• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
پورتال دنا

بستن مسیر Index of /wp-content/uploads در وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کسی میدونه چه طور بااید مسیر

Index of /wp-content/uploads

رو در وردپرس ببندیم که قابل دیدن و دسترسی برای کاربران نباشه؟

post-1528-0-56854500-1378718000_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر مسیری رو که دیدید پوشه ها و فایل هاش معلومه یه فایل index.php با محتوای خالی بسازید و در اون مسیر آپلود کنید همه چی حلّّه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه فایل به نام index با پسوند php ایجاد کنید و توش کد زیر را بزارید


<?php
// Silence is golden.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر مسیری رو که دیدید پوشه ها و فایل هاش معلومه یه فایل index.php با محتوای خالی بسازید و در اون مسیر آپلود کنید همه چی حلّّه

روش پیشنهادی اجرا شد و صفحه سفید ظاهر میشه اما بدیش اینه برا تمام فولدرها باید این کار تکرار شه که وقتی تعداد فولدرها زیاد شه سخته و اگه بخوای به دلایلی به حالت اول برگرده زمان بره .

روش ساده تری هست که مثل سایت شما اخطار هم نشون بده ؟

یه فایل به نام index با پسوند php ایجاد کنید و توش کد زیر را بزارید


<?php
// Silence is golden.

کجا باید قرار بدم ؟تو پوشه اصلی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش پیشنهادی اجرا شد و صفحه سفید ظاهر میشه اما بدیش اینه برا تمام فولدرها باید این کار تکرار شه که وقتی تعداد فولدرها زیاد شه سخته و اگه بخوای به دلایلی به حالت اول برگرده زمان بره .

روش ساده تری هست که مثل سایت شما اخطار هم نشون بده ؟

کجا باید قرار بدم ؟تو پوشه اصلی؟

باید تو پوشه uploads قرارش بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پرمیشن پوشه ها را تغییر دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پرمیشن پوشه ها را تغییر دهید

چه تغییری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییر در دسترسی

مثلا 755 بشه 644

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط Mohammaddaw
      سلام خسته نباشید 
      من یک سایت دارم تازه برام ساختنش یعنی تقریبا یک ماهی ازش میگذره با لبتاب کار میکنم با سایتم مشکلی نداره ی بار با گوشی خودم تو گوگل سرچ کردم زدم رو سایت نوشته این سایت خصوصی نیست امکان برداشتن پسورد و رمز ... اینا هسته 
      بعد با یکی دیگه گوشی سرچ کردم همینو نوشته بود ولی با لبتابم خوبه 
      مشکل چیه ؟
      اگ میشه کمکم کنید
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.