• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hassan Hesampour

باز شدن مطالب سایت توی یه تب جدید

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

وقتتون بخیر

روی مطالب سایتم که کلیک میکنم توی یه تب جدید باز نمیشه ، میدونم که مشکل از قالب سایتم هست ، میخوام این مشکل رو رفع کنم ، به نظر شما باید چیکار کنم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر منظورتان اینه که وقتی کلیک میکنی رو یک بخش صفحه جدید باز بشه این کدها

را اضافه کنید مشکلتون حل میشود


target="_blank"


به این صورت <a target="_blank" href="#">باز شدن نوشته در صفحه جدید</a>

ویرایش شده در توسط alireza1990
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا علی رضا ، میدونم این تکه کد باعث باز شدن لینک ها توی یه تب جدید میشه ، اما نمیدونم کجای قسمت قالبم بذارم ، آخه یه قسمت دو قسمت که نیست ، همه لینک های قالب همینطوری هستن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه فقط پست ها رو میخواین این کد رو پیدا کنید:


<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>

و به


<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank"><?php the_title(); ?></a>

تغییر بدین

در غیر اینصورت باید دستی همه رو تغییر بدین.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه فقط پست ها رو میخواین این کد رو پیدا کنید:


<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>

و به


<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank"><?php the_title(); ?></a>

تغییر بدین

در غیر اینصورت باید دستی همه رو تغییر بدین.

فقط توی این فایل :

single.page.template.html

این تکه کد رو پیدا کردم ، و تغییرش دادم به اون کدی که گفتید ، اما بازم تغییری نکرد !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط توی این فایل :

single.page.template.html

این تکه کد رو پیدا کردم ، و تغییرش دادم به اون کدی که گفتید ، اما بازم تغییری نکرد !

دوست عزیز تو کدام فایل تغییر دادید؟

index.php , single.php , page.php ,....

تو کدوم تغییر دادید؟

ویرایش شده در توسط علیرضا
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو کدام فایل تغییر دادید؟

index.php , single.php , page.php ,....

تو کدوم تغییر دادید؟

توی single.page.template.html این فایل تغییرات رو ایجاد کردم ، جای دیگه ای اون تکه کد رو پیدا نکردم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل index رو اینجا پیوست کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویاتی داخلش نیست ، همش همین یه خطه :


/(WWHIM

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته تون کلا مشکل داره؟!

این که محتوا نیست یک بخش خراب شده هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هیچ کارین نمیشه کرد که مطالب توی یه تب جدید باز بشن ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای نمایش صفحه اصلی از قالب برگه استفاده میکنید؟

توی تنظیمات > خواندن روی نوشته تازه تنظیم هستش یا برگه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای نمایش صفحه اصلی از قالب برگه استفاده میکنید؟

توی تنظیمات > خواندن روی نوشته تازه تنظیم هستش یا برگه؟

روی نوشته تازه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میتونید پوسته رو پپیوست کنین تا بررسی بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوست شد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد هاتون توی فایل home.php هستش اونجا خودش نوشته هر کدم از قسمت ها از کدوم template استفاده میکنه.

الان شما برای لینک صفحه اصلی برید توی template و فایل latest.html رو باز کنید

و خاصیت زیر رو

 target="_blank"

به کد بدین.به این شکل:


<a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>">

در ضمن شما اگه نگاهی به کد هاتون توی فایل home.php کنید متوجه میشین هر کدوم داره کدوم تمپلت رو فراخوانی میکنه و برای چه کاری استفاده میشه و اینطوری راحت میتونید کد هاتون رو پیدا کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان یه مشکل جدید واسم پیش اومده !

سایت دیر لود میشه ، صفحات سایت دیر ثابت میشن !

الان دو دقیقه هست که صفحه اصلی سایت ثابت نشده و این مرورگر هنوز که هنوزه داره سایت رو لود میکنه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان یه مشکل جدید واسم پیش اومده !

سایت دیر لود میشه ، صفحات سایت دیر ثابت میشن !

الان دو دقیقه هست که صفحه اصلی سایت ثابت نشده و این مرورگر هنوز که هنوزه داره سایت رو لود میکنه !

توی چند ثانیه برای من باز شد و مشکلی نداره.

بعضی مواقع مرورگر و حتی اینترنت مشکل رو ایجاد میکنن و سایت مشکلی نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مشکلی از تکه کد نیس ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مشکلی از تکه کد نیس ؟

اصلا ربطی به کد نداره!!!!! :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودمم از همین تعجب کردم که یه تکه کد ساده بتونه سرعت لود صفحات رو به حداقل برسونه !

پشتیبانی هاست میگه از تکه کدتونه :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری