• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mam1371

قرار دادن 2 بک گراند در سایت !

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام موضوع بهتری یافت نکردم

دوستان به دلیل مشکلاتی که مرروگر اکسپلوره داره بگ گرانده مورد نظر من در سایت رو همه مرورگر ها فیکس هست ولی رو مرورگر اکسپلوره اصلا فیکس نیس و این باعث میشه چشم کاربر رو به قول معروف بزنه !

کدی هست مثلا بشه اینکارو کرد ؟

body {
direction: rtl;
font: 0px/0 tahoma;
text-align:center;
color: #3F3A3A;
background: url(images/bg.jpg) repeat-x #F8F4EF

این کد هستش حالا اگه بخام یک بگ گرانده دیگ واسه مرورگر های قدیم بزارم باس چیکار کنم

 background: #1A75D1; /* Old browsers */

از اینجور کدم استفاده کردم اما تداخل پیدا می کنه نمیشه

اگر راهی دار بگید

ممنون

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ...

شما میتونید یک فایل به نام all-ie-only.css برای استایل دهی به قالب سایت مخصوص مروگر اینترنت اکسپلورر در تمام نسخه ها استفاده کنید ...

به نظر من بهترین راه همین هستش ...

اون کدهای که تو قالب ، با اینترنت اکسپلورر مشکل داره ، شما میتونید همون کدها رو از style.css به فایل جدید منتقل کنید و تغییرات لازم رو انجام بدید ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ...

شما میتونید یک فایل به نام all-ie-only.css برای استایل دهی به قالب سایت مخصوص مروگر اینترنت اکسپلورر در تمام نسخه ها استفاده کنید ...

به نظر من بهترین راه همین هستش ...

اون کدهای که تو قالب ، با اینترنت اکسپلورر مشکل داره ، شما میتونید همون کدها رو از style.css به فایل جدید منتقل کنید و تغییرات لازم رو انجام بدید ...

ِک فایل ie.css

iهست !! اما اصلا از اونجا دستور نمی گیره فقط و فقط از style.css دستور میگره

مگه باید نامش فقط all-ie-only.css باشه تا اوکی شه ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ِک فایل ie.css

iهست !! اما اصلا از اونجا دستور نمی گیره فقط و فقط از style.css دستور میگره

مگه باید نامش فقط all-ie-only.css باشه تا اوکی شه ؟!

بله دوست عزیز ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ِک فایل ie.css

iهست !! اما اصلا از اونجا دستور نمی گیره فقط و فقط از style.css دستور میگره

مگه باید نامش فقط all-ie-only.css باشه تا اوکی شه ؟!

فکر نکنم اسم فایل زیاد مهم باشه!

باید استایل رو به این صورت پس از استایل اصلی قرار بدید:

<!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="all-ie-only.css" />
<![endif]-->

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری