• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
mam1371

قرار دادن 2 بک گراند در سایت !

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام موضوع بهتری یافت نکردم

دوستان به دلیل مشکلاتی که مرروگر اکسپلوره داره بگ گرانده مورد نظر من در سایت رو همه مرورگر ها فیکس هست ولی رو مرورگر اکسپلوره اصلا فیکس نیس و این باعث میشه چشم کاربر رو به قول معروف بزنه !

کدی هست مثلا بشه اینکارو کرد ؟

body {
direction: rtl;
font: 0px/0 tahoma;
text-align:center;
color: #3F3A3A;
background: url(images/bg.jpg) repeat-x #F8F4EF

این کد هستش حالا اگه بخام یک بگ گرانده دیگ واسه مرورگر های قدیم بزارم باس چیکار کنم

 background: #1A75D1; /* Old browsers */

از اینجور کدم استفاده کردم اما تداخل پیدا می کنه نمیشه

اگر راهی دار بگید

ممنون

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ...

شما میتونید یک فایل به نام all-ie-only.css برای استایل دهی به قالب سایت مخصوص مروگر اینترنت اکسپلورر در تمام نسخه ها استفاده کنید ...

به نظر من بهترین راه همین هستش ...

اون کدهای که تو قالب ، با اینترنت اکسپلورر مشکل داره ، شما میتونید همون کدها رو از style.css به فایل جدید منتقل کنید و تغییرات لازم رو انجام بدید ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ...

شما میتونید یک فایل به نام all-ie-only.css برای استایل دهی به قالب سایت مخصوص مروگر اینترنت اکسپلورر در تمام نسخه ها استفاده کنید ...

به نظر من بهترین راه همین هستش ...

اون کدهای که تو قالب ، با اینترنت اکسپلورر مشکل داره ، شما میتونید همون کدها رو از style.css به فایل جدید منتقل کنید و تغییرات لازم رو انجام بدید ...

ِک فایل ie.css

iهست !! اما اصلا از اونجا دستور نمی گیره فقط و فقط از style.css دستور میگره

مگه باید نامش فقط all-ie-only.css باشه تا اوکی شه ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ِک فایل ie.css

iهست !! اما اصلا از اونجا دستور نمی گیره فقط و فقط از style.css دستور میگره

مگه باید نامش فقط all-ie-only.css باشه تا اوکی شه ؟!

بله دوست عزیز ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ِک فایل ie.css

iهست !! اما اصلا از اونجا دستور نمی گیره فقط و فقط از style.css دستور میگره

مگه باید نامش فقط all-ie-only.css باشه تا اوکی شه ؟!

فکر نکنم اسم فایل زیاد مهم باشه!

باید استایل رو به این صورت پس از استایل اصلی قرار بدید:

<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری