• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
fantome0

عدم نمایش برگه ای خاص در منوهای اصلی

21 پست در این موضوع قرار دارد

من از این کد برای نمایش منوهای اصلی بالای سایت استفاده میکنم:


<?php natty_show_navigation ('primary', 'natty_show_pagemenu'); ?>

هر برگه ای که میسازم بصورت خودکار اینجا قرار میگیره

من میخوام برگه ای رو بسازم که اینجا قرار نگیره و جای دیگه نشونش بدم.

چطور میشه اینکارو کرد؟ یعی بهش گفت که فلان برگه رو نشون نده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به جاش از کد زیر استفاده کن:

<?php wp_list_pages('title_li=&exclude=65'); ?>

وبه جای 65 ای‌دی پیجی رو که میخوای نشون نده رو بزار.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 راه دیگه هم من پیش نهاد میدم: ;)

1)تمام برگه هارا دستی وارد کنیم.

2)با استفاده از css برگه ای را که تازه ساختید حذف کنید.

مثلا


<li>برگه1 </li>
<li>برگه2 </li>
<li> برگه3</li>
<li> برگه4</li>

که شما میخواید برگه 4 نباشه

در css داریم:


li:nth-child(4){display:none}

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2 راه دیگه هم من پیش نهاد میدم: ;)

1)تمام برگه هارا دستی وارد کنیم.

2)با استفاده از css برگه ای را که تازه ساختید حذف کنید.

مثلا


<li>برگه1 </li>
<li>برگه2 </li>
<li> برگه3</li>
<li> برگه4</li>

که شما میخواید برگه 4 نباشه

در css داریم:


li:nth-child(4){display:none}

اگه با css حذف کنم جاش خالی نمیمونه؟

منظور از 4 آیدی برگه هستش؟ یا اسم برگه؟

تو ای کد


li:nth-child(4){display:none}

داخل پراتز به جای چهار اسم کامل منو رو قرار بدم ؟

سلام

به جاش از کد زیر استفاده کن:

<?php wp_list_pages('title_li=&exclude=65'); ?>

وبه جای 65 ای‌دی پیجی رو که میخوای نشون نده رو بزار.

این کد رو که قرار میدم منوی صفحه نخست غیب میشه و منوها میچسبن به همدیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برگه های 1 و 2 و 3 و......

همگی مثال بودند.

منظور از 4 آیدی برگه هستش؟ یا اسم برگه؟

خیر ، 4 برای انتخاب چهارمین عنصر li هستش که آن هم بصورت مثال عرض نمودم. (یعنی چهارمین عنصر li را برای من حذف کن!)

شاید برگه ی شما پنجمین یا ششمین عنصر باشه.

برای اینکه به طور کامل حذفش کنید:


li:nth-child(4){
display:none;
visibility:hideen
}

ویرایش شده در توسط alireza.nh
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه تو این کد:


<?php natty_show_navigation ('primary', 'natty_show_pagemenu'); ?>

از exclude استفاده کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برگه های 1 و 2 و 3 و......

همگی مثال بودند.

خیر ، 4 برای انتخاب چهارمین عنصر li هستش که آن هم بصورت مثال عرض نمودم. (یعنی چهارمین عنصر li را برای من حذف کن!)

شاید برگه ی شما پنجمین یا ششمین عنصر باشه.

برای اینکه به طور کامل حذفش کنید:


li:nth-child(4){
display:none;
visibility:hideen
}

علیرضا جان من این کد رو امتحان کردم ولی اصلا عمل نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین دارید؟

بله

آدرس در امضاء هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان من این کد رو امتحان کردم ولی اصلا عمل نکرد

حتما صحیح استفاده نکردید.

خوب الان شما کدوم برگه رو میخواید حذف کنید؟ :)

مثلا ما میخوایم برگه آب و هوا رو حذف کنیم.

با توجه به class برگه مینویسیم:


li .page-item-20887{
display:none;
visibility:hidden;
}

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دقیقا همین کدی که شما به عنوان مثال دادین رو بدون هیچ تغییری در css قرار دادم. ولی هیچ تغییری صورت نگرفت.


li .page-item-20887{
display:none;
visibility:hidden;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده تست کردم مشکلی نداشت! :huh:


.page-item-20887{
display:none;
visibility:hidden;
}

یکبار دیگه همینی که دادم رو تست کنید! :)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دقیقا همین کدی که شما به عنوان مثال دادین رو بدون هیچ تغییری در css قرار دادم. ولی هیچ تغییری صورت نگرفت.

کدی که آقا علیرضا دادند صحیح هستش و کار میکنه

ولی فضای اون برگه مد نظرتون خالی میمونه

1379318460151.png

بهتره از php کمک بگیرید

جناب محمد کد خوبی پیشنهاد دادند :


<?php wp_list_pages('title_li=&exclude=65'); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره از php کمک بگیرید

جناب محمد کد خوبی پیشنهاد دادند :

حق با شماست! ;)

.

مثله اینکه ایشون نتونستن ازین کد php استفاده کنند.

به نظر بنده دستی وارد کنید هم سرعت لود بالا میره هم بی درد سر تره! :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

natty_show_navigation از توابع خود وردپرس نیست ولی به نظر میرسه از فهرست اطلاعات رو میخونه

از بخش فهرست‌ها، فهرستی را برای primary تعریف کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حق با شماست! ;)

.

مثله اینکه ایشون نتونستن ازین کد php استفاده کنند.

به نظر بنده دستی وارد کنید هم سرعت لود بالا میره هم بی درد سر تره! :D

اگه به صورت دستی وارد کنم، تو سرعت لود سایت موثره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه به صورت دستی وارد کنم، تو سرعت لود سایت موثره؟

بله نه اونقدری که چشم گیر باشه ولی تاثیر داره ;) .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به جاش از کد زیر استفاده کن:

<?php wp_list_pages('title_li=&exclude=65'); ?>

وبه جای 65 ای‌دی پیجی رو که میخوای نشون نده رو بزار.

چطور میتونم exclude رو در این بکار ببرم ؟


<?php wp_nav_menu( array('theme_location' => 'primary', 'fallback_cb' => 'appthemes_default_menu', 'container' => false) ); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور میتونم exclude رو در این بکار ببرم ؟

خوب شما که از فهرست استفاده میکنید، صفحه‌ای رو که میخواید رو داخل فهرست قرار ندید!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما که از فهرست استفاده میکنید، صفحه‌ای رو که میخواید رو داخل فهرست قرار ندید!

میشه بیشتر توضیح بدید من هر برگه ای ایجاد میکنم تو پایین هیدر میندازه قالب هم 2012 هست خوب طوری که چک کردم این کد باعث این کار میشه یعنی

<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_class' => 'nav-menu' ) ); ?>

حالا چطوری میتونم برگه ای خاص رو از این لیست حذف کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اول فهرست در مدیریت بسازید و بعد ست کنید روی بخش موردنظر

هر چی که ایجاد کردید رو نمایش میده وگرنه الان داره برا ی شما پیش فرض رو نشون میده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir
    • توسط amintoudehzaeim
      سلام دوستان من پیوند یکتای خودم رو به post name تغییر دادم و بعد ازون ارور های 404 مختلف به این شکل که ته آدرس پست ها و تگ ها و صفحات و حتی صفحه اصلی eco.html و danger.html و inq.html و ... درست شده و همینطور تا امروز ادامه داشته تااینکه در موردش یه تاپیک زدم و منتظر پاسخ آن تاپیک هستم. اما اینجا یه چیزی دیگه ای هست که برای من سوال شده بعد از تغییر پیوند به post name فایل htaccess من داخل سی پنل 
      # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress به صورت بالا نوشته شده است آیا من باید دوباره این کد را زیر end wordpress اضافه کنم تا این ارور های 404 از بین بروند یا اینکه ربطی نداره و نیازی نیست؟!
      RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L]
       
    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.