5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

قبل از هرچیز اضافه کنم که کامل جستجو کردم و هیچ نتیجه ای حاصل نشد!

من یک قالب کدنویسی کردم و قسمت نظرات رو هم آماده کردم اما وقتی کاربر در پستی کامنت میذاره این کامنت در پست اول درج میشه.. به طور مثال یک کاربر در پستی با آیدی 468 کامنت میذاره و بعد از زدن دکمه ثبت به طور خودکار به پست با آیدی 1 منتقل میشه و کامنتش در اون پست درج میشه.. ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند

کد فایل comment.php به شرح زیر می باشد:


<?php
if ( post_password_required() )
return;
?>
<div id="commentbox">
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h3 class="title">
<?php
printf( _nx( 'One thought on “%2$s”', '%1$s thoughts on “%2$s”', get_comments_number(), 'comments title', 'twentythirteen' ),
number_format_i18n( get_comments_number() ), '<span>' . get_the_title() . '</span>' );
?>
</h3>
<ol class="commentlist">
<?php
wp_list_comments( array(
'style' => 'ol',
'short_ping' => true,
'avatar_size' => 60,
) );
?>
</ol><!-- .comment-list -->
<?php
// Are there comments to navigate through?
if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) :
?>
<nav class="navigation comment-navigation" role="navigation">
<h1 class="screen-reader-text section-heading"><?php _e( 'Comment navigation', 'twentythirteen' ); ?></h1>
<div class="nav-previous"><?php previous_comments_link( __( '← Older Comments', 'twentythirteen' ) ); ?></div>
<div class="nav-next"><?php next_comments_link( __( 'Newer Comments →', 'twentythirteen' ) ); ?></div>
</nav><!-- .comment-navigation -->
<?php endif; // Check for comment navigation ?>
<?php if ( ! comments_open() && get_comments_number() ) : ?>
<p class="no-comments"><?php _e( 'Comments are closed.' , 'twentythirteen' ); ?></p>
<?php endif; ?>
<?php endif; // have_comments() ?>
<?php
$commenter = wp_get_current_commenter();
$fields = array(
'author' => ' <div id="comment_input"><p><label for="author">نام *</label><br><input type="text" name="author" id="author" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' />' .
'</p>',
'email' => '<p><label for="email">ایمیل (بدون www) *</label><br><input type="text" name="email" id="email" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_email'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' />' .
'</p>',
'url' => '<p><label for="url">وب سایت، وبلاگ (اختیاری)</label><br><input type="text" name="url" id="url" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_url'] ) . '" size="30" />' .
'</p></div>',
);

$defaults = array(
'fields' => apply_filters( 'comment_form_default_fields', $fields ),
);

comment_form($defaults);
?>
</div><!-- #comments -->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیر خاصی توی کد دیده نمیشه

با پوسته پیش فرض همه چیز درست هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مرتضی جان

اره با پوسته پیشفرض مشکلی نداره..

من هر قالب HTML رو که به وردپرس تبدیل میکنم سر همین بخش نظرات به مشکل میخورم

الان عینان همین مشکل تو چند کار قبلیمم به وجود اومده بود.. نمی دونم از چی هستش..

ممکنه تابع فرخوانی دیدگاه هارو اشتباهی در سینگل جای گذاری کرده باشم؟؟

تابع کامنت رو باید قبل از بسته شدن حلقه وردپرس گذاشت یا بعد از بسته شدن حلقه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر امکان داره دوستان لطفا کدهایی رو که باید در فانکشن قرار بدیم + محتویات comments.php استاندارد رو بذارن اینجا ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما عینا کدهای پوسته پیش فرض رو استفاده کنید هم همین مشکل پیش میاد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500