5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت اساتید. من میخام از پیوند یکتای %post_id% %postname% استفاده کنم ولی بر سر سه راهی قرار گرفته ام. که post id رو به چه طریق قرار دهم.

%post_id% / %postname%

%post_id% - %postname%

%post_id% _ %postname%

الان من موندم که از این سه تا کدومش استاندارده. روش اولی که تو همین تاپیک یکی گفته بود از نظر گوگل خوب نیست. راستم میگه اخه اینجور گوگل اینو یه دسته جدا حساب میکنه. شک من بیشتر سر روش دوم و سومه. اگه در سایتم از - استفاده کنم Postid با Postname قاطی میشه و باز وجهه ی خوبی نداره و این شک به وجود میاد که گوگل وقتی postname رو ایندکس میکنه اون شماره id رو هم به حساب postname در نظر بگیره. مثلآ پیوند یکتای من به این شکل میشه:

site.com/1111-crysis3-download

در این جا عدد 1111 که همون شماره id هستش با نام پست مخلوط شده و ترسم از اینه که گوگل اینو هم به حساب نام پست بزنه و برای ایندکس بد باشه. اما مورد سوم که _ هستش بین id و postname من تمایز قائل میشه و یه جورایی اینا رو از هم جدا میکنه.

حال نظر شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش اول واسه اين ميگن كه خوب نيست كه دسترسي به مطلب از دو طريق صورت ميگيره !‌

به فرض اگه باشه :

site.com/170/post name

با اين لينك هم به همين پست ميشه دست رسي داشت :

site.com/170

ولي مورد دوم و سوم از نظر بنده فرقي نداره !‌ نظر بنده هست منتظر جواب بقيه دوستان و نظر اون ها هم باشيد !‌

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آی دی پست به این صورته :


%post_id%

در مورد نوع پیوند یکتا هر کسی یه نظری داره ... ولی من همیشه از این نوع استفاده میکنم :


/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%.html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در واقع مشکل کلی من الان اینه که از کدوم پیوند های زیر استفاده کنم. (1111 شماره ای دی پست است)

site.com/1111-download-internet-download-manager

site.com/1111_download-internet-download-manager

خودم که بیشتر دوست دارم از دومی استفاده کنم چون _ یه جورایی شماره id پست رو از نام پست جدا کرده و خلاصه بگم مثل اولی یکنواخت نیست حالا نمیدونم گوگل هم میتونه این جدا بودن رو تشخیص بده یا نه؟؟؟ من به شخصه هیج جا ندیدم از این مدل استفاده کنن و میترسم اگر استفاده کنم رو سئو تاثیر منفی بزاره.

ویرایش شده در توسط mamad24

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما / بزنی به نظرم بهتره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط رضا علیزاده
      با سلام و عرض ادب خدمت اساتید
      چند وقت پیش سایتی راه اندازی کردم و ساختار پیوندیکتای اون رو به حالت زیر گذاشتم؛
      /%year%/%monthnum%/%postname%.html توی این مدت ایندکس ها و سئو نسبتاً خوبی هم گرفته, اما تا حدودی لازم دیدم که پیوندیکتا به شکل زیر تغییر کنه؛
      /%category%/%postname%/  
      حالا سوال اینجاست؛
      - آیا راهی هست که با تغییر این پیوندیکتا مطالب و ایندکس های سایت دچار خطای 404 نشه ؟
       
      ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>