• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
arkpet

ادامه مطلب

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من یه سوال دارم در مورد نوشتن ادامه مطلب ، وقتی یک پست ارسال می کنیم که حاوی ادامه مطلب هستش ، بقیه مطالب رو کجا باید بنویسیم تو یه صفحه جدید یا تو یه پست دیگه؟ آیا میشه چند تا پست رو به یک آدرس لینک کرد؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز يه گزينه ای داره برای ادامه مطلب اما كليد نمادينش Alt + Shift + T هست كه بعد از زدن اين كليد هرچيزي قرار بدين به ادامه مطلب ميره

رو گزينه های توی منوی نواربارتون چندلحظه صبر كنيد كار هركدوم و مينويسه.ميتونيد به راحتی گزينه ادامه مطلب رو پيدا كنيد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ولی وقتی دکمه more رو زدم باید آدرس یک لینک رو بهش بدم ؟ درسته؟

مطلب رو کجا باید بنویسم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از اون هر چی می نویسم خطای 404 میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورت لينك دانلود ديگه؟

بله اگه بايد اون دكمه رو بزنی بعد هرچی كه ميخوای در ادامه مطلب بمونه رو بنويسی و انتشار رو بزنی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز مشکلتون حل شد یا نه؟

اگه نشد اعلام کنید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اين كار و انجام داديد و باز در ادامه مطلب با ارور 404 مواجه شديد

از تو تنظيمات پيوندهای يكتا رو به پيشفرض تغيير بديد و ذخيره كنيد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت پيوندها رو پيش فرض كردم درست شد ديگه خطا نداد فكر كنم مشكل من از اين بود كه داخل يك پست دو تا مطلب گذاشتم كه يكيش روي يه صفحه ديگه لينك بوده

حالا يه سوال ديگه داشتم اينكه عبارت read the rest of this entry رو چطور به read more تغيير بدم؟ لطفا راهنمايي كنيد مرسي

يه سوال ديگه اينكه چطوري ميشه تو يه پست دو يا چند تا تيتر همراه با ادامه مطلب داشت؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يه سوال ديگه اينكه چطوري ميشه تو يه پست دو يا چند تا تيتر همراه با ادامه مطلب داشت؟؟

بستگی داره این تیترها ثابت باشن یا چیز دیگه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی داره این تیترها ثابت باشن یا چیز دیگه

ثابت نيست

ثابت نيست

ميشه لطفا راهنمايي كنيد چيكار بايد بكنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا يه سوال ديگه داشتم اينكه عبارت read the rest of this entry رو چطور به read more تغيير بدم؟ لطفا راهنمايي كنيد مرسي

اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم باید از تو ویرایشگر پوسته اینکارو انجام بدید

اگر آدرس سایتتون رو قرار بدید بهتر میشه راهنماییتون کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم باید از تو ویرایشگر پوسته اینکارو انجام بدید

اگر آدرس سایتتون رو قرار بدید بهتر میشه راهنماییتون کرد

Arkpetclinic.com

من ميخوام به پستي كه در مورد داگ نوشتم باز هم مطلب اضافه كنم و اين مطالب حاوي ادامه مطلب هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Arkpetclinic.com

من ميخوام به پستي كه در مورد داگ نوشتم باز هم مطلب اضافه كنم و اين مطالب حاوي ادامه مطلب هستش

ینی داخل یک پست چند پست بگذارید با لینک ادامشون ؟

خب چرا نوشته جدید ایجاد نمیکنید ؟

اگر هم میخواید تو همون مطلب باشه

خب یا میتونید دکمه گرافیکی بزارید لینک بدید

یا دکمه css

یا . . .

و بهش لینک ادامه مطلب هر بخش از مطلبتون رو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ینی داخل یک پست چند پست بگذارید با لینک ادامشون ؟

خب چرا نوشته جدید ایجاد نمیکنید ؟

اگر هم میخواید تو همون مطلب باشه

خب یا میتونید دکمه گرافیکی بزارید لینک بدید

یا دکمه css

یا . . .

و بهش لینک ادامه مطلب هر بخش از مطلبتون رو بدید

اخه اگه پست جديد بنويسم ميره بعد از cat قرار ميگيره من ميخوام مطالبم زير happy dog باشه. الان اونجا regular poising يه بحثه و coat and skin يه بحث ديگه نميدونم از چه روشي براي نوشتن استفاده كنم كه مطالب به ترتيبي كه ميخوام قرار بگيرند

اخه اگه پست جديد بنويسم ميره بعد از cat قرار ميگيره من ميخوام مطالبم زير happy dog باشه. الان اونجا regular poising يه بحثه و coat and skin يه بحث ديگه نميدونم از چه روشي براي نوشتن استفاده كنم كه مطالب به ترتيبي كه ميخوام قرار بگيرند

ميشه لطفا در مورد لينك هر مطلب بيشتر توضيح بديد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان چند سوال رو باهم مطرح کردید حقیقتش کم گیج کننده شده

لطفا سوال اصلی رو مججد مطرح کنید تا بتونیم بهش جواب بدیم

باقی سوالات رو در تاپیک های جداگانه مطرح کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان چند سوال رو باهم مطرح کردید حقیقتش کم گیج کننده شده

لطفا سوال اصلی رو مججد مطرح کنید تا بتونیم بهش جواب بدیم

باقی سوالات رو در تاپیک های جداگانه مطرح کنید

سوال اصلي من اينكه ميخوام در صفحه اول سايت داخل يك پست چند تا تيتر همراه با ادامه مطلب داشته باشم يعني زير عكس سگ تيترها رو بهمراه read more بنويسم نميدونم تونستم خوب توضيح بدم يا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل این سایت؟

http://morahem.com/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل این سایت؟

http://morahem.com/

بله دقيقا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید توی صفحه اصلی از حلقه پست ها بر اساس دسته خاص استفاده کنید.

و برای هر دسته هم یه حلقه بزارین.

میتونید از ژنراتور کوئری ساز بالا استفاده کنید .

یا توی انجمن جستجو کنید زیاد این سوال ها شده.

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.wp-parsi.com%2Ftopic%2F7065-%25D8%25AF%25D8%25B1%25D8%25AE%25D9%2588%25D8%25A7%25D8%25B3%25D8%25AA-%25DA%25A9%25D8%25AF-%25D9%2586%25D9%2585%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25B4-%25D9%2585%25D8%25B7%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25A8-%25DB%258C%25DA%25A9-%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%25AA%25D9%2587-%25D8%25AE%25D8%25A7%25D8%25B5-%25D8%25A8%25D8%25A7-%25D8%25AA%25D8%25B5%25D9%2588%25DB%258C%25D8%25B1-%25D8%25B4%25D8%25A7%25D8%25AE%25D8%25B5%2F&ei=-z04UpqJCs6rhAeT2oDADg&usg=AFQjCNE0DRv8cqY0_yR1Lk_ExzjLNLsJrQ&sig2=1tE-dCaY8Z2ZlU6WXrKWKg&bvm=bv.52164340,d.ZG4

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CGYQFjAF&url=http%3A%2F%2Fforum.wp-parsi.com%2Ftopic%2F11680-%25D8%25A7%25D9%2581%25D8%25B2%25D9%2588%25D9%2586%25D9%2587-%25D9%2586%25D9%2585%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25B4-%25D9%25BE%25D8%25B3%25D8%25AA-%25D9%2587%25D8%25A7%25DB%258C-%25DB%258C%25DA%25A9-%25DA%25A9%25D8%25AA%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B1%25DB%258C%2F&ei=-z04UpqJCs6rhAeT2oDADg&usg=AFQjCNETl-cLIIiXXBt3Qj2PQ0Mp4eYFrQ&sig2=0IWMdpQ8SbqQIw-3Ye4v9A&bvm=bv.52164340,d.ZG4

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسي از جوابتون من مبتدئ هستم و از لينكهايي كه گذاشتيد هم چيزي متوجه نشدم ميشه لطفا درمورد حلقه و ژنراتور كوىري ساز توضيح ساده بديد لطفا

من ميخوام مطالب مربوط به يك دسته رو در يك پست داشته باشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسي از جوابتون من مبتدئ هستم و از لينكهايي كه گذاشتيد هم چيزي متوجه نشدم ميشه لطفا درمورد حلقه و ژنراتور كوىري ساز توضيح ساده بديد لطفا

من ميخوام مطالب مربوط به يك دسته رو در يك پست داشته باشم

اینحا آموزشش هست

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/191-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط poruamohammady
      سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید

    • توسط mehran-b
      با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران انجمن وردپرس پارسی
       
      امروز یک کدی براتون قرار میدم که با استفاده از این کد میتونید به تمامی پست های یه دسته خاص از وب سایتتون متای robots با مقدار noindex,follow اضافه کنید.
       
      در صورت نصب بودن افزونه سئو وردپرس
      add_filter('wpseo_robots', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex_yoast($content) { if(is_single() && in_category(777)) { return "noindex,follow"; } return $content; } در صورت نصب نبودن افزونه سئو وردپرس
      add_action('wp_head', 'mehran_specific_category_posts_add_noindex'); function mehran_specific_category_posts_add_noindex() { if(is_single() && in_category(777)) { $output = '<meta name="robots" content="noindex,follow" />' . "\n"; } echo $output; }  
      توجه1: کدهای بالا رو باید در فایل functions.php قالب سایتتون و زیر اولین
      <?php قرار بدید.
      توجه2: به جای عدد 777 در کد باید آیدی دسته ای رو قرار بدید که قراره پست هاش noindex,follow بشن.
       
      موفق باشید
    • توسط mbonjakhi
      باسلام
      سوالی از خدمتتون داشتم.
      میشه من یه دامنه .ir خریداری کنم و کد های یک سایت خاص رو کلا کپی کنم و تو دامنه خودم بکار ببرم؟
      یعنی اینکه دیگه نیازی به طراحی سایت نداشته باشه و به راحتی سایتم ساخته بشه؟
      اگه امکانش هست واسم یه مقدار توضیح بدید باید چیکار  کنم.
      ممنون
    • توسط behnam_buss
      سلام
      بخش دسته بندی محصولات در ووکامرس من غیرفعال شده و دسته بندی هایی که قبلا انجام داده بودم رو نمی تونم ببینم و ویرایش کنم و یا حتی وقتی یه دسته بندی جدید هم می سازم نمایش داده نمیشه.
      هر محصول هم که اضافه می کنم و جایی که باید محصول رو تو دسته بندی خودش قرار بدم بازم دسته بندی رو تو قسمت ویرایش خود محصول نمی بینم و نمی تونم تو دسته ی خاص خودش قرار بدم.
      ضمنا همین مشکل برای بخش فهرست های سایتم هم بوجود اومده و فهرست ها رو نمی بینم و کلا بخش فهرست های وردپرسم غیرفعال شده و نمی تونم فهرست جدید بسازم.
      نکته ای که هست اینه که فهرست ها و دسته بندی های قبلی که ساخته بودم تو خود سایت که داره نمایش داده میشه درسته و تو بخش مدیریت وردپرس این مشکلات وجود داره!!!
    • توسط iHooMan
      درود و وقت بخیر 
       
      من  توی پروژه ای لازم دارم از فرم وب سایت مبدا وارد یه وب سایت دیگه بشم .
      که دو حالت داره یکی یوزر معمولی - یکی همکار 
      واسه یوزر معمولی فقط کپچا میخواد سایت مقصد  واسه همکار یوزر و پسورد و کپچا 
      من میخوام با یه فرم تو وب سایت خودمون اطلاعات بگیرم پاس بدم توی اون وبسایت نمیخوام اون اطلاعات تو وبسایت مقصد پر بشه ( لوگین توی وب سایت ما انجام بشه بعد به صفحه لوگین شده اونور پاس بده )
      از چی استفاده کنم ajax یا ... ? 
      روند کاریش تو وردپرس کسی میتونه توضیح بده ؟
      پینوشت : وب سایت مقصد از md5.js واسه اینکرپشن دیتا استفاده میکنه . 
       
      سپاس