• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
rockboys

بحث : 10 دقیقه برای 100% کردن SEO سایت

48 پست در این موضوع قرار دارد

من سایتم رو چک کردم گفته که از h1 استفاده نکردی ولی توی

style.css

استفاده شده میشه یه راهنمای کنید ادرس سایتم میدم یه چک کنید foxdl.ir

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 باید در فایل هدر باشد !

که درون آن اکثرا عنوان سایت را قرار می دهند

و اون h1ــکی که در استایل هست رو بی خیالــــــــ

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من سایتم رو چک کردم گفته که از h1 استفاده نکردی ولی توی

    style.css

استفاده شده میشه یه راهنمای کنید ادرس سایتم میدم یه چک کنید foxdl.ir

- شما نه تگ h1 به کار بردی و نه تگ h2 .- عنوان سایت هم واقعا خیلی طولانیه.بیشتر تصاویر پوسته ات هم گمنامه.اگه همین بند 1 و 2 که الان گفتم رو انجام بدی به احتمال زیاد seo سایتت میاد روی 85% .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سئو سایتم قبل اچ 1 میگفت 68 الان میگه 89 واقعی هستش یا اینکه ....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سئو سایتم قبل اچ 1 میگفت 68 الان میگه 89 واقعی هستش یا اینکه ....

بله واقعیه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من شنیدم اگر برچسب ها رو بین h1 قرار بدیم خیلی خوبه

درسته؟؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من شنیدم اگر برچسب ها رو بین h1 قرار بدیم خیلی خوبه

درسته؟؟

نه!اگه عنوان سایت در تگ h1 باشه بهتره.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سئو سایتم قبل اچ 1 میگفت 68 الان میگه 89 واقعی هستش یا اینکه ....

واقعی که هست! ولی ...

اگه بخوای واقعا سئو شده باشی بعد از اینکه این چیزهایی که parsipanner گفت یک سری به این سایت ها http://validator.w3.org/ و http://jigsaw.w3.org/css-validator بزن و سایتتو چک کن! و باید این مشکل هاش رو که تو این سایت میگه رو هم حل کنی! تا واقعا سایتت سئو شه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولید بودن قالب و CSS هیچ تاثیری در سئو نداره اینو خود گوگل هم گفته

باور اشتباه قدیمی هست که قالب باید حتما ولید باشه که بهش بگن قالب سئوسازی شده

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولید بودن قالب و CSS هیچ تاثیری در سئو نداره اینو خود گوگل هم گفته

باور اشتباه قدیمی هست که قالب باید حتما ولید باشه که بهش بگن قالب سئوسازی شده

اتفاقا به نظر من برعکسه هر چی خطاهای قالب کمتر باشه همون قدر زودتر مطالب تو گوگل ایندکس میشن سایت قبلیم قالبش رو ابتدا سئو و بعد ولید کردم و شاید باورتون نشه ولی بلافاصله بعد از زدن دکمه انتشار مطالب مطالبم تو گوگل ایندکس میشد. ولید بودن قالب باعث میشه سایت زودتر بالا بیاد ( سرعت رندر شدن صفحه به خاطر اینکه مرورگر میدونه دقیقا داره چی کار میکنه کدها رو یکی یکی اجرا میکنه بالا میره ) در نتیجه موتورهای جستجو بیشتر حال میکنن و مطالب رو سریعتر ایندکس میکنن :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خدمت همگی من با این سایت سایتم چک کردم خیلی از موارد فیکس کردم و رتبه سئو بیشتر شد فقط چند مورده کعه من متوجه نشدم چطور فیکس کنم

منون میشم کسی کمک کنه

برای وضوح بیشتر اول سایت منو چک کنید www.fadroid.ir

و اما قسمت های که من مشکل دارم

Headings

H1: Zero, that is Really Bad

و

Website Links

h1 در واقع کجاست و چطور فیکس کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از H1 تگ های


<h1></h1>

می باشد که طبق گفته ی parsibanner:

- از تگ h1 لزوما یک بار در هر صفحه استفاده کنید.
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برو توی ویرایشگر قالب تو قسمت

(header.php)

اونجا این کد اچ 1 رو وارد کن کلی روی رتبه سئو تاثیر داره سئو من 65 بود وقتی کد اچ 1 رو گذاشتم شد 89

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

از تگ h1 لزوما یک بار در هر صفحه استفاده کنید.

- از تگ h2 حتما استفاده کنید. تعدادش مهم نیست.

- از تگ h3 خواستید استفاده کنید نخواستید استفاده نکنید - دلخواهه. ولی به نظر من استفاده کنید.

- اصلا از آی فریم استفاده نکنید. حتی یک بار هم زیاده (گوگل هم رو این مسىله حساسه) (بعضی از افزونه های لایک فیس بوک هم آی فریم ایجاد می کنند.)

راستش من اصلا سر در نیاوردم!!!

این سایت من هست

www.maahbanoo.com

میگه سئو 82درصد هست

این h1 که میگید، کجاست؟؟؟

میشه راهنمایی کنید لطفا

ویرایش شده در توسط kiana64
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این h1 برا کجا استفاده کنم برای چه کدی بزارمش؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

h1 مخفف Heading 1 است که به صورت تگ مجزا مانند


<h1>نام وبلاگ</h1>

استفاده می شود و بزرگترین سایز از سری h ها است و برای عنوان اول سایت باید استفاده شود و کدی که در قالب و در فایل header.php قرار می گیره


<h1>
<a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

که در 99% از قالب ها رعایت شده هست و نیازی به دستکاری نداره

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم سایت من بصورت عکس هست

بنظرتون کجا استفادش کنم یا چطور استفادش کنم که تو صفحه دیده نشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم سایت من بصورت عکس هست

بنظرتون کجا استفادش کنم یا چطور استفادش کنم که تو صفحه دیده نشه؟

سلام

می‌تونید با استفاده از سی‌اس‌اس کاری که می‌خواهید رو انجام بدید.

مثل کد زیر به H1 ، یک آیدی بدید :


<h1 id="YourID">اسم سایت شما</h1>

و با استفاده از سی‌اس‌اس که نمونه‌اش رو در پایین قرار دادم ، متن رو مخفی کنید و براش یک بک‌گراند ( که می‌تونه تصویر مورد نظر شما باشه ) ، با عرض و ارتفاع مشخص انتخاب کنید.


#YourID{
background: url('img/logo.png') no-repeat center;
width: 280px;
height: 180px;
text-indent: -9999px;
}

امیدوارم به کارتون بیاد

موفق باشید ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مخفی کردن بدید لطفا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این h1 رو چه طوری باید در همه ی صفحه ها به کار ببریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مخفی کردن بدید لطفا

روشی که در پست قبلی معرفی کردم ، انجام دادید ؟

چون طبق اون روش ، با استفاده از CSS به تگ H1 بک‌گراند با اندازه‌های مشخص داده میشه و متن بین تگ H1 مخفی میشه.

در مثال بالا ، برای مخفی کردن متن توسط CSS از Text-Indent استفاده شده !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تونستم مشکل حل کنم

هرجای قالب دوست داشتید این کد بزارید


<h1 id="h1tag"><?php bloginfo( 'name' ); ?></h1>

این کد را در css بزارید


#h1tag {
display: none;
}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی میدونه که این قسمت web links که ایراد گرفته و گفتهخ برطرف کنه چیه؟

در واقع باید چیکار کرد؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی میدونه که این قسمت web links که ایراد گرفته و گفتهخ برطرف کنه چیه؟

در واقع باید چیکار کرد؟

این تاپیک ، یک تاپیک آموزشیه !

لطفا مشکلات‌تون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به همین تاپیک ربط داره تو همون سایت نشون میده مگه تو این تاپیک نگفته شدهخ رفع این موارد

خب اینم یکی از موارد که روش برطرف کردنش گنگ!!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط kiancivil
       سلام بنده یه وبسایت در زمینه مهندسی عمران و معماری دارم، یه سئو کار مناسب هست که سایت منو بالا بیاره ، البته هزینه اش رو هم می دم.   http://kiancivil.com
      www.kiancivil.com وبسایت تخصصی مهندسی عمران و معماری
    • توسط s.koohfar
      سلام.
      میخوام بدونم کوتاه کننده لینک برای ایجاد بک لینک چه داخل سایت(yegheroon.com) چه برای بک لینک در صفحات اجتماعی و غیره تاثیر مثبت داره با منفی؟
    • توسط unid_user
      دورد
      دوستان گرامی من شنیدم که باید یک شخصی که به سئو مسلط باشه سئو وب سایت رو بنویسه بعد خودمون می تونیم با نوشتن مطالب راحت تر بیایم صفحه اول گوگل.
      این درسته؟ اگه درسته منظور از نوشتن سئو چیه؟
      سپاس از همه
    • توسط hassan.0152
      سلام خسته نباشید 
      خواستم بدونم تو قسمت بازگشتی های افزونه سئو چطوری میتونم یکدفعه چندتا ادرسی گه پیوند یکتاشون تغییر کرده رو ریدایرکت 301 کنم
      تا الان من یکی یکی مجور بودم بزنم ولی خیلی هست و تو گوگل کلی ارور ثبت شده 
      الان من میخوام طوری بشه مثلا این ادرس :
      nnnn.com/product-category/jjsbdsbbsdsjkdnaskd
      بشه این :
      nnnn.com/product-cat/jjsbdsbbsdsjkdnaskd
      حالا من دنبال این هستم که مثلا بگم :
      nnnn.com/product-category/* ( ستاره مثلا هرچی بعد از این ادرس بود باشه )
      بشه این :
      nnnn.com/product-cat/*
      کلا راحت بشه با این کار کل ادرس ها رو تغییر داد 
      یک مدل ادرس دیگه هم هست به این شکل :
      nnnn.com/blog/news/latest-news/all-emoji-released-in-the-second-half-of-2018
      میخوام طوری بشه که فقط دسته های وسط لینک حذف بشن و فقط عنوان ها بمونه به این شکل :
      nnnn.com/all-emoji-released-in-the-second-half-of-2018
      راهی هست ؟ فکر کنم بشه از ریدایرکت با قاعده yoast اینکارو کرد ولی بلد نیستم اگر کسی میدونه بگه ممنون میشم
    • توسط alimelody
      درود به همگی دوستان 
      وقت بخیر 
      یه چندتا سوال داشتم و ممنون میشم راهنماییم کنید 
      من داشتم قسمت سئو انجمنو مرور میکردم که یدفه یادم اومده بود که قبلا سایتمو ثبت کردم و بدون هیچ هدفی یه سری بهش زدم
      سوال اول
      یک پیامی دریافت کردم و چون شنیدم بود از اساتید همین انجمن که گوگل وبمستر نقش مهمی در سئوی سایت داره خواستم کمی از جزئیات این پیام بدونم و اینکه چه کاری باید انجام بدم
      البته به کمک برنامه ترجمه کمی متوجه مطلب شدم ولی خواستم کامل بدونم که این پیامها چه مفهومی دارن؟ 

      سوال دوم
      و سوال بعدی اینکه
      من زمانی که بعنوان مثال در یک نوشته جدید عنوان و متن نوشته‌رو مینویسم و میام پایین که مربوط به قسمت فیلدهای سئو هستش
      میبینم که عنوان و نوشته هایی که تایپ کرده بودم بصورت کم رنگ توی فیلدها سئو نوشته شده
      بصورت تصویر زیر

      حالا میخواستم بدونم اگه من توی این فیلدها چیزی تایپ نکنم این مواردی که کم رنگ هستش آیا ثبت سئو میشه یا نه حتما باید تایپ کنم؟ 
      سوال سوم
      و یک سوال دیگه من موضوع سایتم تنظیم و آهنگسازی هستش و تعداد پستهای آهنگ بیکلام من بیشتر از دیگر موضوعات هستش
      حالا من برای ثبت سئوی هر نوشته بیشتر از 50-60 کلمه هستش که در نوت گوشی قبلا آماده کرده بودم و دارم و کپی میکنم و داخل فیلد کلمات کلیدی پِیست میکنم 
      میخواستم بدونم آیا این کار به سئوی سایتم ضربه میزنه یا نه بعضا مفیدم هستش؟ 
      سوال چهارم
      و یک نکته دیگه اینکه من با توجه به موضوع سایتم کلمات کلیدی رو تایپ میکنم و در تمامه نوشته ها اینارو کپی میکنم مثلا 
      اجرای زنده، اهنگ بیکلام، پلی بک، خواننده سلفژ، تنظیم، آهنگسازی، نوازنده، کیبورد، سمپل، و کلمات مشابه اینا
      حالا میخواستم بدونم که آیا تایپ کلمات کلیدی مربوط به همون پست با تعداد کمتر به سئوی سایت کمک میکنه یا نه کلمات کلیدی با همه محتوای موضوع مجموع سایتم بهتره
      مثلا برای آهنگ بیکلام که میذارم بنویسم 
      آهنگ بیکلام پلی بک بیت؟ 
      یا نه مثه همیشه کل کلمات رو کپی کنم؟ 
      شرمنده مثه همیشه طرح سوالاتم يه تومار شد و همیشه نیتم اینه که سوالمو کامل بنویسم تا اساتید راحتر و بهتر راهنماییم کنن
      سپاس از لطفتون که خدایی شما نبودین معلوم نبود امثال من مبتدی در دنیای مجازی و طراحی سایت چه بلایی سرمون میومد
      بینهایت سپاسگذارم از وقتی که میذارید و راهنمایی میکنید