• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
فرهاد

کد و متغییر ریسایز تصویر شاخص بدون بزرگنمایی

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام برای قالبم قسمت لوپ loop در صفحه اصلی ابرای مطالب از تصویر شاخص استفاده کنم

یعنی وقتی تصویر شاخص برای مطلبم قرار میدم در صفحه اصلی سایت هم همون عکس نشون داده بشه

همه چی درست نشون داده میشه

منتهی یه مشکلی هست که درست ریسایز نمیکنه

سایز تصویر شاخص رو من تعریف میکنم مثلا 65 *55 دقیقا مثل اندازه ای که برای تصویر مطلب هست

تصویر مطلب که داخل عکس قرار میدم رو درست ریسایز میکنه و کناره های عکس رو حذف نمیکنه

اما وقتی تصویر شاخص قرار میدم سیستم ریسایز کردنی کناره های عکس رو حذف میکنه

کدی که برای تصویر شاخص میزنم :


<?php echo the_post_thumbnail( array(65,55) ); ?>

کدی که برای تصویر مطلب روی فانکشن بود :


if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
set_post_thumbnail_size( 65, 55, true );
}

عکس نتیجه کار رو هم پیوست کردم که دقت کنید عکس اولیاز سمت چپ کمی حذف شده ولی در تصویر دومی عکس کامل هست

از دوستان درخواست کد سالم برای نمایش تصویر شاخص با ریسایز درست برای صفحه اصلی سایت (قسمت loop ) میخوام

post-2747-0-42795200-1379408000_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من فکر میکنم کدی که استفاده می کنید کمی اشتباه هست .... من از این کد برای تصویر شاخص استفاده میکنم ،

در فانکشن :


if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}
if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'example', 80, 80,true);
}

و کد تصویر شاخص :


<?php the_post_thumbnail('example'); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به درسته فکر میکنم کد فراخوانی تصویر شاخصتون اشتباه باشه ، از این هم میتونید استفاده کنید :


<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(80,80) );
} ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.