amiralis

تغییر رنگ خودکار سایدبار و پست ها

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

راهی هست که مثلا بلوک های سمت راست یکی در میون آبی و قرمز بشند ؟!

* یا مثلا رنگ بکگراند پست ها یکی در میون آبی ، قرمز ، زرد و ... بشند ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله برای هر بلوک یه استایل بنویسید !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله برای هر بلوک یه استایل بنویسید !

میدونم دوست عزیز این کار رو کردم قبلا اما منظورم اینه که مثلا یک مطلب که ارسال کردم بکگراندش آبی باشه و بعد مطلب بعدی خودش خودکار رنگ بکگراندش به زرد تبدیل بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید استایل مختلف و تصادفی بهش بدید.


<div class="<?php echo rand(1,3); ?>"></div>

با این کار استایل المان مورد نظر میتونه سه عدد 1 - 2 -3 باشه که شما بنا به استایل تعریفی میتونید شاهد رنگها مختلف باشید :) .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید استایل مختلف و تصادفی بهش بدید.


<div class="<?php echo rand(1,3); ?>"></div>

با این کار استایل المان مورد نظر میتونه سه عدد 1 - 2 -3 باشه که شما بنا به استایل تعریفی میتونید شاهد رنگها مختلف باشید :) .

ممنون !

باید به جای 1-2-3 نام class ها رو بنویسم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممنون !

باید به جای 1-2-3 نام class ها رو بنویسم ؟

خیر ، مفهوم 1 تا 3 یعنی انتخاب یک عدد تصادفی از این سه عدد.

بزارید یه مثال بیارم واستون:

مثلا شما یک آیدی به المان مورد نظر میدید.


<div id="article" class="article<?php echo rand(1,3); ?>"></div>

حالا استایلی که در همه المان ها مشترک هستند رو بنویسید.


#article{
width:X px;
height:Y px
}

حالا استایل های مختص هر المان با اون کلاس که میتونه سه نوع (article1-article2-article3)باشه.


.article1{
background:#ccc;
}
.article2{
background:#fff;
}
.article3{
background:#000;
}

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com