• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
winnermax

کلیک کردن روی تبلیغات و رفته به صفحه ی تبلیغات

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام می خواستم بدونم که چجوری میشه برای یه بنر با فرمتswf کد نوشت تا وقتی روش کلیک کردی به صفحه ای که آدرسش رو دادی بره البته این رو باید بگم که کد <a href رو تست کردم ولی جواب نداد دوستانی که می خواهند جوابم رو بدند و یا در همین جا جواب سوال من را بدهند با تشکر از همه ی کسانی که جواب سوالم را می دهند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام واسه بنر ها از همون <a> استفاده ميشه !‌

واسه بنر هاي فلش هم ميشه استفاده كرد البته خود تبليغات فلش ميشه كاري كرد تا روش كليك بشه به ادرس بره كه در زمان طراحي بايد كد بهش داده بشه چون فلش هم براي خودش برنامه نويسي داره من حالا تگ كامل <a> ميزارم !‌ ي بار ديگه تست كنيد !‌


<a title="........" href="http://............." target="_blank">test</a>

تارگت هم مشخص ميكنه توي صفحه جديد باز بشه يا در همون صفحه !‌

راستي اگه ميخواين دست به كد هم نشين افزونه هايي در اين باره هست !‌

ویرایش شده در توسط RedPlus
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<a href="لینک">
<embed src="آدرس فایل فلش" type="application/x-shockwave-flash" width="468px" height="60px">
</a>

ویرایش شده در توسط S Morteza Mahdavy
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<a href="لینک">
<embed src="آدرس فایل فلش" type="application/x-shockwave-flash" width="468px" height="60px">
</a>

کد کامل تر :


<a href="#"><embed src="example.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="468px" height="60px" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="always"></embed></a>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم