winnermax

کلیک کردن روی تبلیغات و رفته به صفحه ی تبلیغات

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام می خواستم بدونم که چجوری میشه برای یه بنر با فرمتswf کد نوشت تا وقتی روش کلیک کردی به صفحه ای که آدرسش رو دادی بره البته این رو باید بگم که کد <a href رو تست کردم ولی جواب نداد دوستانی که می خواهند جوابم رو بدند و یا در همین جا جواب سوال من را بدهند با تشکر از همه ی کسانی که جواب سوالم را می دهند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام واسه بنر ها از همون <a> استفاده ميشه !‌

واسه بنر هاي فلش هم ميشه استفاده كرد البته خود تبليغات فلش ميشه كاري كرد تا روش كليك بشه به ادرس بره كه در زمان طراحي بايد كد بهش داده بشه چون فلش هم براي خودش برنامه نويسي داره من حالا تگ كامل <a> ميزارم !‌ ي بار ديگه تست كنيد !‌


<a title="........" href="http://............." target="_blank">test</a>

تارگت هم مشخص ميكنه توي صفحه جديد باز بشه يا در همون صفحه !‌

راستي اگه ميخواين دست به كد هم نشين افزونه هايي در اين باره هست !‌

ویرایش شده در توسط RedPlus

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<a href="لینک">
<embed src="آدرس فایل فلش" type="application/x-shockwave-flash" width="468px" height="60px">
</a>

ویرایش شده در توسط S Morteza Mahdavy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<a href="لینک">
<embed src="آدرس فایل فلش" type="application/x-shockwave-flash" width="468px" height="60px">
</a>

کد کامل تر :


<a href="#"><embed src="example.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="468px" height="60px" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="always"></embed></a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید