mam1371

دستور نگرفتن مرورگر ie از ie.css

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان چرا مرورگر اینترنت اکسپلوره من با اینکه ie.css هست و لی باز از خوده style.css دستور میگره

چجوری باید این مشکلو برطرف کنم

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

< !–[if IE] >
< link rel="stylesheet" href="< ?php bloginfo(‘template_directory’); ? >/ie.css" type="text/css" media="screen" / >
< ![endif]– >

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


< !–[if IE] >
< link rel="stylesheet" href="< ?php bloginfo(‘template_directory’); ? >/ie.css" type="text/css" media="screen" / >
< ![endif]– >

این دستور باید در انتهای فایل ie.css قرار بگیره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر! در فایل header.php برای فراخوانی ...

من در فایل header.php قرار دادم اما بازم مشکل حل نشد !!

مشکل از چیه !!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نگاه کنید چطور قرار دادین !

1379709488121.png

به این شکل قرار بدید :


< !–[if IE] >
< link rel="stylesheet" href="< ?php bloginfo(‘template_directory’); ? >/ie.css" type="text/css" media="screen" / >
< ![endif]– >

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این شکل تغییر دادم درست شد اما حالا از استایل ie دستور میگره

media="all" l مشکل سر این نیس ؟ :wacko:

< !–[if IE] >
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="all" /> < ![endif]– >

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد باید این جوری میزاشتم

عذر میخام اگه اسپم شد

 <!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" media="screen" type="text/css" /><![endif]-->

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری