• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام.

کسی میتونه واسم پلاگین نظر سنجی رو حل کنه.

من پلاگینش رو نصبیدم (نصب کردم)

ولی نمیدونم چرا نمیاد؟؟

اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم

که من بهش دسترسی مدیر بدم و برام حل کنه سپاس

________________________________________________________________________________

چرا بین صفحات این جوریه؟

مشکل چیه؟

5222e226949277361.jpg

_________________________________________________________________________________

من در پلاگین Add New Default Avatar و Like و شکلک در نظرات

مشکل دارم.

اون هم اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم کگه من بهش دسترسی بدم.

آدرسم=gamesbazi.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بفرمایید از چه افزونه هایی استفاده کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Add New Default Avatar

گزینش I Like This I Like This

گزینش Like Like

گزینش myLinksDump

گزینش Rating-Widget Plugin Rating-Widget Plugin

گزینش Tango Smileys Extended

گزینش WP-Polls WP-Polls

گزینش WP-Statistics WP-Statistics

iاینارو دارم...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسپم ندید عزیز.

قبل از فعالبت تو هر جایی قوانینش رو بخونید . لطفا !

_____________________

اونجا که نوشتید چرا اینجوریه مشکلی من ندیدم .

در مورد پلاگین ها هم همینطور !

در مورد تصاویر سایتتون هم بگم که بیشتر از اندازی body میذارید اندازش رو.

مشکل دیگه ای داشتید بگین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون رو چک کردم ، در ظاهر که مشکلی نداره !

ولی اگر بخوایم یکمی بهتر نگاه بندازیم ! میبینیم که شما like فیس رو قرار دادید و برای کسی که بدون پروک- سی میاد همینطور که شما سایت رو میبینید نشون داده میشه.

و تنها مشکلی که هست به نظرم باکس نظر بزرگ تر از استایلتون هست بهتره کوچیک تر بشه . . .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون

خوب اگه لایک فیسبوک رو بردارم5222e226949277361.jpg نمیاد؟

2=پس چرا نظر سنجی که من قرار دادم نمیاد؟؟

3=چه جوری میتونم ادامه مطلب رو زیبا تر کنم؟

" مثلا تو ی باکس کوچیک بزارم وقتی کلیک میکنی قرمز شه.

هین این سایت"

4=شما در سایت من مثلا مطلب

" مرور هفته نهم لیگ برتر فوتبال" رو نگاه کنید....

چرا نصفش رفته ی طرف دیگه؟؟

5=نوشته هاهم رفته ی طرف؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید جای دیگه قرار بدید که اینقدر تکرار هم توی سایتتون نشده باشه !

2 = > از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه !

3 = > با استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

4 = > این مشکل باز هم مربوط به Like Button میشه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ا استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

بلد نیستم!!!!!

_______________________________________________________

از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه

WP-Polls

__________________________________________________________

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

__________________________________________________________

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بلد نیستم!!!!!

کد های index.php رو قرار بدید تا براتون انجام بدم.

WP-Polls

مطالعه بفرمایید

http://forum.wp-parsi.com/topic/3192-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-wp-polls/

http://forum.wp-parsi.com/topic/5215-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-polls/

و میتونید یک جستجو بزنید توی سایت ! اگر مشکلتون حل نشد بهتره یک تاپیک جدا برای این مشکل ایجاد کنید.

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

پیشنهاد من اینه از توسعه دهنده خود فیس استفاده کنید

میتونید از لینک زیر استفاده کنید و به هر شکل میخواید طراحی کنید باکستون رو :




[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/[/url]

Or

[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/[/url]

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

و باز هم پیشنهاد من جستجو هست !

http://forum.wp-parsi.com/topic/2117-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C/

بهتره یکمی جستجو کنید و اگر به جواب مد نظرتون نرسیدید از دوستان کمک بگیرید /!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید کد ایندکس قالبم=

میخام شبیه GAMEFA.COM بشه


<?php get_header(); ?>
<div class="span-24" id="contentwrap">
<?php get_sidebars('left'); ?>
<div class="span-14">
<div id="content">
<?php if(is_home()) { include (TEMPLATEPATH . '/featured.php'); } ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="postdate"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.png" /> <?php the_time('F jS, Y') ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/user.png" /> <?php the_author() ?> <?php if (current_user_can('edit_post', $post->ID)) { ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/edit.png" /> <?php edit_post_link('ویرایش', '', ''); } ?></div>

<div class="entry">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(200,160), array("class" => "alignleft post_thumbnail")); } ?>
<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>
</div>
</div><!--/post-<?php the_ID(); ?>-->

<?php endwhile; ?>
<div class="navigation">
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else { ?>
<div class="alignleft"><?php next_posts_link('« Older Entries') ?></div>
<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Newer Entries »') ?></div>
<?php } ?>
</div>
<?php else : ?>
<h2 class="center">یافت نشد</h2>
<p class="center">با عرض پوزش، اما شما به دنبال چیزی است که اینجا نیست</p>
<?php get_search_form(); ?>

<?php endif; ?>
</div>
</div>

<?php get_sidebars('right'); ?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

2=هیچ کدوم مشکل من نبود.

من کلا نه ارور میده نه نظر سنجی میاد که دکمه VOTE نباشه؟؟×!!!!

3=بیخیال لایک شدم....

4=پربازدید ترین مطالب.

یکی ی لینکی داده بود.رفتم تو لینک=

مجوز شما شامل دیدن این تاپیک نمی باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما ! البته فکر کنم این که بخوایم مثل همون سایت در بیاد بشه ریپ ! که این مورد در انجمن ممنوعه !

ولی کد ها مشخصه و میتونید کمی تغییر بهش بدید و همون چیزی که میخواید درش بیارید.

کافیه این کد رو به آخر style.css اضافه کنید.


.more-link strong{
padding: 7px 25px;
border-radius: 15px 15px 15px 15px;
background: #dbdbdb;
color: #555555;
text-shadow: 0px 0px 0px #cccccc;
}

تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید !

و اما در باقیه موارد بهتره خودتون جستجو کنید ، اینطوری نتیجه مطلوبتون حاصل میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش

این کد رو به آخر استایل .cc قالبم اضافه کردم ولی .... هیچی نشد.مثل قبله ادامه مطلب.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ctrl+f5 بزنید

الان بنده دارم تغییر رو میبینم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان درست شد

ی اسپیس داده بودم..

فقط ی چیزی=

من بخاه رنگ ش رو تغیر بدم.

کدش چیه؟

(اچ تی ام ال یا css )

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تغییر رنگ نوشته قسمت :


color: #555555;

عدد "555555" رو باید ویرایش کنی

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

http://codepen.io/pen/

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

میتونی این دو روش رو امتحان کنی :

این کد رو


<?php the_content('<br><strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

به جای کد ( خط 16 ) :


<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

یا هم میتونی استایلی که عوض کردی رو ویرایش کنی و کد

margin-top:10px;

رو قبل از تمام شدن استایل بهش اضافه کنی ( قبل از } اخر )

این دو رو تست کنید اعلام نتیجه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...
       
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط omidba
      سلام دوستان
      مشکل من اینه که از وقتی افزونه parsidate رو نصب کردم و کد هاش رو استفاده کردم تمام تاریخ ها رو به تاریخ روز نشون میده و نمیدونم مشکلش رو چطور میتونم برطرف کنم
      اینم یه نمونه از کدی که مشکل داره:
      <p class="date"><?php the_time(parsidate('j F Y')); ?></p>