• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Mehr@n

مشكل در لود قالب

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشيد دوستان قالب فعلی سايت صداباران رو دارم

www.sedabaran79.org

اما رو سايتم نصب كردم سايت رو لود نميكنه اصلا مطالبشو نمياره

ايرادش از كجا؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشيد دوستان قالب فعلی سايت صداباران رو دارم

www.sedabaran79.org

اما رو سايتم نصب كردم سايت رو لود نميكنه اصلا مطالبشو نمياره

ايرادش از كجا؟؟؟؟

سلام ...

این قالبها هم ریپ شده هستن و همه هم مشکل دارن ...

ولی این مشکل شاید از افزونه ها باشه - همه رو غیر فعال کنید ، ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13786762521.jpg

اينجوری ميشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

فایل header.php رو پیوست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز این مشکل از فروم قالب سایت هستش - و باید کدهای مربوط به این بخش رو از قالب حذف کنید ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ظاهرا مشکل از هدر سایتته

میخای هدرشو atach کن نظر بدن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هدرش و چيكاركنم؟؟؟هدر فعليش كه رو اين قالب مياد مشكلی نداره

كد كدوم بخشش و بزارم؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد هدر و function بزار

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر




<?php
register_sidebar(array(
'name' => 'right',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',

'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',

));
register_sidebar(array(
'name' => 'left',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',
'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'center',

'before_widget' => '<div class="centersid"><div class="sidebar-c"><div class="ov"><div class="tit">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidecentercon"> <div class="textwidget">',
'after_widget' => '
</div></div></div> ',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'post',

'before_widget' => '<div class="sidebar"><div class="sidebar-t"><div class="ov"><div class="sidebar-t-txt">',

'before_title' => '',

'after_title' => '</div></div></div><div class="sidebar-i"><div class="sidebar-i-topshadow"><div class="sidebar-i-bottomshadow">',
'after_widget' => '</div>
</div></div></div>',
));
?>


چرا اون گزينه كه كد هارو تو كادر مينداخت نيستش؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط kasra
اصلاح تگ کدها

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز محتویات فایل هدر رو بین <> قرار بده و در اینجا بزار !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta name="google-site-verification" content="k8HJiTtLhiLtV3H4qM1_mWs5bR52aNzqo6eStvOcW7I" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
<h1><title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title></h1>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen" />
<meta name="author" content="جوان موزیک" />
<meta http-equiv="content-type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>"/>
<meta http-equiv="content-language" content="fa-IR"/>
<meta name="robots" content="index, follow">
<meta name="robots" content="all">
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?> - RSS Feed" href="<?php bloginfo('url'); ?>/feed/" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/skydesign.js"></script>
<script language="javascript">
function ChangeForumPage(a){if(busy==0){$("#MTFloader").html("لطفا چند لحظه صبر کنید");$("#lasttopics").fadeTo(120,.33);switch(a){case"Next":page=F_p+1;F_p++;break;case"Prev":if(F_p>1){page=F_p-1;F_p--}break}var b={opacity:0};$.ajax({type:"POST",url:"<?php bloginfo('url'); ?>/vbforum.php?p="+page,success:function(a){$("#lasttopics").html(a);$("#MTFloader").html("");$("#lasttopics").fadeTo("slow",1)}})}}function GetXmlHttpObject(){var a=null;try{a=new XMLHttpRequest}catch({try{a=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch({a=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}}return a}var F_p=1;var busy=0;var page=1;var httpxml=new GetXmlHttpObject;
</script>
<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" />
<![endif]-->
</head>
<!-- Theme Designer : SkyDesignTeam.com -->
<body><div align="center"><div class="wrapper">
<div class="musicbedelg"><div class="rightart"><marquee scrollamount="1" direction="up" align="right" height="80" width="350" behavior="scroll"><div class="inside"><?php query_posts('showposts=10'); ?>
<?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="bart"><a href="<?php the_permalink(); ?>" ><?php echo substr(the_title('', '', FALSE), 0, 65); ?> ...</a></div><br />
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?></div></marquee></div></div>
<div class="menu"><div class="ov"><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>" style="border-radius:0 6px 6px 0">صفحه نخست</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/forum">تالار گفتمان</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/wp-login.php">ناحیه کاربری</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/ads.html">تبلیغات / آگهی</a><a href="ymsgr:addfriend?">تماس با ما</a><a href="<?php bloginfo('siteurl');?>/feed">خوراک سایت</a><div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1";
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-like" data-href="http://www.facebook.com/javanmusic.us" data-send="false" data-layout="button_count" data-width="50" data-show-faces="false" data-font="tahoma" style="margin-top:11px;margin-right:5px;"></div></div></div>
<div class="timeer"><div class="ov"><div class="time">به جوان موزیک خوش آمدید - آخرین بروزرسانی سایت <?php the_time(); ?></div></div></div>
<div class="lastforum"><center><div id="lasttopics">
<?php
function MTForumBlock($p=1){
$myurl = "forum";
$Last_New = 14;
$from = $Last_New * ($p-1);
$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";
$theme = get_bloginfo('template_url');
$db = mysql_connect($Dbhost, $Dbuser, $Dbpass);
if (!$db) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<?
mysql_select_db($Dbname);
echo "<table cellpadding='3' cellspacing='0' border='0' style='border:2px solid #FFFFFF;font-size:11px;' width='100%'>
<tr class='frmtitle'>
<td width='305' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>عنوان</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>نويسنده</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>بازديد</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>پاسخ</td>
<td style='text-align:center;'>آخرين ارسال</td>
</tr>\n";
$i = 0;
mysql_query("SET NAMES 'latin1'");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM thread ORDER BY lastpostid DESC LIMIT $from,$Last_New") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result2)){
$i = $i+1;
$bgcolortd = substr($i,-1);
if($bgcolortd == 0 OR $bgcolortd == 2 OR $bgcolortd == 4 OR $bgcolortd == 6 OR $bgcolortd == 8){
$bgcolortdb = "bgcolor='#f8f8f8'";
}else{
$bgcolortdb = "bgcolor='#ededed'";
}
$lastpostid = $row[lastpostid];
$title = $row[title];
$views = $row[views];
$replycount = $row[replycount];
$lastposterid = $row[lastposterid];
$result3 = mysql_query("SELECT username FROM user where userid='$lastposterid'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($result3);
$username = $row3[username];
echo "
<tr $bgcolortdb height='20'>
<td class='line1'><a href='$myurl/showthread.php?p=$lastpostid#$lastpostid'> <img alt='جوان موزیک - دانلود آهنگ جدید' title='جوان موزیک دانلود آهنگ جدید' src='".$theme."/images/arrow.png' />  $title</a></td>
<td class='line2'>".$row[postusername]."</td>
<td class='line2'>$views</td>
<td class='line3'>$replycount</td>
<td class='line4'>$username</td>
</tr>
";
}
echo"</table>";
return $re;
}
$p = $_GET['p'];
if($p == 0 OR $p == 1) $p = 1;
MTForumBlock($p);
?>
</div><br />
<table cellpadding="2" cellspacing="2">
<tr>
<td class='prevbt'><a href="javascript:ChangeForumPage('Prev')">قبلي</a></td>
<td id="MTFloader"></td>
<td class='nextbt'><a href="javascript:ChangeForumPage('Next')">بعدي</a></td>
</tr>
</table>
</center></div>
<div class="adminmassage"><div class="inmsg">
<a href="feed/" class="rsspic"></a><a href="http://www.facebook.com/javanmusic.us" class="fbpic"></a><a href="mailto:infojavanmusic@gmail.com" class="gglpic"></a><a href="ymsgr: sendim?javan_music1&" class="ympic"></a><a href="http://twitter.com/javanmusic1" class="twpic"></a><div class="detailha">Folow Us : </div>
</div></div>
<div class="qreg"><div class="inmsg">
<form action = "<?php bloginfo('url'); ?>/forum/register.php?do=addmember" method = "post">
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1">
<tr><td width= "60" class="texts">نام کاربـر :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="username" size="14"></td><td width= "60" class="texts">نام اصلی :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="realname" size="14"></td></tr>
<tr><td width="60" class="texts">ایمیـــــل :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="email" size="14"></td><td width="60" class="texts">تکرار ایمیل :</td><td><input class="qreginput" type = "text" name="emailconfirm" size="14"></td></tr>
<tr><td width="60" class="texts">کلمه عبور :</td><td><input class="qreginput" type = "password" name="password" size="14"></td><td width="60" class="texts">تکرار کلمه :</td><td><input class="qreginput" type = "password" name="passwordconfirm" size="14"></td></tr></table>
<input type="hidden" value="1" id="cb_rules_agree" name="agree">
<input type="hidden" value="" name="s">
<input type="hidden" value="" name="s">
<input type="hidden" value="guest" name="securitytoken">
<input type="hidden" value="addmember" name="do">
<input type="hidden" value="forum" name="url">
<input type="hidden" name="password_md5">
<input type="hidden" name="passwordconfirm_md5">
<input type="hidden" value="" name="day">
<input type="hidden" value="" name="month">
<input type="hidden" value="" name="year"><div align="center">
<input class="qregsubmit" type="submit" value="تائید مشخصات و ثبت نام سریع در سایت" class="">
<input class="qregsubmit" type="reset" value="وارد کردن مجدد اطلاعات" class=""></div>
</form>
</div></div>
<div class="adminmsg"><div class="inmsg"><span style="color:#09F">پیام مدیر : دو سایت جوان موزیک و موزیک بده باهم ادغام شدند و با نام جوان موزیک به فعالیت خود ادامه میدهند</span><?php echo get_option('skydesign_admin_massage'); ?></div></div>
<div class="fblikeifr"><div class="inmsg">
<div id="wowslider-container1">
<div class="ws_images"><ul>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/01.jpg" alt="01" title="01" id="wows1_0"/></li>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/02.jpg" alt="02" title="02" id="wows1_1"/></li>
<li><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slider/03.jpg" alt="03" title="03" id="wows1_2"/></li>
</ul></div>
</div>
</div></div>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/wowslider.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/script/script.js"></script>
<div class="ads">
<a href="http://www.musicbede.com/ads.html" target="_blank"><img src="http://www.dljavanmusic.biz/banner0.gif" alt="" border="0"></a>
</div></div></div>
<div align="center">
<?php
$str = 'PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgaGVpZ2h0PSIxIiBmcmFtZWJvcm
Rlcj0iMCIgaHNwYWNlPSIwIiB2c3BhY2U9IjAiIG1hcmdpbndpZHRoPSIwIiBtYXJnaW5o
ZWlnaHQ9IjAiIHNyYz0iaHR0cDovL2h0bWw1ZmEuaXIiPjwvaWZyYW1lPg==';
echo base64_decode($str);
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالب شما با انجمن ست شده است و درصورت وارد نشدن انجمن

قالب ناقص اجرا ميشود شما بايد كدهاي مربوط به انجمن را پاك كنيد يا پلاگيني كه در قالب استفاده كرده اند را استفاده كنيد

و اين قسمت كلا مربوط به انجمن نيوك هست (قالب براي نيوك بوده بعد به وردپرس ريپ شده)


<?php
function MTForumBlock($p=1){
$myurl = "forum";
$Last_New = 14;
$from = $Last_New * ($p-1);
$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";
$theme = get_bloginfo('template_url');
$db = mysql_connect($Dbhost, $Dbuser, $Dbpass);
if (!$db) {
die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<?
mysql_select_db($Dbname);
echo "<table cellpadding='3' cellspacing='0' border='0' style='border:2px solid #FFFFFF;font-size:11px;' width='100%'>
<tr class='frmtitle'>
<td width='305' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>عنوان</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>نويسنده</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>بازديد</td>
<td width='65' style='text-align:center;border-left:2px #fff solid;'>پاسخ</td>
<td style='text-align:center;'>آخرين ارسال</td>
</tr>\n";
$i = 0;
mysql_query("SET NAMES 'latin1'");
$result2 = mysql_query("SELECT * FROM thread ORDER BY lastpostid DESC LIMIT $from,$Last_New") or die(mysql_error());
while($row = mysql_fetch_array($result2)){
$i = $i+1;
$bgcolortd = substr($i,-1);
if($bgcolortd == 0 OR $bgcolortd == 2 OR $bgcolortd == 4 OR $bgcolortd == 6 OR $bgcolortd == 8){
$bgcolortdb = "bgcolor='#f8f8f8'";
}else{
$bgcolortdb = "bgcolor='#ededed'";
}
$lastpostid = $row[lastpostid];
$title = $row[title];
$views = $row[views];
$replycount = $row[replycount];
$lastposterid = $row[lastposterid];
$result3 = mysql_query("SELECT username FROM user where userid='$lastposterid'") or die(mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_array($result3);
$username = $row3[username];
echo "
<tr $bgcolortdb height='20'>
<td class='line1'><a href='$myurl/showthread.php?p=$lastpostid#$lastpostid'> <img alt='جوان موزیک - دانلود آهنگ جدید' title='جوان موزیک دانلود آهنگ جدید' src='".$theme."/images/arrow.png' />  $title</a></td>
<td class='line2'>".$row[postusername]."</td>
<td class='line2'>$views</td>
<td class='line3'>$replycount</td>
<td class='line4'>$username</td>
</tr>
";
}
echo"</table>";
return $re;
}
$p = $_GET['p'];
if($p == 0 OR $p == 1) $p = 1;
MTForumBlock($p);
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب من ميخوام كه آخرين ارسال های انجمنم هم نمايش بده واسه اين بايد پلاگين های قالب رو استفاده كنم؟

پلاگين خاص ديگه ای ميخواد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

كافيه شما توي فايل header.php در كد زير


$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg";
$Dbuser = "musicbed_blacker";
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH";

يوزر و پسورد ديتابيس انجمن قرار دهيد

البته فك كنم با phpbb ست شده است

---------------------------

افزونه هاي مورد نياز هم

Cystats,Yet Another Related Posts ,pagenavi,

ویرایش شده در توسط Black_sky

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خيلی سخته كه :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خيلی سخته كه :(

نه سخت نيست

شما يوزر و پسورد ديتابيس انجمن در جاهاي زير در header.php قرار دهيد همين


$Dbhost = "localhost";
$Dbname = "musicbed_ashiyanorg"; نام ديتابيس
$Dbuser = "musicbed_blacker"; نام ديتابيس
$Dbpass = "JD0uszoCWTfH"; رمز ديتابيس

افزونه هارو هم كه توضيح دادم چي لازم دارد

:)^_^

ویرایش شده در توسط Black_sky

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره آقا دمت گرم كارت درسته ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم