5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

قبل از هرچیز اضافه کنم که کامل جستجو کردم و هیچ نتیجه ای حاصل نشد!

من یک قالب کدنویسی کردم و قسمت نظرات رو هم آماده کردم اما وقتی کاربر در پستی کامنت میذاره این کامنت در پست اول درج میشه.. به طور مثال یک کاربر در پستی با آیدی 468 کامنت میذاره و بعد از زدن دکمه ثبت به طور خودکار به پست با آیدی 1 منتقل میشه و کامنتش در اون پست درج میشه.. ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند

کد فایل comment.php به شرح زیر می باشد:


<?php
if ( post_password_required() )
return;
?>
<div id="commentbox">
<?php if ( have_comments() ) : ?>
<h3 class="title">
<?php
printf( _nx( 'One thought on “%2$s”', '%1$s thoughts on “%2$s”', get_comments_number(), 'comments title', 'twentythirteen' ),
number_format_i18n( get_comments_number() ), '<span>' . get_the_title() . '</span>' );
?>
</h3>
<ol class="commentlist">
<?php
wp_list_comments( array(
'style' => 'ol',
'short_ping' => true,
'avatar_size' => 60,
) );
?>
</ol><!-- .comment-list -->
<?php
// Are there comments to navigate through?
if ( get_comment_pages_count() > 1 && get_option( 'page_comments' ) ) :
?>
<nav class="navigation comment-navigation" role="navigation">
<h1 class="screen-reader-text section-heading"><?php _e( 'Comment navigation', 'twentythirteen' ); ?></h1>
<div class="nav-previous"><?php previous_comments_link( __( '← Older Comments', 'twentythirteen' ) ); ?></div>
<div class="nav-next"><?php next_comments_link( __( 'Newer Comments →', 'twentythirteen' ) ); ?></div>
</nav><!-- .comment-navigation -->
<?php endif; // Check for comment navigation ?>
<?php if ( ! comments_open() && get_comments_number() ) : ?>
<p class="no-comments"><?php _e( 'Comments are closed.' , 'twentythirteen' ); ?></p>
<?php endif; ?>
<?php endif; // have_comments() ?>
<?php
$commenter = wp_get_current_commenter();
$fields = array(
'author' => ' <div id="comment_input"><p><label for="author">نام *</label><br><input type="text" name="author" id="author" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' />' .
'</p>',
'email' => '<p><label for="email">ایمیل (بدون www) *</label><br><input type="text" name="email" id="email" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_email'] ) . '" size="30"' . $aria_req . ' />' .
'</p>',
'url' => '<p><label for="url">وب سایت، وبلاگ (اختیاری)</label><br><input type="text" name="url" id="url" class="txt_box" value="' . esc_attr( $commenter['comment_author_url'] ) . '" size="30" />' .
'</p></div>',
);

$defaults = array(
'fields' => apply_filters( 'comment_form_default_fields', $fields ),
);

comment_form($defaults);
?>
</div><!-- #comments -->

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیر خاصی توی کد دیده نمیشه

با پوسته پیش فرض همه چیز درست هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مرتضی جان

اره با پوسته پیشفرض مشکلی نداره..

من هر قالب HTML رو که به وردپرس تبدیل میکنم سر همین بخش نظرات به مشکل میخورم

الان عینان همین مشکل تو چند کار قبلیمم به وجود اومده بود.. نمی دونم از چی هستش..

ممکنه تابع فرخوانی دیدگاه هارو اشتباهی در سینگل جای گذاری کرده باشم؟؟

تابع کامنت رو باید قبل از بسته شدن حلقه وردپرس گذاشت یا بعد از بسته شدن حلقه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر امکان داره دوستان لطفا کدهایی رو که باید در فانکشن قرار بدیم + محتویات comments.php استاندارد رو بذارن اینجا ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما عینا کدهای پوسته پیش فرض رو استفاده کنید هم همین مشکل پیش میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟