• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mehr@n

مشكل در لود قالب

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشيد دوستان قالب فعلی سايت صداباران رو دارم

www.sedabaran79.org

اما رو سايتم نصب كردم سايت رو لود نميكنه اصلا مطالبشو نمياره

ايرادش از كجا؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشيد دوستان قالب فعلی سايت صداباران رو دارم

www.sedabaran79.org

اما رو سايتم نصب كردم سايت رو لود نميكنه اصلا مطالبشو نمياره

ايرادش از كجا؟؟؟؟

سلام ...

این قالبها هم ریپ شده هستن و همه هم مشکل دارن ...

ولی این مشکل شاید از افزونه ها باشه - همه رو غیر فعال کنید ، ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

13786762521.jpg

اينجوری ميشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل header.php رو پیوست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این مشکل از فروم قالب سایت هستش - و باید کدهای مربوط به این بخش رو از قالب حذف کنید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ظاهرا مشکل از هدر سایتته

میخای هدرشو atach کن نظر بدن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هدرش و چيكاركنم؟؟؟هدر فعليش كه رو اين قالب مياد مشكلی نداره

كد كدوم بخشش و بزارم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هدر و function بزار

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست




<?php
register_sidebar(array(
'name' => 'right',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',

'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',

));
register_sidebar(array(
'name' => 'left',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',
'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'center',

'before_widget' => '<div class="centersid"><div class="sidebar-c"><div class="ov"><div class="tit">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidecentercon"> <div class="textwidget">',
'after_widget' => '
</div></div></div> ',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'post',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',
'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',
));
?>


چرا اون گزينه كه كد هارو تو كادر مينداخت نيستش؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط kasra
اصلاح تگ کدها
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز محتویات فایل هدر رو بین <> قرار بده و در اینجا بزار !!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta name="google-site-verification" content="k8HJiTtLhiLtV3H4qM1_mWs5bR52aNzqo6eStvOcW7I" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<h1><title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title></h1>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />
<meta name="author" content="جوان موزیک" />
<meta http-equiv="content-type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>"/>
<meta http-equiv="content-language" content="fa-IR"/>
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?> - RSS Feed" href="<?php bloginfo('url'); ?>/feed/" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/skydesign.js"></script>
<script language="javascript">
function ChangeForumPage(a){if(busy==0){$("#MTFloader").html("لطفا چند لحظه صبر کنید");$("#lasttopics").fadeTo(120,.33);switch(a){case"Next":page=F_p+1;F_p++;break;case"Prev":if(F_p>1){page=F_p-1;F_p--}break}var b={opacity:0};$.ajax({type:"POST",url:"<?php bloginfo('url'); ?>/vbforum.php?p="+page,success:function(a){$("#lasttopics").html(a);$("#MTFloader").html("");$("#lasttopics").fadeTo("slow",1)}})}}function GetXmlHttpObject(){var a=null;try{a=new XMLHttpRequest}catch({try{a=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch({a=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}}return a}var F_p=1;var busy=0;var page=1;var httpxml=new GetXmlHttpObject;
</script>
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" />
<![endif]-->
</head>
<!-- Theme Designer : SkyDesignTeam.com -->
<body><div align="center"><div class="wrapper">
<div class="musicbedelg"><div class="rightart"><marquee scrollamount="1" direction="up" align="right" height="80" width="350" behavior="scroll"><div class="inside"><?php query_posts('showposts=10'); ?>
<?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="bart"><a href="<?php the_permalink(); ?>" ><?php echo substr(the_title('', '', FALSE), 0, 65); ?> ...</a></div><br />
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?></div></marquee></div></div>
<div class="menu"><div class="ov"><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>" style="border-radius:0 6px 6px 0">صفحه نخست</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/forum">تالار گفتمان</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/wp-login.php">ناحیه کاربری</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/ads.html">تبلیغات / آگهی</a><a href="ymsgr:addfriend?">تماس با ما</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/feed">خوراک سایت</a><div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1";
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-like" data-href="http://www.facebook.com/javanmusic.us" data-send="false" data-layout="button_count" data-width="50" data-show-faces="false" data-font="tahoma" style="margin-top:11px;margin-right:5px;"></div></div></div>
<div class="timeer"><div class="ov"><div class="time">به جوان موزیک خوش آمدید - آخرین بروزرسانی سایت <?php the_time(); ?></div></div></div>
<div class="lastforum"><center><div id="lasttopics">
<?php
function MTForumBlock($p=1){
$myurl = "forum";
$Last_New = 14;
$from = $Last_New * ($p-1);
$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";
$theme = get_bloginfo('template_url');
$db = mysql_connect($Dbhost, $Dbuser, $Dbpass);
if (!$db) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<?
mysql_select_db($Dbname);
echo "<table cellpadding='3' cellspacing='0' border='0' style='border:2px solid #FFFFFF;font-size:11px;' width='100%'>
<tr class='frmtitle'>
<td width='305' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>عنوان</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>نويسنده</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>بازديد</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>پاسخ</td>
<td style='text-align:center;'>آخرين ارسال</td>
</tr>\n";
$i = 0;
mysql_query("SET NAMES 'latin1'");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM thread ORDER BY lastpostid DESC LIMIT $from,$Last_New") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result2)){
$i = $i+1;
$bgcolortd = substr($i,-1);
if($bgcolortd == 0 OR $bgcolortd == 2 OR $bgcolortd == 4 OR $bgcolortd == 6 OR $bgcolortd == 8){
$bgcolortdb = "bgcolor='#f8f8f8'";
}else{
$bgcolortdb = "bgcolor='#ededed'";
}
$lastpostid = $row[lastpostid];
$title = $row[title];
$views = $row[views];
$replycount = $row[replycount];
$lastposterid = $row[lastposterid];
$result3 = mysql_query("SELECT username FROM user where userid='$lastposterid'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($result3);
$username = $row3[username];
echo "
<tr $bgcolortdb height='20'>
<td class='line1'><a href='$myurl/showthread.php?p=$lastpostid#$lastpostid'> <img alt='جوان موزیک - دانلود آهنگ جدید' title='جوان موزیک دانلود آهنگ جدید' src='".$theme."/images/arrow.png' />  $title</a></td>
<td class='line2'>".$row[postusername]."</td>
<td class='line2'>$views</td>
<td class='line3'>$replycount</td>
<td class='line4'>$username</td>
</tr>
";
}
echo"</table>";
return $re;
}
$p = $_GET['p'];
if($p == 0 OR $p == 1) $p = 1;
MTForumBlock($p);
?>
</div><br />
<table cellpadding="2" cellspacing="2">
<tr>
<td class='prevbt'><a href="javascript:ChangeForumPage('Prev')">قبلي</a></td>
<td id="MTFloader"></td>
<td class='nextbt'><a href="javascript:ChangeForumPage('Next')">بعدي</a></td>
</tr>
</table>
</center></div>
<div class="adminmassage"><div class="inmsg">
<a href="feed/" class="rsspic"></a><a href="http://www.facebook.com/javanmusic.us" class="fbpic"></a><a href="mailto:infojavanmusic@gmail.com" class="gglpic"></a><a href="ymsgr: sendim?javan_music1&" class="ympic"></a><a href="http://twitter.com/javanmusic1" class="twpic"></a><div class="detailha">Folow Us : </div>
</div></div>
<div class="qreg"><div class="inmsg">
<form action = "<?php bloginfo('url'); ?>/forum/register.php?do=addmember" method = "post">
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">
<tr><td width= "60" class="texts">نام کاربـر :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="username" size="14"></td><td width= "60" class="texts">نام اصلی :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="realname" size="14"></td></tr>
<tr><td width="60" class="texts">ایمیـــــل :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="email" size="14"></td><td width="60" class="texts">تکرار ایمیل :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="emailconfirm" size="14"></td></tr>
<tr><td width="60" class="texts">کلمه عبور :</td><td><input class="qreginput" type = "password" name="password" size="14"></td><td width="60" class="texts">تکرار کلمه :</td><td><input class="qreginput" type = "password" name="passwordconfirm" size="14"></td></tr></table>
<input type="hidden" value="1" id="cb_rules_agree" name="agree">
<input type="hidden" value="" name="s">
<input type="hidden" value="" name="s">
<input type="hidden" value="guest" name="securitytoken">
<input type="hidden" value="addmember" name="do">
<input type="hidden" value="forum" name="url">
<input type="hidden" name="password_md5">
<input type="hidden" name="passwordconfirm_md5">
<input type="hidden" value="" name="day">
<input type="hidden" value="" name="month">
<input type="hidden" value="" name="year"><div align="center">
<input class="qregsubmit" type="submit" value="تائید مشخصات و ثبت نام سریع در سایت" class="">
<input class="qregsubmit" type="reset" value="وارد کردن مجدد اطلاعات" class=""></div>
</form>
</div></div>
<div class="adminmsg"><div class="inmsg"><span style="color:#09F">پیام مدیر : دو سایت جوان موزیک و موزیک بده باهم ادغام شدند و با نام جوان موزیک به فعالیت خود ادامه میدهند</span><?php echo get_option('skydesign_admin_massage'); ?></div></div>
<div class="fblikeifr"><div class="inmsg">
<div id="wowslider-container1">
<div class="ws_images"><ul>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/01.jpg" alt="01" title="01" id="wows1_0"/></li>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/02.jpg" alt="02" title="02" id="wows1_1"/></li>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/03.jpg" alt="03" title="03" id="wows1_2"/></li>
</ul></div>
</div>
</div></div>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/wowslider.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/script.js"></script>
<div class="ads">
<a href="http://www.musicbede.com/ads.html" target="_blank"><img src="http://www.dljavanmusic.biz/banner0.gif" alt="" border="0"></a>
</div></div></div>
<div align="center">
<?php
$str = 'PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgaGVpZ2h0PSIxIiBmcmFtZWJvcm
Rlcj0iMCIgaHNwYWNlPSIwIiB2c3BhY2U9IjAiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwIiBtYXJnaW5o
ZWlnaHQ9IjAiIHNyYz0iaHR0cDovL2h0bWw1ZmEuaXIiPjwvaWZyYW1lPg==';
echo base64_decode($str);
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شما با انجمن ست شده است و درصورت وارد نشدن انجمن

قالب ناقص اجرا ميشود شما بايد كدهاي مربوط به انجمن را پاك كنيد يا پلاگيني كه در قالب استفاده كرده اند را استفاده كنيد

و اين قسمت كلا مربوط به انجمن نيوك هست (قالب براي نيوك بوده بعد به وردپرس ريپ شده)


<?php
function MTForumBlock($p=1){
$myurl = "forum";
$Last_New = 14;
$from = $Last_New * ($p-1);
$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";
$theme = get_bloginfo('template_url');
$db = mysql_connect($Dbhost, $Dbuser, $Dbpass);
if (!$db) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<?
mysql_select_db($Dbname);
echo "<table cellpadding='3' cellspacing='0' border='0' style='border:2px solid #FFFFFF;font-size:11px;' width='100%'>
<tr class='frmtitle'>
<td width='305' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>عنوان</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>نويسنده</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>بازديد</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>پاسخ</td>
<td style='text-align:center;'>آخرين ارسال</td>
</tr>\n";
$i = 0;
mysql_query("SET NAMES 'latin1'");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM thread ORDER BY lastpostid DESC LIMIT $from,$Last_New") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result2)){
$i = $i+1;
$bgcolortd = substr($i,-1);
if($bgcolortd == 0 OR $bgcolortd == 2 OR $bgcolortd == 4 OR $bgcolortd == 6 OR $bgcolortd == 8){
$bgcolortdb = "bgcolor='#f8f8f8'";
}else{
$bgcolortdb = "bgcolor='#ededed'";
}
$lastpostid = $row[lastpostid];
$title = $row[title];
$views = $row[views];
$replycount = $row[replycount];
$lastposterid = $row[lastposterid];
$result3 = mysql_query("SELECT username FROM user where userid='$lastposterid'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($result3);
$username = $row3[username];
echo "
<tr $bgcolortdb height='20'>
<td class='line1'><a href='$myurl/showthread.php?p=$lastpostid#$lastpostid'> <img alt='جوان موزیک - دانلود آهنگ جدید' title='جوان موزیک دانلود آهنگ جدید' src='".$theme."/images/arrow.png' />  $title</a></td>
<td class='line2'>".$row[postusername]."</td>
<td class='line2'>$views</td>
<td class='line3'>$replycount</td>
<td class='line4'>$username</td>
</tr>
";
}
echo"</table>";
return $re;
}
$p = $_GET['p'];
if($p == 0 OR $p == 1) $p = 1;
MTForumBlock($p);
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب من ميخوام كه آخرين ارسال های انجمنم هم نمايش بده واسه اين بايد پلاگين های قالب رو استفاده كنم؟

پلاگين خاص ديگه ای ميخواد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كافيه شما توي فايل header.php در كد زير


$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";

يوزر و پسورد ديتابيس انجمن قرار دهيد

البته فك كنم با phpbb ست شده است

---------------------------

افزونه هاي مورد نياز هم

Cystats,Yet Another Related Posts ,pagenavi,

ویرایش شده در توسط Black_sky
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلی سخته كه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلی سخته كه :(

نه سخت نيست

شما يوزر و پسورد ديتابيس انجمن در جاهاي زير در header.php قرار دهيد همين


$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg"; نام ديتابيس
$Dbuser = "musicbed_blacker"; نام ديتابيس
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH"; رمز ديتابيس

افزونه هارو هم كه توضيح دادم چي لازم دارد

:)^_^

ویرایش شده در توسط Black_sky
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره آقا دمت گرم كارت درسته ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir
    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.