5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

قبل از هرچیز اضافه کنم که کامل جستجو کردم و هیچ نتیجه ای حاصل نشد!

من یک قالب کدنویسی کردم و قسمت نظرات رو هم آماده کردم اما وقتی کاربر در پستی کامنت میذاره این کامنت در پست اول درج میشه.. به طور مثال یک کاربر در پستی با آیدی 468 کامنت میذاره و بعد از زدن دکمه ثبت به طور خودکار به پست با آیدی 1 منتقل میشه و کامنتش در اون پست درج میشه.. ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند

کد فایل comment.php به شرح زیر می باشد:


<?php
if ( post_password_required() )
return;
?>
<div id="commentbox">
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h3 class="title">
<?php
printf( _nx( 'One thought on “%2$s”', '%1$s thoughts on “%2$s”', get_comments_number(), 'comments title', 'twentythirteen' ),
number_format_i18n( get_comments_number() ), '<span>' . get_the_title() . '</span>' );
?>
</h3>
<ol class="commentlist">
<?php
wp_list_comments( array(
'style' => 'ol',
'short_ping' => true,
'avatar_size' => 60,
) );
?>
</ol><!-- .comment-list -->
<?php
// Are there comments to navigate through?
if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) :
?>
<nav class="navigation comment-navigation" role="navigation">
<h1 class="screen-reader-text section-heading"><?php _e( 'Comment navigation', 'twentythirteen' ); ?></h1>
<div class="nav-previous"><?php previous_comments_link( __( '← Older Comments', 'twentythirteen' ) ); ?></div>
<div class="nav-next"><?php next_comments_link( __( 'Newer Comments →', 'twentythirteen' ) ); ?></div>
</nav><!-- .comment-navigation -->
<?php endif; // Check for comment navigation ?>
<?php if ( ! comments_open() && get_comments_number() ) : ?>
<p class="no-comments"><?php _e( 'Comments are closed.' , 'twentythirteen' ); ?></p>
<?php endif; ?>
<?php endif; // have_comments() ?>
<?php
$commenter = wp_get_current_commenter();
$fields = array(
'author' => ' <div id="comment_input"><p><label for="author">نام *</label><br><input type="text" name="author" id="author" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' />' .
'</p>',
'email' => '<p><label for="email">ایمیل (بدون www) *</label><br><input type="text" name="email" id="email" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_email'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' />' .
'</p>',
'url' => '<p><label for="url">وب سایت، وبلاگ (اختیاری)</label><br><input type="text" name="url" id="url" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_url'] ) . '" size="30" />' .
'</p></div>',
);

$defaults = array(
'fields' => apply_filters( 'comment_form_default_fields', $fields ),
);

comment_form($defaults);
?>
</div><!-- #comments -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیر خاصی توی کد دیده نمیشه

با پوسته پیش فرض همه چیز درست هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مرتضی جان

اره با پوسته پیشفرض مشکلی نداره..

من هر قالب HTML رو که به وردپرس تبدیل میکنم سر همین بخش نظرات به مشکل میخورم

الان عینان همین مشکل تو چند کار قبلیمم به وجود اومده بود.. نمی دونم از چی هستش..

ممکنه تابع فرخوانی دیدگاه هارو اشتباهی در سینگل جای گذاری کرده باشم؟؟

تابع کامنت رو باید قبل از بسته شدن حلقه وردپرس گذاشت یا بعد از بسته شدن حلقه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر امکان داره دوستان لطفا کدهایی رو که باید در فانکشن قرار بدیم + محتویات comments.php استاندارد رو بذارن اینجا ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما عینا کدهای پوسته پیش فرض رو استفاده کنید هم همین مشکل پیش میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .