mehdiar

در خواست دو نوع کد

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت بزرگ واران

من سایت موزیک دارم دنبال دو تا کد میگردم

1_اهنگی رو که میزارم زیرش صصوتی شو بزارم تا به صورت انلاین گوش کنن

2_موزیک ویدیو که میزارم زیرش ویدیوشو بزارم تا به صورت انلاین گوش کنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با پلاگین این کارا رو انجام بدید :

موزیک :


http://wordpress.org/plugins/wpaudio-mp3-player/


http://wordpress.org/plugins/audio-player-widget/

ویدئو :


http://wordpress.org/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/


http://wordpress.org/plugins/proplayer/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید از کد های html5 برای ویدئو و صوت هم استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با پلاگین این کارا رو انجام بدید :

موزیک :


http://wordpress.org/plugins/wpaudio-mp3-player/


http://wordpress.org/plugins/audio-player-widget/

ویدئو :


http://wordpress.org/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/


http://wordpress.org/plugins/proplayer/

ن عزیز دنباله کدم نه پلاگین

می تونید از کد های html5 برای ویدئو و صوت هم استفاده کنید

بله از کد میخوام میشه بدید یا معرفی کنید؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن عزیز دنباله کدم نه پلاگین

بله از کد میخوام میشه بدید یا معرفی کنید؟؟

این پست را بخونید دوستان قبلا به صورت کامل توضیح داده اند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پست را بخونید دوستان قبلا به صورت کامل توضیح داده اند.

این خیلی زیادو در هم برهم من چیزی موتوجه نمیشم

اگه شما لطف کنی کد رو بدی ممنو ن میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویدئو در Html5 باید از کد زیر استفاده کنید


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
<source src="movie.ogg" type="video/ogg" />
Your browser does not support the video tag.
</video>

یک نمونه

برای فایل های صوتی هم از کد زیر


<audio controls="controls">
<source src="song.mp3" type="audio/mp3" />
<source src="song.ogg" type="audio/ogg" />
Your browser does not support the audio elemet.
</audio>

یک نمونه

src : آدرس فایل

type : پسوند فایل

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویدئو در Html5 باید از کد زیر استفاده کنید


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
<source src="movie.ogg" type="video/ogg" />
Your browser does not support the video tag.
</video>

یک نمونه

برای فایل های صوتی هم از کد زیر


<audio controls="controls">
<source src="song.mp3" type="audio/mp3" />
<source src="song.ogg" type="audio/ogg" />
Your browser does not support the audio elemet.
</audio>

یک نمونه

src : آدرس فایل

type : پسوند فایل

پش وند یعنی چی؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پش وند یعنی چی؟؟؟

یعنی فرمت فایل مورد نظر.

به طور مثال اگر فیلم باشه فایلمون و فرمتش mp4 باشه اینجوری عمل میکنیم


<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />

و در رابطه با آهنگ هم همینطور.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی عالی تشکر از همه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟