• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mam1371

دستور نگرفتن مرورگر ie از ie.css

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان چرا مرورگر اینترنت اکسپلوره من با اینکه ie.css هست و لی باز از خوده style.css دستور میگره

چجوری باید این مشکلو برطرف کنم

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

< !–[if IE] >
< link rel="stylesheet" href="< ?php bloginfo(‘template_directory’); ? >/ie.css" type="text/css" media="screen" / >
< ![endif]– >

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


< !–[if IE] >
< link rel="stylesheet" href="< ?php bloginfo(‘template_directory’); ? >/ie.css" type="text/css" media="screen" / >
< ![endif]– >

این دستور باید در انتهای فایل ie.css قرار بگیره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر! در فایل header.php برای فراخوانی ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر! در فایل header.php برای فراخوانی ...

من در فایل header.php قرار دادم اما بازم مشکل حل نشد !!

مشکل از چیه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نگاه کنید چطور قرار دادین !

1379709488121.png

به این شکل قرار بدید :


< !–[if IE] >
< link rel="stylesheet" href="< ?php bloginfo(‘template_directory’); ? >/ie.css" type="text/css" media="screen" / >
< ![endif]– >

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به این شکل تغییر دادم درست شد اما حالا از استایل ie دستور میگره

media="all" l مشکل سر این نیس ؟ :wacko:

< !–[if IE] >
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="all" /> < ![endif]– >

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل حل شد باید این جوری میزاشتم

عذر میخام اگه اسپم شد

 <!--[if IE]>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ie.css" media="screen" type="text/css" /><![endif]-->

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری