• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
بچه فضول

صفحه خطای 404

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یه مشکل واسم پیش اومده

میخواستم بگم صفحه 404 که قرار دادم واسه سایتم، واسش یه فرم جستجو قرار دادم اما سه تا مشکل داره

1- اون کادری که توش باید بنویسیم و سرچ کنیم توش نوشته (جستجو ) که باید وقتی روش کلیک میکنیم اون از بین بره و کادر خالی بشه اما همچین اتفاقی نمی افته و اون باقی میمونه و باید پاکش کنیم

2- اون کادر جستجو و نوشته ها توی یه ردیف نیستن میخوام یه زحمت بکشین و اون ها را توی یه خط قرار بدید

3- من اون نوشته ها را خودم عوض کردم اما چه جوری باید آدرس مقصد را بنویسم واسشون مثلا من وقتی مینویسم difal.ir و واسش قرار میدم، روش که میرم اینجوری شده difal.ir/difal.ir

این یه صفحه 404 سایتمه www.difal.ir/kuhu

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مورد 2 کد زیر مربوط به div سرچ رو پیدا کنید :


<div style="margin-left:80px;">

و با این کد جایگزین کنید :


<div style="float: left; position: absolute; top: 8px; left: 100px;">

مورد 3 رو نفهمیدم منظورتونو !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایول گزینه دوم درست شد

جواب اولی را بلد نیستید؟

اون سومی منظورم اینه که مثلا من نوشتم صفحه نخست، خوب وقتی روش کلیک میکنن باید به صفحه اول بره دیگه درسته.! یعنی باید من توی این کن

<li><a href="#"><b>صفحه نخست</b></a></li>

یه چیزی جای # بزارم که بره به صفحه اول، اما نمیدونم باید چی بزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<input name="q" type="text" id="searchinput" value="جست و جو ..." onblur="if(this.value=='') this.value='جست و جو ...'" onfocus="if(this.value=='جست و جو ...') this.value=''" />

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مورد اول رو که دوست گلمون جواب دادن

برای مورد سوم :


<a href="<?php bloginfo('url'); ?>">

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از هر دوتون نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم !!!!

اما اینو که شما زحمت کشیدین و دادید کجا قرار بدم دوست عزیز؟

در ضمن آیا امکانش هم هست اون کادر سفیده هم بزرگتر بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید دوستان گلم چرا نمیشه اون جمله جست و جو را تغییر داد؟؟؟!!!

تا اونو به جستجو در سایت تغییر میدم دوباره ثابت میشه و جمله اش هم تغییر نمیکنه!!!!!!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای مورد اول دلیلیش اینه که شما باید هر 3 جمله رو تغییر بدید ، تست کنید :


<input name="q" type="text" id="searchinput" value="هرچی که میخوای ..." onblur="if(this.value=='') this.value='هرچی که میخوای ...'" onfocus="if(this.value=='هرچی که میخوای ...') this.value=''" />

برای مورد سوم ، این همون لینک هستش دیگه ، که تابع آدرس سایت رو جایگزین "#" کردم بزاریدش بجای لینک صفحه اصلی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

میشه آخرین سوالم هم پاسخ بدید

امکانش هست که اون کادر سفید که توش مینویسیم و سرچ میکنیم کمی بزرگتر بشود؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعله

بفرمایید ، کد زیر رو جایگزین کدهای قبللی کنید :

این کدها :


<div style="float: left; position: absolute; top: 8px; left: 100px;">
<form method="get" action="http://www.google.com/search" dir="rtl" style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:12px; border:2px solid #999; padding:4px; width:300px;" target="_blank">
<input name="q" type="text" id="searchinput" value="جستجو در سایت ..." style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:12px;width: 220px;" onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو در سایت ...'" onfocus="if(this.value=='جستجو در سایت ...') this.value=''" />
<input type="submit" value="جستجو" style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:12px;" /><br />
<input type="hidden" name="sitesearch" value="http://difal.ir" />
</form>

جایگزین این کدها بشند :


<div style="float: left; position: absolute; top: 8px; left: 100px;">
<form method="get" action="http://www.google.com/search" dir="rtl" style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:12px; border:2px solid #999; padding:4px; width:250px;" target="_blank">
<input name="q" type="text" id="searchinput" value="جستجو در سایت ..." style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:12px;" onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو در سایت ...'" onfocus="if(this.value=='جستجو در سایت ...') this.value=''" />
<input type="submit" value="جستجو" style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size:12px;" /><br />
<input type="hidden" name="sitesearch" value="http://difal.ir" />
</form>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری