دکتر مهندس

ارور 500 در بخش مدیریت وردپرس

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من برای سایتم یک دیتابیس ایجاد کردم و برای ساب دامیناش هم دیتابیس های دیگه

دیتابیس اصلی سایت الآن حدود 100 مگابایت حجم داره

وقتهایی که در بخش مدیریت هستم، گاهی ارور 500 (500 Internal Error) رو مشاهده میکنم و این اتفاق بیشتر در سایت اصلی می افته و نه در ساب دامین ها (گاهی اوقات بطور همزمان ساب دامین ها فعال و سایت اصلی ارور 500 نشون میده!)

این میتونه به دلیل زیاد شدن حجم دیتابیس باشه؟ اگر آره، چطوری درستش کنم و اگرنه، از چی میتونه باشه؟

یک سوال دیگه هم اینکه میتونم از این به بعد یک دیتابیس دیگه ایجاد کنم و بقیه مطالب رو توی اون بریزم؟ البته درحالی که مطالب قبلی هم از روی دیتابیس قبلی لود بشه و مشکلی نداشته باشن ها!

توضیح اینکه شرکت هاستینگم محدودیتی از نظر حجم دیتابیس اعمال نمیکنه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم اصلا ربطی به دیتابیس شما داشته باشه

از چیز دیگه ای هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمیکنم اصلا ربطی به دیتابیس شما داشته باشه

از چیز دیگه ای هست

مثلا از چی؟

من میگفتم شاید از سرور باشه، ولی خب اگر از سرور بود، کل سایتهایی که روی اون سرور بودن باید ارور تایم آوت میدادن! اما این ارور فقط برای یکی از دیتابیس های من هست فقط!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این جا رو بخونید:


http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-the-internal-server-error-in-wordpress/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این جا رو بخونید:


http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-fix-the-internal-server-error-in-wordpress/

ممنون ولی فکر نمیکنم از اینها باشه! آخه مشکل فقط توی بخش مدیریت هست و خود سایت بدون مشکل (البته با افت سرعت) باز میشه.

حالا فعلا حافظه php رو براش 128 تعریف کردم تا ببینم چی میشه.

توی یه پست بچه ها نوشته بودن که شرکت هاستینگ این مشکل رو داره ولی خب من موندم که سایت من چرا فقط مدیریتش (اونم فقط جاهایی که میخوام چیزی به دیتابیس اضافه کنم مثل افزودن مطلب و...) مشکل داره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من قبلاً با این ارور روبرو شدم.

برای وقتی بود که دامنه هنوز سطح دسترسیش درست نشده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من قبلاً با این ارور روبرو شدم.

برای وقتی بود که دامنه هنوز سطح دسترسیش درست نشده.

یعنی چی سطح دسترسیش درست نشده ؟

من نزدیک به یک ساله که دارم با این سایت کار میکنم و همه چیزش هم دست خودمه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظر من میتونه از سمت اون بخش فشاری به سرور وارد بشه که باعث بروز این خطا باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

'.آقا مرتضی خب یعنی چی؟ چطوری میتونم بفهمم چه فشاری وارد میشه؟

من کار خاصی نکرده ام که بخواد اینطوری بشه آخه!

اروری که میده اینه:

Request Timeout

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout

ویرایش شده در توسط دکتر مهندس
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از طرف سرور چیزی به شما اطلاع ندادن؟ مثلا فشاری جیزی؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه هیچی نگفتن. یعنی راستش ترسیدم ازشون بخوام بررسی کنن یهویی بررسی میکنن بعدش میگن سایت شما به سرور فشار میاره باید رحل اقامت برگزینی و بری!

جالب اینه که فقط وقتی میخوام مطلب بنویسم (Post-new) این ارور رو میده و در جاهای دیگه مدیریت مشکلی نیست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان به نظر شما اگر کد post-new.php رو از یک وردپرس تروتمیز بردارم و بجای کد post-new.phpسایتم جایگزین کنم امکان داره مشکل حل بشه؟

سوالی که هست اینه که افزونه هایی مثل all in one seo که نصب کرده ام و ابزارکشون در قسمت نوشتن مطلب جدید مشاهده میشه با این کار به مشکل بر نمیخورن؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان به نظر شما اگر کد post-new.php رو از یک وردپرس تروتمیز بردارم و بجای کد post-new.phpسایتم جایگزین کنم امکان داره مشکل حل بشه؟

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه

سوالی که هست اینه که افزونه هایی مثل all in one seo که نصب کرده ام و ابزارکشون در قسمت نوشتن مطلب جدید مشاهده میشه با این کار به مشکل بر نمیخورن؟

خوب برای تست غیرفعالشون کنید ببینید تغییری ایجاد میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هم به همین مشکل برخوردم چطوری حلش کنم عجب غلطی کردن فهرست اضافه کردما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما دقیقا مشکلتون چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش اگه مشکلن حل شده بگو چجوری

چون منم این مشکلو دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش اگه مشکلن حل شده بگو چجوری

چون منم این مشکلو دارم

شما دقیق مشکلو مطرح کنید تا راهنمایی بشید

درضمن مراحل کامل انجام بدید و در انجمن هم تاپیک های مشابه وجود داه اون ها رو هم ببینید حل میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش اگه مشکلن حل شده بگو چجوری

چون منم این مشکلو دارم

والا نمیدونم چطوری حل شد ولی خب بهرحال بعد از کلی تیکت زدن به سرور مشکل حل شد فقط همینو میدونم
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سطح دسترسی post-new.php رو یه نگا بندازید شاید برای اون باشه چون من توی بعضی از سرورها دیدم که توی یه سطحی که میزاری این خطا داده میشه. حالا نمیدونم اینم همونه یا نه.

در ضمن همونطوری که گفتند ربطی به حجم بانک اطلاعاتی هم نداره بعد چقدر اطلاعات توش هست که حدود ۱۰۰ مگ شده ! یه شستشو هم بزنید فکر کنم خوب باشه :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه این مشکل ربطی به سیستم نداره کاملا بر میگرده به هاستینگ زمانی وقتی یه فایل php در یک زمان مشخص بازگذاری نشه این خطا میده و برمیگرده به تنظیمات سرور اصلا لازم نیست سیستم رو دست کاری کنید و یا امسال این

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط محمد حمزه
      سلام دوستان من میخوتم حجم آپلود کردن توی دیتابیس زیاد باشه چون دیتابیس قبلیم بیش از 100 مگه ولی الان 55 مگ حق آپ میده الان این رو چطوری میتونم افزایشش بدم ؟
      در ضمن توی لوکال هم اینو چطوری میشه افزایش داد منظورم توی xampp هستش .
       
      ممنونم از راهنمایی هایی گه قراره بنمایید
    • توسط 1id
      سلام اساتید
      ببخشید یه مقدار جداول دیتابیس برام گیج کننده هست منم زیاد از وردپرس سر رشته ای ندارم  و تو برنامه نویسی خیلی تازه کارم 
      از اونجایی که میخواستم یه قالب آموزشی داشته باشم و به ازای پرداخت وجه اون مطلب قابل پخش و دانلود باشه اومدم اینجا کمک بخوام
      افزونه edd بخوبی کار میکنه اما مشکلی که داره اینه که کاربر باید بره تاریخچه خرید هاش رو چک کنه
      ----------------------------------------
      اما من میخوام کاربر تو همون پست مربوطه به جای لینک خرید فایل خریداری شده را دانلود یا  تماشا کنه مثل سایت فرانش
      faranesh.com
      تا اونجایی که متوجه شدم جدول wp_edd_customers جدول خرید هاست
      و ستون payment_ids شماره های کلیه صورتحساب ها توش درج میشه اما نمیدونم به کدوم جدول ریلیشن شده یعنی چطوری متوجه بشیم این فایل رو خریداری کرده و اگر خرید اون پست با موفقیت بوده لینک دانلودش رو از کدوم جدول بگیرم
      راستی اگه لازم باشه مبلغی پرداخت کنم پرداخت میکنم فقط لطفا سریعتر کمک کنید
    • توسط ehsan322
      با سلام
      وقتی میخوام افزودن نوشته یا ویرایش نوشته یا اسلایدر و... رو بزنم خطای 500 میده
      و وقتی گرویتی فرم رو غیر فعال میکنم سایت درست میشه
       
      مشکل کجاس ؟؟
      متشکرم از پاسخگویی تون
    • توسط shikpars_com
      باسلام خدمت  همه دوستان ی سوال داشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
      در وردپرس قابلیتی رو میشناسید که از طریق اون بشه به دیتابیس سایت وردپرسی دسترسی پیدا کرد 
      مثلا بشه تمام دسته بندی هارو یکجا با یک کوئری از دیتابیس گرفت؟؟
    • توسط chaishpish
      سلام این ارور برای من میاد
       
      Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1877 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sarvdl/public_html/wp-includes/wp-db.php:1877) in /home/sarvdl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1179 چیکار باید بکنم