• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

15 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان سلام.

کسی میتونه واسم پلاگین نظر سنجی رو حل کنه.

من پلاگینش رو نصبیدم (نصب کردم)

ولی نمیدونم چرا نمیاد؟؟

اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم

که من بهش دسترسی مدیر بدم و برام حل کنه سپاس

________________________________________________________________________________

چرا بین صفحات این جوریه؟

مشکل چیه؟

5222e226949277361.jpg

_________________________________________________________________________________

من در پلاگین Add New Default Avatar و Like و شکلک در نظرات

مشکل دارم.

اون هم اگه کسی میتونه حل کنه بگه بهم کگه من بهش دسترسی بدم.

آدرسم=gamesbazi.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بفرمایید از چه افزونه هایی استفاده کردید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Add New Default Avatar

گزینش I Like This I Like This

گزینش Like Like

گزینش myLinksDump

گزینش Rating-Widget Plugin Rating-Widget Plugin

گزینش Tango Smileys Extended

گزینش WP-Polls WP-Polls

گزینش WP-Statistics WP-Statistics

iاینارو دارم...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسپم ندید عزیز.

قبل از فعالبت تو هر جایی قوانینش رو بخونید . لطفا !

_____________________

اونجا که نوشتید چرا اینجوریه مشکلی من ندیدم .

در مورد پلاگین ها هم همینطور !

در مورد تصاویر سایتتون هم بگم که بیشتر از اندازی body میذارید اندازش رو.

مشکل دیگه ای داشتید بگین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایتتون رو چک کردم ، در ظاهر که مشکلی نداره !

ولی اگر بخوایم یکمی بهتر نگاه بندازیم ! میبینیم که شما like فیس رو قرار دادید و برای کسی که بدون پروک- سی میاد همینطور که شما سایت رو میبینید نشون داده میشه.

و تنها مشکلی که هست به نظرم باکس نظر بزرگ تر از استایلتون هست بهتره کوچیک تر بشه . . .

موفق باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان ممنون

خوب اگه لایک فیسبوک رو بردارم5222e226949277361.jpg نمیاد؟

2=پس چرا نظر سنجی که من قرار دادم نمیاد؟؟

3=چه جوری میتونم ادامه مطلب رو زیبا تر کنم؟

" مثلا تو ی باکس کوچیک بزارم وقتی کلیک میکنی قرمز شه.

هین این سایت"

4=شما در سایت من مثلا مطلب

" مرور هفته نهم لیگ برتر فوتبال" رو نگاه کنید....

چرا نصفش رفته ی طرف دیگه؟؟

5=نوشته هاهم رفته ی طرف؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میتونید جای دیگه قرار بدید که اینقدر تکرار هم توی سایتتون نشده باشه !

2 = > از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه !

3 = > با استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

4 = > این مشکل باز هم مربوط به Like Button میشه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ا استفاده از css میتونید استایل مورد نظرتون رو به متن ادامه مطلب بدید !

بلد نیستم!!!!!

_______________________________________________________

از کدام افزونه استفاده میکنید؟ شاید کد هاش فعال نشده باشه

WP-Polls

__________________________________________________________

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

__________________________________________________________

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بلد نیستم!!!!!

کد های index.php رو قرار بدید تا براتون انجام بدم.

WP-Polls

مطالعه بفرمایید

http://forum.wp-parsi.com/topic/3192-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-wp-polls/

http://forum.wp-parsi.com/topic/5215-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C-polls/

و میتونید یک جستجو بزنید توی سایت ! اگر مشکلتون حل نشد بهتره یک تاپیک جدا برای این مشکل ایجاد کنید.

لایک رو غیر فعال کردم درست شد!!

حالا به جای لایک از چی استفاده کنم که اون جوری نشه؟؟

پیشنهاد من اینه از توسعه دهنده خود فیس استفاده کنید

میتونید از لینک زیر استفاده کنید و به هر شکل میخواید طراحی کنید باکستون رو :




[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/[/url]

Or

[url="https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/"]https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/[/url]

آیا افزونه هست که " پربازدید ترین مطالب " رو نشون بده؟

(کد نباشه فقط افزونه)

و باز هم پیشنهاد من جستجو هست !

http://forum.wp-parsi.com/topic/2117-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C/

بهتره یکمی جستجو کنید و اگر به جواب مد نظرتون نرسیدید از دوستان کمک بگیرید /!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بفرمایید کد ایندکس قالبم=

میخام شبیه GAMEFA.COM بشه


<?php get_header(); ?>
<div class="span-24" id="contentwrap">
<?php get_sidebars('left'); ?>
<div class="span-14">
<div id="content">
<?php if(is_home()) { include (TEMPLATEPATH . '/featured.php'); } ?>
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div <?php post_class() ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2 class="title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="postdate"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.png" /> <?php the_time('F jS, Y') ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/user.png" /> <?php the_author() ?> <?php if (current_user_can('edit_post', $post->ID)) { ?> <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/edit.png" /> <?php edit_post_link('ویرایش', '', ''); } ?></div>

<div class="entry">
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail(array(200,160), array("class" => "alignleft post_thumbnail")); } ?>
<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>
</div>
</div><!--/post-<?php the_ID(); ?>-->

<?php endwhile; ?>
<div class="navigation">
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } else { ?>
<div class="alignleft"><?php next_posts_link('« Older Entries') ?></div>
<div class="alignright"><?php previous_posts_link('Newer Entries »') ?></div>
<?php } ?>
</div>
<?php else : ?>
<h2 class="center">یافت نشد</h2>
<p class="center">با عرض پوزش، اما شما به دنبال چیزی است که اینجا نیست</p>
<?php get_search_form(); ?>

<?php endif; ?>
</div>
</div>

<?php get_sidebars('right'); ?>
</div>
<?php get_footer(); ?>

2=هیچ کدوم مشکل من نبود.

من کلا نه ارور میده نه نظر سنجی میاد که دکمه VOTE نباشه؟؟×!!!!

3=بیخیال لایک شدم....

4=پربازدید ترین مطالب.

یکی ی لینکی داده بود.رفتم تو لینک=

مجوز شما شامل دیدن این تاپیک نمی باشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خدمت شما ! البته فکر کنم این که بخوایم مثل همون سایت در بیاد بشه ریپ ! که این مورد در انجمن ممنوعه !

ولی کد ها مشخصه و میتونید کمی تغییر بهش بدید و همون چیزی که میخواید درش بیارید.

کافیه این کد رو به آخر style.css اضافه کنید.


.more-link strong{
padding: 7px 25px;
border-radius: 15px 15px 15px 15px;
background: #dbdbdb;
color: #555555;
text-shadow: 0px 0px 0px #cccccc;
}

تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید !

و اما در باقیه موارد بهتره خودتون جستجو کنید ، اینطوری نتیجه مطلوبتون حاصل میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش

این کد رو به آخر استایل .cc قالبم اضافه کردم ولی .... هیچی نشد.مثل قبله ادامه مطلب.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ctrl+f5 بزنید

الان بنده دارم تغییر رو میبینم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آهان درست شد

ی اسپیس داده بودم..

فقط ی چیزی=

من بخاه رنگ ش رو تغیر بدم.

کدش چیه؟

(اچ تی ام ال یا css )

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای تغییر رنگ نوشته قسمت :


color: #555555;

عدد "555555" رو باید ویرایش کنی

ی سایتی واسه آزمایش کد ها...

http://codepen.io/pen/

2=تو بعضی پست ها ادامه مطلب و خط آخر مطلب با هم ادغام شده.

چه جوری حلش کنم؟؟

میتونی این دو روش رو امتحان کنی :

این کد رو


<?php the_content('<br><strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

به جای کد ( خط 16 ) :


<?php the_content('<strong>ادامه مطلب »</strong>'); ?>

یا هم میتونی استایلی که عوض کردی رو ویرایش کنی و کد

margin-top:10px;

رو قبل از تمام شدن استایل بهش اضافه کنی ( قبل از } اخر )

این دو رو تست کنید اعلام نتیجه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com
       
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام به دوستان عزیز
      من توی سایتم یک دسته اخبار سایت دارم که نمی خوام توی نتایج جستجوی سایت نمایش داده بشه.
      ممنون میشم کمکم کنید چطوری این دسته رو توی نتایج سایتم نمایش نده...