فرهاد

کد و متغییر ریسایز تصویر شاخص بدون بزرگنمایی

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من میخوام برای قالبم قسمت لوپ loop در صفحه اصلی ابرای مطالب از تصویر شاخص استفاده کنم

یعنی وقتی تصویر شاخص برای مطلبم قرار میدم در صفحه اصلی سایت هم همون عکس نشون داده بشه

همه چی درست نشون داده میشه

منتهی یه مشکلی هست که درست ریسایز نمیکنه

سایز تصویر شاخص رو من تعریف میکنم مثلا 65 *55 دقیقا مثل اندازه ای که برای تصویر مطلب هست

تصویر مطلب که داخل عکس قرار میدم رو درست ریسایز میکنه و کناره های عکس رو حذف نمیکنه

اما وقتی تصویر شاخص قرار میدم سیستم ریسایز کردنی کناره های عکس رو حذف میکنه

کدی که برای تصویر شاخص میزنم :


<?php echo the_post_thumbnail( array(65,55) ); ?>

کدی که برای تصویر مطلب روی فانکشن بود :


if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
set_post_thumbnail_size( 65, 55, true );
}

عکس نتیجه کار رو هم پیوست کردم که دقت کنید عکس اولیاز سمت چپ کمی حذف شده ولی در تصویر دومی عکس کامل هست

از دوستان درخواست کد سالم برای نمایش تصویر شاخص با ریسایز درست برای صفحه اصلی سایت (قسمت loop ) میخوام

post-2747-0-42795200-1379408000_thumb.pn

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من فکر میکنم کدی که استفاده می کنید کمی اشتباه هست .... من از این کد برای تصویر شاخص استفاده میکنم ،

در فانکشن :


if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
}
if (function_exists('add_image_size')){
add_image_size( 'example', 80, 80,true);
}

و کد تصویر شاخص :


<?php the_post_thumbnail('example'); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به درسته فکر میکنم کد فراخوانی تصویر شاخصتون اشتباه باشه ، از این هم میتونید استفاده کنید :


<?php
if(has_post_thumbnail()) {
echo '<a href="'.get_permalink().'">';
echo get_the_post_thumbnail($post->ID, array(80,80) );
} ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر