• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Mehr@n

مشكل در لود قالب

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشيد دوستان قالب فعلی سايت صداباران رو دارم

www.sedabaran79.org

اما رو سايتم نصب كردم سايت رو لود نميكنه اصلا مطالبشو نمياره

ايرادش از كجا؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشيد دوستان قالب فعلی سايت صداباران رو دارم

www.sedabaran79.org

اما رو سايتم نصب كردم سايت رو لود نميكنه اصلا مطالبشو نمياره

ايرادش از كجا؟؟؟؟

سلام ...

این قالبها هم ریپ شده هستن و همه هم مشکل دارن ...

ولی این مشکل شاید از افزونه ها باشه - همه رو غیر فعال کنید ، ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13786762521.jpg

اينجوری ميشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

فایل header.php رو پیوست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز این مشکل از فروم قالب سایت هستش - و باید کدهای مربوط به این بخش رو از قالب حذف کنید ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا مشکل از هدر سایتته

میخای هدرشو atach کن نظر بدن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هدرش و چيكاركنم؟؟؟هدر فعليش كه رو اين قالب مياد مشكلی نداره

كد كدوم بخشش و بزارم؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد هدر و function بزار

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر




<?php
register_sidebar(array(
'name' => 'right',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',

'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',

));
register_sidebar(array(
'name' => 'left',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',
'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'center',

'before_widget' => '<div class="centersid"><div class="sidebar-c"><div class="ov"><div class="tit">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidecentercon"> <div class="textwidget">',
'after_widget' => '
</div></div></div> ',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'post',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',
'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',
));
?>


چرا اون گزينه كه كد هارو تو كادر مينداخت نيستش؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط kasra
اصلاح تگ کدها

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز محتویات فایل هدر رو بین <> قرار بده و در اینجا بزار !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta name="google-site-verification" content="k8HJiTtLhiLtV3H4qM1_mWs5bR52aNzqo6eStvOcW7I" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<h1><title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title></h1>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />
<meta name="author" content="جوان موزیک" />
<meta http-equiv="content-type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>"/>
<meta http-equiv="content-language" content="fa-IR"/>
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?> - RSS Feed" href="<?php bloginfo('url'); ?>/feed/" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/skydesign.js"></script>
<script language="javascript">
function ChangeForumPage(a){if(busy==0){$("#MTFloader").html("لطفا چند لحظه صبر کنید");$("#lasttopics").fadeTo(120,.33);switch(a){case"Next":page=F_p+1;F_p++;break;case"Prev":if(F_p>1){page=F_p-1;F_p--}break}var b={opacity:0};$.ajax({type:"POST",url:"<?php bloginfo('url'); ?>/vbforum.php?p="+page,success:function(a){$("#lasttopics").html(a);$("#MTFloader").html("");$("#lasttopics").fadeTo("slow",1)}})}}function GetXmlHttpObject(){var a=null;try{a=new XMLHttpRequest}catch({try{a=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch({a=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}}return a}var F_p=1;var busy=0;var page=1;var httpxml=new GetXmlHttpObject;
</script>
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" />
<![endif]-->
</head>
<!-- Theme Designer : SkyDesignTeam.com -->
<body><div align="center"><div class="wrapper">
<div class="musicbedelg"><div class="rightart"><marquee scrollamount="1" direction="up" align="right" height="80" width="350" behavior="scroll"><div class="inside"><?php query_posts('showposts=10'); ?>
<?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="bart"><a href="<?php the_permalink(); ?>" ><?php echo substr(the_title('', '', FALSE), 0, 65); ?> ...</a></div><br />
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?></div></marquee></div></div>
<div class="menu"><div class="ov"><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>" style="border-radius:0 6px 6px 0">صفحه نخست</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/forum">تالار گفتمان</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/wp-login.php">ناحیه کاربری</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/ads.html">تبلیغات / آگهی</a><a href="ymsgr:addfriend?">تماس با ما</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/feed">خوراک سایت</a><div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1";
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-like" data-href="http://www.facebook.com/javanmusic.us" data-send="false" data-layout="button_count" data-width="50" data-show-faces="false" data-font="tahoma" style="margin-top:11px;margin-right:5px;"></div></div></div>
<div class="timeer"><div class="ov"><div class="time">به جوان موزیک خوش آمدید - آخرین بروزرسانی سایت <?php the_time(); ?></div></div></div>
<div class="lastforum"><center><div id="lasttopics">
<?php
function MTForumBlock($p=1){
$myurl = "forum";
$Last_New = 14;
$from = $Last_New * ($p-1);
$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";
$theme = get_bloginfo('template_url');
$db = mysql_connect($Dbhost, $Dbuser, $Dbpass);
if (!$db) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<?
mysql_select_db($Dbname);
echo "<table cellpadding='3' cellspacing='0' border='0' style='border:2px solid #FFFFFF;font-size:11px;' width='100%'>
<tr class='frmtitle'>
<td width='305' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>عنوان</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>نويسنده</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>بازديد</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>پاسخ</td>
<td style='text-align:center;'>آخرين ارسال</td>
</tr>\n";
$i = 0;
mysql_query("SET NAMES 'latin1'");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM thread ORDER BY lastpostid DESC LIMIT $from,$Last_New") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result2)){
$i = $i+1;
$bgcolortd = substr($i,-1);
if($bgcolortd == 0 OR $bgcolortd == 2 OR $bgcolortd == 4 OR $bgcolortd == 6 OR $bgcolortd == 8){
$bgcolortdb = "bgcolor='#f8f8f8'";
}else{
$bgcolortdb = "bgcolor='#ededed'";
}
$lastpostid = $row[lastpostid];
$title = $row[title];
$views = $row[views];
$replycount = $row[replycount];
$lastposterid = $row[lastposterid];
$result3 = mysql_query("SELECT username FROM user where userid='$lastposterid'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($result3);
$username = $row3[username];
echo "
<tr $bgcolortdb height='20'>
<td class='line1'><a href='$myurl/showthread.php?p=$lastpostid#$lastpostid'> <img alt='جوان موزیک - دانلود آهنگ جدید' title='جوان موزیک دانلود آهنگ جدید' src='".$theme."/images/arrow.png' />  $title</a></td>
<td class='line2'>".$row[postusername]."</td>
<td class='line2'>$views</td>
<td class='line3'>$replycount</td>
<td class='line4'>$username</td>
</tr>
";
}
echo"</table>";
return $re;
}
$p = $_GET['p'];
if($p == 0 OR $p == 1) $p = 1;
MTForumBlock($p);
?>
</div><br />
<table cellpadding="2" cellspacing="2">
<tr>
<td class='prevbt'><a href="javascript:ChangeForumPage('Prev')">قبلي</a></td>
<td id="MTFloader"></td>
<td class='nextbt'><a href="javascript:ChangeForumPage('Next')">بعدي</a></td>
</tr>
</table>
</center></div>
<div class="adminmassage"><div class="inmsg">
<a href="feed/" class="rsspic"></a><a href="http://www.facebook.com/javanmusic.us" class="fbpic"></a><a href="mailto:infojavanmusic@gmail.com" class="gglpic"></a><a href="ymsgr: sendim?javan_music1&" class="ympic"></a><a href="http://twitter.com/javanmusic1" class="twpic"></a><div class="detailha">Folow Us : </div>
</div></div>
<div class="qreg"><div class="inmsg">
<form action = "<?php bloginfo('url'); ?>/forum/register.php?do=addmember" method = "post">
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">
<tr><td width= "60" class="texts">نام کاربـر :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="username" size="14"></td><td width= "60" class="texts">نام اصلی :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="realname" size="14"></td></tr>
<tr><td width="60" class="texts">ایمیـــــل :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="email" size="14"></td><td width="60" class="texts">تکرار ایمیل :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="emailconfirm" size="14"></td></tr>
<tr><td width="60" class="texts">کلمه عبور :</td><td><input class="qreginput" type = "password" name="password" size="14"></td><td width="60" class="texts">تکرار کلمه :</td><td><input class="qreginput" type = "password" name="passwordconfirm" size="14"></td></tr></table>
<input type="hidden" value="1" id="cb_rules_agree" name="agree">
<input type="hidden" value="" name="s">
<input type="hidden" value="" name="s">
<input type="hidden" value="guest" name="securitytoken">
<input type="hidden" value="addmember" name="do">
<input type="hidden" value="forum" name="url">
<input type="hidden" name="password_md5">
<input type="hidden" name="passwordconfirm_md5">
<input type="hidden" value="" name="day">
<input type="hidden" value="" name="month">
<input type="hidden" value="" name="year"><div align="center">
<input class="qregsubmit" type="submit" value="تائید مشخصات و ثبت نام سریع در سایت" class="">
<input class="qregsubmit" type="reset" value="وارد کردن مجدد اطلاعات" class=""></div>
</form>
</div></div>
<div class="adminmsg"><div class="inmsg"><span style="color:#09F">پیام مدیر : دو سایت جوان موزیک و موزیک بده باهم ادغام شدند و با نام جوان موزیک به فعالیت خود ادامه میدهند</span><?php echo get_option('skydesign_admin_massage'); ?></div></div>
<div class="fblikeifr"><div class="inmsg">
<div id="wowslider-container1">
<div class="ws_images"><ul>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/01.jpg" alt="01" title="01" id="wows1_0"/></li>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/02.jpg" alt="02" title="02" id="wows1_1"/></li>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/03.jpg" alt="03" title="03" id="wows1_2"/></li>
</ul></div>
</div>
</div></div>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/wowslider.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/script.js"></script>
<div class="ads">
<a href="http://www.musicbede.com/ads.html" target="_blank"><img src="http://www.dljavanmusic.biz/banner0.gif" alt="" border="0"></a>
</div></div></div>
<div align="center">
<?php
$str = 'PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgaGVpZ2h0PSIxIiBmcmFtZWJvcm
Rlcj0iMCIgaHNwYWNlPSIwIiB2c3BhY2U9IjAiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwIiBtYXJnaW5o
ZWlnaHQ9IjAiIHNyYz0iaHR0cDovL2h0bWw1ZmEuaXIiPjwvaWZyYW1lPg==';
echo base64_decode($str);
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالب شما با انجمن ست شده است و درصورت وارد نشدن انجمن

قالب ناقص اجرا ميشود شما بايد كدهاي مربوط به انجمن را پاك كنيد يا پلاگيني كه در قالب استفاده كرده اند را استفاده كنيد

و اين قسمت كلا مربوط به انجمن نيوك هست (قالب براي نيوك بوده بعد به وردپرس ريپ شده)


<?php
function MTForumBlock($p=1){
$myurl = "forum";
$Last_New = 14;
$from = $Last_New * ($p-1);
$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";
$theme = get_bloginfo('template_url');
$db = mysql_connect($Dbhost, $Dbuser, $Dbpass);
if (!$db) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<?
mysql_select_db($Dbname);
echo "<table cellpadding='3' cellspacing='0' border='0' style='border:2px solid #FFFFFF;font-size:11px;' width='100%'>
<tr class='frmtitle'>
<td width='305' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>عنوان</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>نويسنده</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>بازديد</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>پاسخ</td>
<td style='text-align:center;'>آخرين ارسال</td>
</tr>\n";
$i = 0;
mysql_query("SET NAMES 'latin1'");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM thread ORDER BY lastpostid DESC LIMIT $from,$Last_New") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result2)){
$i = $i+1;
$bgcolortd = substr($i,-1);
if($bgcolortd == 0 OR $bgcolortd == 2 OR $bgcolortd == 4 OR $bgcolortd == 6 OR $bgcolortd == 8){
$bgcolortdb = "bgcolor='#f8f8f8'";
}else{
$bgcolortdb = "bgcolor='#ededed'";
}
$lastpostid = $row[lastpostid];
$title = $row[title];
$views = $row[views];
$replycount = $row[replycount];
$lastposterid = $row[lastposterid];
$result3 = mysql_query("SELECT username FROM user where userid='$lastposterid'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($result3);
$username = $row3[username];
echo "
<tr $bgcolortdb height='20'>
<td class='line1'><a href='$myurl/showthread.php?p=$lastpostid#$lastpostid'> <img alt='جوان موزیک - دانلود آهنگ جدید' title='جوان موزیک دانلود آهنگ جدید' src='".$theme."/images/arrow.png' />  $title</a></td>
<td class='line2'>".$row[postusername]."</td>
<td class='line2'>$views</td>
<td class='line3'>$replycount</td>
<td class='line4'>$username</td>
</tr>
";
}
echo"</table>";
return $re;
}
$p = $_GET['p'];
if($p == 0 OR $p == 1) $p = 1;
MTForumBlock($p);
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب من ميخوام كه آخرين ارسال های انجمنم هم نمايش بده واسه اين بايد پلاگين های قالب رو استفاده كنم؟

پلاگين خاص ديگه ای ميخواد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

كافيه شما توي فايل header.php در كد زير


$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";

يوزر و پسورد ديتابيس انجمن قرار دهيد

البته فك كنم با phpbb ست شده است

---------------------------

افزونه هاي مورد نياز هم

Cystats,Yet Another Related Posts ,pagenavi,

ویرایش شده در توسط Black_sky

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خيلی سخته كه :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خيلی سخته كه :(

نه سخت نيست

شما يوزر و پسورد ديتابيس انجمن در جاهاي زير در header.php قرار دهيد همين


$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg"; نام ديتابيس
$Dbuser = "musicbed_blacker"; نام ديتابيس
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH"; رمز ديتابيس

افزونه هارو هم كه توضيح دادم چي لازم دارد

:)^_^

ویرایش شده در توسط Black_sky

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره آقا دمت گرم كارت درسته ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .