mehdiar

در خواست دو نوع کد

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت بزرگ واران

من سایت موزیک دارم دنبال دو تا کد میگردم

1_اهنگی رو که میزارم زیرش صصوتی شو بزارم تا به صورت انلاین گوش کنن

2_موزیک ویدیو که میزارم زیرش ویدیوشو بزارم تا به صورت انلاین گوش کنن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با پلاگین این کارا رو انجام بدید :

موزیک :


http://wordpress.org/plugins/wpaudio-mp3-player/


http://wordpress.org/plugins/audio-player-widget/

ویدئو :


http://wordpress.org/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/


http://wordpress.org/plugins/proplayer/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید از کد های html5 برای ویدئو و صوت هم استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید با پلاگین این کارا رو انجام بدید :

موزیک :


http://wordpress.org/plugins/wpaudio-mp3-player/


http://wordpress.org/plugins/audio-player-widget/

ویدئو :


http://wordpress.org/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/


http://wordpress.org/plugins/proplayer/

ن عزیز دنباله کدم نه پلاگین

می تونید از کد های html5 برای ویدئو و صوت هم استفاده کنید

بله از کد میخوام میشه بدید یا معرفی کنید؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ن عزیز دنباله کدم نه پلاگین

بله از کد میخوام میشه بدید یا معرفی کنید؟؟

این پست را بخونید دوستان قبلا به صورت کامل توضیح داده اند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پست را بخونید دوستان قبلا به صورت کامل توضیح داده اند.

این خیلی زیادو در هم برهم من چیزی موتوجه نمیشم

اگه شما لطف کنی کد رو بدی ممنو ن میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویدئو در Html5 باید از کد زیر استفاده کنید


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
<source src="movie.ogg" type="video/ogg" />
Your browser does not support the video tag.
</video>

یک نمونه

برای فایل های صوتی هم از کد زیر


<audio controls="controls">
<source src="song.mp3" type="audio/mp3" />
<source src="song.ogg" type="audio/ogg" />
Your browser does not support the audio elemet.
</audio>

یک نمونه

src : آدرس فایل

type : پسوند فایل

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ویدئو در Html5 باید از کد زیر استفاده کنید


<video width="320" height="240" controls="controls">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />
<source src="movie.ogg" type="video/ogg" />
Your browser does not support the video tag.
</video>

یک نمونه

برای فایل های صوتی هم از کد زیر


<audio controls="controls">
<source src="song.mp3" type="audio/mp3" />
<source src="song.ogg" type="audio/ogg" />
Your browser does not support the audio elemet.
</audio>

یک نمونه

src : آدرس فایل

type : پسوند فایل

پش وند یعنی چی؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پش وند یعنی چی؟؟؟

یعنی فرمت فایل مورد نظر.

به طور مثال اگر فیلم باشه فایلمون و فرمتش mp4 باشه اینجوری عمل میکنیم


<source src="movie.mp4" type="video/mp4" />

و در رابطه با آهنگ هم همینطور.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی عالی تشکر از همه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم