mehdiar

در خواست دو نوع کد

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت بزرگ واران

من سایت موزیک دارم دنبال دو تا کد میگردم

1_اهنگی رو که میزارم زیرش صصوتی شو بزارم تا به صورت انلاین گوش کنن

2_موزیک ویدیو که میزارم زیرش ویدیوشو بزارم تا به صورت انلاین گوش کنن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با پلاگین این کارا رو انجام بدید :

موزیک :


http://wordpress.org/plugins/wpaudio-mp3-player/


http://wordpress.org/plugins/audio-player-widget/

ویدئو :


http://wordpress.org/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/


http://wordpress.org/plugins/proplayer/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با پلاگین این کارا رو انجام بدید :

موزیک :


http://wordpress.org/plugins/wpaudio-mp3-player/


http://wordpress.org/plugins/audio-player-widget/

ویدئو :


http://wordpress.org/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/


http://wordpress.org/plugins/proplayer/

ن عزیز دنباله کدم نه پلاگین

می تونید از کد های html5 برای ویدئو و صوت هم استفاده کنید

بله از کد میخوام میشه بدید یا معرفی کنید؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن عزیز دنباله کدم نه پلاگین

بله از کد میخوام میشه بدید یا معرفی کنید؟؟

این پست را بخونید دوستان قبلا به صورت کامل توضیح داده اند.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پست را بخونید دوستان قبلا به صورت کامل توضیح داده اند.

این خیلی زیادو در هم برهم من چیزی موتوجه نمیشم

اگه شما لطف کنی کد رو بدی ممنو ن میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویدئو در Html5 باید از کد زیر استفاده کنید


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
<source src="movie.ogg" type="video/ogg" />
Your browser does not support the video tag.
</video>

یک نمونه

برای فایل های صوتی هم از کد زیر


<audio controls="controls">
<source src="song.mp3" type="audio/mp3" />
<source src="song.ogg" type="audio/ogg" />
Your browser does not support the audio elemet.
</audio>

یک نمونه

src : آدرس فایل

type : پسوند فایل

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویدئو در Html5 باید از کد زیر استفاده کنید


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
<source src="movie.ogg" type="video/ogg" />
Your browser does not support the video tag.
</video>

یک نمونه

برای فایل های صوتی هم از کد زیر


<audio controls="controls">
<source src="song.mp3" type="audio/mp3" />
<source src="song.ogg" type="audio/ogg" />
Your browser does not support the audio elemet.
</audio>

یک نمونه

src : آدرس فایل

type : پسوند فایل

پش وند یعنی چی؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پش وند یعنی چی؟؟؟

یعنی فرمت فایل مورد نظر.

به طور مثال اگر فیلم باشه فایلمون و فرمتش mp4 باشه اینجوری عمل میکنیم


<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />

و در رابطه با آهنگ هم همینطور.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟