($query_string.'&r_sortby=most_rated&r_orderby=desc') ?>
URL: http://yoursite.com/?r_sortby=most_rated&r_orderby=desc

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان در اینجا گزینه yes انتخاب شده یا no

atec_snip.jpg

وقتی روی قسمت تیک سمت چپ و انتخابی inspect می کنم value برابر صفر هست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری