MJP

سوال درباره بکاپ گرفتن از طریق CPanel

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و عرض ادب

اول میخواستم بدونم برای بکاپ گرفتن از طریق CPanel، کدوم روش رو پیشنهاد میکنید؟

1_ استفاده از Backup Wizard ؟

2_ استفاده از قسمت backups و کلیک بر روی Download or Generate a Full Website Backup ؟

سوال دوم: آیا استفاده از این دو روش باعث میشه که اگر به هر دلیلی فرض کنید کل سایت من رفت رو هوا، من میتونم با استفاده از این بکاپ عینا سایتم رو روی یه هاست دیگه بالا بیارم؟ یعنی با این کار من از تمامی محتویات هاست (عکس و فایل و ...) + دیتابیس بکاپ گرفتم؟؟؟

و سوال سوم، اگر من تمامی فایل های هاست رو Compress یا همون تبدیل به فایل زیپ کنم و بعد دانلود کنم بهتر نیست؟

ممنون ♥

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از بک آپ خودکار استفاده کنید احتمال خراب و ناقص بودن فایلتون هست.

بهتره دستی بگیرید.

اگر از بک آپ خودکار استفاده کنید با یک کلیک امکان برگردوندنش وجود داره، اما در صورت گرفتن پشتیبان به صورت دستی، برگردوندنش مراحل بیشتری داره.

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از بک آپ خودکار استفاده کنید احتمال خراب و ناقص بودن فایلتون هست.

بهتره دستی بگیرید.

اگر از بک آپ خودکار استفاده کنید با یک کلیک امکان برگردوندنش وجود داره، اما در صورت گرفتن پشتیبان به صورت دستی، برگردوندنش مراحل بیشتری داره.

آخه من این پرسش رو در عجوبه هم مطرح کردم و یک دوستی گفتش که بکاپ اتومات بهتره، حالا موندم بین این نظرات که هر کدوم با هم متفاوته چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر دو خوب هست

من تا بحال با هیچکدوم مشکلی نداشتم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید