• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام.

کسی میتونه واسم پلاگین نظر سنجی رو حل کنه.

من پلاگینش رو نصبیدم (نصب کردم)

ولی نمیدونم چرا نمیاد؟؟

اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم

که من بهش دسترسی مدیر بدم و برام حل کنه سپاس

________________________________________________________________________________

چرا بین صفحات این جوریه؟

مشکل چیه؟

5222e226949277361.jpg

_________________________________________________________________________________

من در پلاگین Add New Default Avatar و Like و شکلک در نظرات

مشکل دارم.

اون هم اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم کگه من بهش دسترسی بدم.

آدرسم=gamesbazi.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بفرمایید از چه افزونه هایی استفاده کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Add New Default Avatar

گزینش I Like This I Like This

گزینش Like Like

گزینش myLinksDump

گزینش Rating-Widget Plugin Rating-Widget Plugin

گزینش Tango Smileys Extended

گزینش WP-Polls WP-Polls

گزینش WP-Statistics WP-Statistics

iاینارو دارم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسپم ندید عزیز.

قبل از فعالبت تو هر جایی قوانینش رو بخونید . لطفا !

_____________________

اونجا که نوشتید چرا اینجوریه مشکلی من ندیدم .

در مورد پلاگین ها هم همینطور !

در مورد تصاویر سایتتون هم بگم که بیشتر از اندازی body میذارید اندازش رو.

مشکل دیگه ای داشتید بگین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون رو چک کردم ، در ظاهر که مشکلی نداره !

ولی اگر بخوایم یکمی بهتر نگاه بندازیم ! میبینیم که شما like فیس رو قرار دادید و برای کسی که بدون پروک- سی میاد همینطور که شما سایت رو میبینید نشون داده میشه.

و تنها مشکلی که هست به نظرم باکس نظر بزرگ تر از استایلتون هست بهتره کوچیک تر بشه . . .

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون

خوب اگه لایک فیسبوک رو بردارم5222e226949277361.jpg نمیاد؟

2=پس چرا نظر سنجی که من قرار دادم نمیاد؟؟

3=چه جوری میتونم ادامه مطلب رو زیبا تر کنم؟

" مثلا تو ی باکس کوچیک بزارم وقتی کلیک میکنی قرمز شه.

هین این سایت"

4=شما در سایت من مثلا مطلب

" مرور هفته نهم لیگ برتر فوتبال" رو نگاه کنید....

چرا نصفش رفته ی طرف دیگه؟؟

5=نوشته هاهم رفته ی طرف؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید جای دیگه قرار بدید که اینقدر تکرار هم توی سایتتون نشده باشه !

2 = > از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه !

3 = > با استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

4 = > این مشکل باز هم مربوط به Like Button میشه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ا استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

بلد نیستم!!!!!

_______________________________________________________

از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه

WP-Polls

__________________________________________________________

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

__________________________________________________________

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بلد نیستم!!!!!

کد های index.php رو قرار بدید تا براتون انجام بدم.

WP-Polls

مطالعه بفرمایید

http://forum.wp-parsi.com/topic/3192-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-wp-polls/

http://forum.wp-parsi.com/topic/5215-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-polls/

و میتونید یک جستجو بزنید توی سایت ! اگر مشکلتون حل نشد بهتره یک تاپیک جدا برای این مشکل ایجاد کنید.

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

پیشنهاد من اینه از توسعه دهنده خود فیس استفاده کنید

میتونید از لینک زیر استفاده کنید و به هر شکل میخواید طراحی کنید باکستون رو :




[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/[/url]

Or

[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/[/url]

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

و باز هم پیشنهاد من جستجو هست !

http://forum.wp-parsi.com/topic/2117-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C/

بهتره یکمی جستجو کنید و اگر به جواب مد نظرتون نرسیدید از دوستان کمک بگیرید /!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید کد ایندکس قالبم=

میخام شبیه GAMEFA.COM بشه


<?php get_header(); ?>
<div class="span-24" id="contentwrap">
<?php get_sidebars('left'); ?>
<div class="span-14">
<div id="content">
<?php if(is_home()) { include (TEMPLATEPATH . '/featured.php'); } ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="postdate"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.png" /> <?php the_time('F jS, Y') ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/user.png" /> <?php the_author() ?> <?php if (current_user_can('edit_post', $post->ID)) { ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/edit.png" /> <?php edit_post_link('ویرایش', '', ''); } ?></div>

<div class="entry">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(200,160), array("class" => "alignleft post_thumbnail")); } ?>
<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>
</div>
</div><!--/post-<?php the_ID(); ?>-->

<?php endwhile; ?>
<div class="navigation">
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else { ?>
<div class="alignleft"><?php next_posts_link('« Older Entries') ?></div>
<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Newer Entries »') ?></div>
<?php } ?>
</div>
<?php else : ?>
<h2 class="center">یافت نشد</h2>
<p class="center">با عرض پوزش، اما شما به دنبال چیزی است که اینجا نیست</p>
<?php get_search_form(); ?>

<?php endif; ?>
</div>
</div>

<?php get_sidebars('right'); ?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

2=هیچ کدوم مشکل من نبود.

من کلا نه ارور میده نه نظر سنجی میاد که دکمه VOTE نباشه؟؟×!!!!

3=بیخیال لایک شدم....

4=پربازدید ترین مطالب.

یکی ی لینکی داده بود.رفتم تو لینک=

مجوز شما شامل دیدن این تاپیک نمی باشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما ! البته فکر کنم این که بخوایم مثل همون سایت در بیاد بشه ریپ ! که این مورد در انجمن ممنوعه !

ولی کد ها مشخصه و میتونید کمی تغییر بهش بدید و همون چیزی که میخواید درش بیارید.

کافیه این کد رو به آخر style.css اضافه کنید.


.more-link strong{
padding: 7px 25px;
border-radius: 15px 15px 15px 15px;
background: #dbdbdb;
color: #555555;
text-shadow: 0px 0px 0px #cccccc;
}

تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید !

و اما در باقیه موارد بهتره خودتون جستجو کنید ، اینطوری نتیجه مطلوبتون حاصل میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش

این کد رو به آخر استایل .cc قالبم اضافه کردم ولی .... هیچی نشد.مثل قبله ادامه مطلب.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ctrl+f5 بزنید

الان بنده دارم تغییر رو میبینم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان درست شد

ی اسپیس داده بودم..

فقط ی چیزی=

من بخاه رنگ ش رو تغیر بدم.

کدش چیه؟

(اچ تی ام ال یا css )

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تغییر رنگ نوشته قسمت :


color: #555555;

عدد "555555" رو باید ویرایش کنی

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

http://codepen.io/pen/

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

میتونی این دو روش رو امتحان کنی :

این کد رو


<?php the_content('<br><strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

به جای کد ( خط 16 ) :


<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

یا هم میتونی استایلی که عوض کردی رو ویرایش کنی و کد

margin-top:10px;

رو قبل از تمام شدن استایل بهش اضافه کنی ( قبل از } اخر )

این دو رو تست کنید اعلام نتیجه کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.