15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام.

کسی میتونه واسم پلاگین نظر سنجی رو حل کنه.

من پلاگینش رو نصبیدم (نصب کردم)

ولی نمیدونم چرا نمیاد؟؟

اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم

که من بهش دسترسی مدیر بدم و برام حل کنه سپاس

________________________________________________________________________________

چرا بین صفحات این جوریه؟

مشکل چیه؟

5222e226949277361.jpg

_________________________________________________________________________________

من در پلاگین Add New Default Avatar و Like و شکلک در نظرات

مشکل دارم.

اون هم اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم کگه من بهش دسترسی بدم.

آدرسم=gamesbazi.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بفرمایید از چه افزونه هایی استفاده کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Add New Default Avatar

گزینش I Like This I Like This

گزینش Like Like

گزینش myLinksDump

گزینش Rating-Widget Plugin Rating-Widget Plugin

گزینش Tango Smileys Extended

گزینش WP-Polls WP-Polls

گزینش WP-Statistics WP-Statistics

iاینارو دارم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسپم ندید عزیز.

قبل از فعالبت تو هر جایی قوانینش رو بخونید . لطفا !

_____________________

اونجا که نوشتید چرا اینجوریه مشکلی من ندیدم .

در مورد پلاگین ها هم همینطور !

در مورد تصاویر سایتتون هم بگم که بیشتر از اندازی body میذارید اندازش رو.

مشکل دیگه ای داشتید بگین

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون رو چک کردم ، در ظاهر که مشکلی نداره !

ولی اگر بخوایم یکمی بهتر نگاه بندازیم ! میبینیم که شما like فیس رو قرار دادید و برای کسی که بدون پروک- سی میاد همینطور که شما سایت رو میبینید نشون داده میشه.

و تنها مشکلی که هست به نظرم باکس نظر بزرگ تر از استایلتون هست بهتره کوچیک تر بشه . . .

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون

خوب اگه لایک فیسبوک رو بردارم5222e226949277361.jpg نمیاد؟

2=پس چرا نظر سنجی که من قرار دادم نمیاد؟؟

3=چه جوری میتونم ادامه مطلب رو زیبا تر کنم؟

" مثلا تو ی باکس کوچیک بزارم وقتی کلیک میکنی قرمز شه.

هین این سایت"

4=شما در سایت من مثلا مطلب

" مرور هفته نهم لیگ برتر فوتبال" رو نگاه کنید....

چرا نصفش رفته ی طرف دیگه؟؟

5=نوشته هاهم رفته ی طرف؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید جای دیگه قرار بدید که اینقدر تکرار هم توی سایتتون نشده باشه !

2 = > از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه !

3 = > با استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

4 = > این مشکل باز هم مربوط به Like Button میشه !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ا استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

بلد نیستم!!!!!

_______________________________________________________

از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه

WP-Polls

__________________________________________________________

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

__________________________________________________________

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بلد نیستم!!!!!

کد های index.php رو قرار بدید تا براتون انجام بدم.

WP-Polls

مطالعه بفرمایید

http://forum.wp-parsi.com/topic/3192-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-wp-polls/

http://forum.wp-parsi.com/topic/5215-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-polls/

و میتونید یک جستجو بزنید توی سایت ! اگر مشکلتون حل نشد بهتره یک تاپیک جدا برای این مشکل ایجاد کنید.

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

پیشنهاد من اینه از توسعه دهنده خود فیس استفاده کنید

میتونید از لینک زیر استفاده کنید و به هر شکل میخواید طراحی کنید باکستون رو :




[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/[/url]

Or

[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/[/url]

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

و باز هم پیشنهاد من جستجو هست !

http://forum.wp-parsi.com/topic/2117-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C/

بهتره یکمی جستجو کنید و اگر به جواب مد نظرتون نرسیدید از دوستان کمک بگیرید /!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید کد ایندکس قالبم=

میخام شبیه GAMEFA.COM بشه


<?php get_header(); ?>
<div class="span-24" id="contentwrap">
<?php get_sidebars('left'); ?>
<div class="span-14">
<div id="content">
<?php if(is_home()) { include (TEMPLATEPATH . '/featured.php'); } ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="postdate"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.png" /> <?php the_time('F jS, Y') ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/user.png" /> <?php the_author() ?> <?php if (current_user_can('edit_post', $post->ID)) { ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/edit.png" /> <?php edit_post_link('ویرایش', '', ''); } ?></div>

<div class="entry">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(200,160), array("class" => "alignleft post_thumbnail")); } ?>
<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>
</div>
</div><!--/post-<?php the_ID(); ?>-->

<?php endwhile; ?>
<div class="navigation">
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else { ?>
<div class="alignleft"><?php next_posts_link('« Older Entries') ?></div>
<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Newer Entries »') ?></div>
<?php } ?>
</div>
<?php else : ?>
<h2 class="center">یافت نشد</h2>
<p class="center">با عرض پوزش، اما شما به دنبال چیزی است که اینجا نیست</p>
<?php get_search_form(); ?>

<?php endif; ?>
</div>
</div>

<?php get_sidebars('right'); ?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

2=هیچ کدوم مشکل من نبود.

من کلا نه ارور میده نه نظر سنجی میاد که دکمه VOTE نباشه؟؟×!!!!

3=بیخیال لایک شدم....

4=پربازدید ترین مطالب.

یکی ی لینکی داده بود.رفتم تو لینک=

مجوز شما شامل دیدن این تاپیک نمی باشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما ! البته فکر کنم این که بخوایم مثل همون سایت در بیاد بشه ریپ ! که این مورد در انجمن ممنوعه !

ولی کد ها مشخصه و میتونید کمی تغییر بهش بدید و همون چیزی که میخواید درش بیارید.

کافیه این کد رو به آخر style.css اضافه کنید.


.more-link strong{
padding: 7px 25px;
border-radius: 15px 15px 15px 15px;
background: #dbdbdb;
color: #555555;
text-shadow: 0px 0px 0px #cccccc;
}

تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید !

و اما در باقیه موارد بهتره خودتون جستجو کنید ، اینطوری نتیجه مطلوبتون حاصل میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش

این کد رو به آخر استایل .cc قالبم اضافه کردم ولی .... هیچی نشد.مثل قبله ادامه مطلب.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ctrl+f5 بزنید

الان بنده دارم تغییر رو میبینم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آهان درست شد

ی اسپیس داده بودم..

فقط ی چیزی=

من بخاه رنگ ش رو تغیر بدم.

کدش چیه؟

(اچ تی ام ال یا css )

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تغییر رنگ نوشته قسمت :


color: #555555;

عدد "555555" رو باید ویرایش کنی

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

http://codepen.io/pen/

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

میتونی این دو روش رو امتحان کنی :

این کد رو


<?php the_content('<br><strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

به جای کد ( خط 16 ) :


<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

یا هم میتونی استایلی که عوض کردی رو ویرایش کنی و کد

margin-top:10px;

رو قبل از تمام شدن استایل بهش اضافه کنی ( قبل از } اخر )

این دو رو تست کنید اعلام نتیجه کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirhosein-wp
      با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان گرامی
      بنده در حال طراحی قالب وردپرس هستم. مشکل بنده اینجاست که هنگام جستجوی ajax، فرایند بدین شکل است که صفحه تیره شده و نتایج به صورت باکس نمایش داده شوند. اما هنگام اسرول نتایج کانتنت صفحه اصلی که پشت نتایج قرار میگیره هم اسرول میشه، میخوام این اسکرول تا پایین فوتر بیاد و فووتر بعدش بچسبه به صفحه و دیگه اسکرول نشه. اگه انیمیشن بهتری هم سراغ دارید بگید بی زحمت تا پیاده سازیش کنم. کد های صفحه زیاده و لینک آنلاین پروژه رو براتون قرار دادم. سپاس فراوان.
      برای شروع عدد 3 را در فرم جستجوی هدر سرچ کنید.
      نامی کنترل
    • توسط sydvza
      سلام من دوتا لینک دارم میخوام در htaccess ساده کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
      و چکار کنم که بعد تغییر ارور 404 ندهد.
      my-account/dashboard?pagename=upload&type=554
      products/woocommerce-theme/?tab=discussion
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.