• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت اساتید. من میخام از پیوند یکتای %post_id% %postname% استفاده کنم ولی بر سر سه راهی قرار گرفته ام. که post id رو به چه طریق قرار دهم.

%post_id% / %postname%

%post_id% - %postname%

%post_id% _ %postname%

الان من موندم که از این سه تا کدومش استاندارده. روش اولی که تو همین تاپیک یکی گفته بود از نظر گوگل خوب نیست. راستم میگه اخه اینجور گوگل اینو یه دسته جدا حساب میکنه. شک من بیشتر سر روش دوم و سومه. اگه در سایتم از - استفاده کنم Postid با Postname قاطی میشه و باز وجهه ی خوبی نداره و این شک به وجود میاد که گوگل وقتی postname رو ایندکس میکنه اون شماره id رو هم به حساب postname در نظر بگیره. مثلآ پیوند یکتای من به این شکل میشه:

site.com/1111-crysis3-download

در این جا عدد 1111 که همون شماره id هستش با نام پست مخلوط شده و ترسم از اینه که گوگل اینو هم به حساب نام پست بزنه و برای ایندکس بد باشه. اما مورد سوم که _ هستش بین id و postname من تمایز قائل میشه و یه جورایی اینا رو از هم جدا میکنه.

حال نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش اول واسه اين ميگن كه خوب نيست كه دسترسي به مطلب از دو طريق صورت ميگيره !‌

به فرض اگه باشه :

site.com/170/post name

با اين لينك هم به همين پست ميشه دست رسي داشت :

site.com/170

ولي مورد دوم و سوم از نظر بنده فرقي نداره !‌ نظر بنده هست منتظر جواب بقيه دوستان و نظر اون ها هم باشيد !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آی دی پست به این صورته :


%post_id%

در مورد نوع پیوند یکتا هر کسی یه نظری داره ... ولی من همیشه از این نوع استفاده میکنم :


/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در واقع مشکل کلی من الان اینه که از کدوم پیوند های زیر استفاده کنم. (1111 شماره ای دی پست است)

site.com/1111-download-internet-download-manager

site.com/1111_download-internet-download-manager

خودم که بیشتر دوست دارم از دومی استفاده کنم چون _ یه جورایی شماره id پست رو از نام پست جدا کرده و خلاصه بگم مثل اولی یکنواخت نیست حالا نمیدونم گوگل هم میتونه این جدا بودن رو تشخیص بده یا نه؟؟؟ من به شخصه هیج جا ندیدم از این مدل استفاده کنن و میترسم اگر استفاده کنم رو سئو تاثیر منفی بزاره.

ویرایش شده در توسط mamad24

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما / بزنی به نظرم بهتره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم
    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟