shayan

درخواست افزونه گالری تصاویر کاملا فارسی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک گالری تصاویر حرفه ای میخوام که کاملا فارسی سازی شده باشه

در نهایت من میخوام به این نتیجه ای برسم که این سایت رسیده

لینک گالری تصاویر سایت مربوطه:

http://www.khademan.com/gallery-khademan.html

دقیقا همین گالری رو با همین امکانات میخوام

اگر پولی بود هم مشکلی نداره

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

افزونه های وردپرس رو می تونید امتحان کنید :

http://wordpress.org/plugins/wp-lightbox-2/

http://wordpress.org/plugins/popup-lightbox/

می تونید از خود پلاگین اصلی جی کوئری هم استفاده کنید :

http://www.jacklmoore.com/colorbox/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من دنبال یک پلاگین فارسی سازی شده

که دارای تمامی امکانات نمونه ذکر شده باشه

هزینش مشکلی نداره

(اگر منصفانه باشه)

1- این پلاگین فارسی باید باشه

2-قابلیت البوم بندی تصاویر داشته باشه

3-تعداد عکس و بازدید از هر تصویر زیر هر آلبوم نمایش داده بشه

3-پس از ورود به البوم یک قسمت تعداد بازدید از این عکس و توضحیات مختصر برای هر تصویر داشته باشه

این افزونه خیلیییی عالیه

ولی متاسفانه برای جوملاس :(

http://www.softextensions.ir/index.php/hadie/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تعداد مورد هایی که میخوایید کم نیست ؟!؟ ... میخوایید یه چن مورد دیگه سفارش بدید !

شاید همچین افزونه ای پیدا نشه ... برخی از موارد رو شما باید خودت با ادیت کردن افزونه بهش اضافه کنید .....

این افزونه ها رو هم یکی یکی ببینید کدومشون به دردتون میخوره :

http://wordpress.org...picture gallery

این چندتا لینک رو هم یه نگاهی بندازید :

http://www.designrazzi.com/2013/wordpress-gallery-plugins/

http://weppot.com/gallery-plugin-wordpress/

http://www.tripwiremagazine.com/2013/03/wordpress-gallery-plugin.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما میتونی خواسته منو ابجاد کنی ؟

فارسی سازی و با تمامی امکانات ذکر شده

مبلغ منصفانه بفرمایید :)

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مباحث هزینه و انجام کار فقط در بخش خرید و فروش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من کلا این پلاگین رو بیخیال شدم

یه فکری به ذهنم رسید

اینکه من از گالری تصاویر وردپرس استفاده کنم یعنی یه پیج رو به گالری اختصاص بدم و اونو آلبوم بندی کنم

آلبوم های مختلف با عنواین مختلف که این آلبوم ها یه تصویر شاخص داشته باشن مثلا اولین عکس آپلود شده تو البوم و دارای یک توضیح مختصر از محتویات اون آلبوم باشه

محتویات البوم که با همون گالری وردپرس ایجاد میشه

تنها چیز مورد نیاز اون آلبوم بندی صفحه گالری تصاویره

یعنی هر البوم یک تصویر شاخص داشته باشه با یک توضیح از محتویاتش

بعد که کلیک کردم وارد اون صفحه ای بشم که با گالری تصاویر وردپرس ساخته شده

امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید

خیلیییی سریع به این گالری نیاز دارم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون چیزی که در پست 1 خواستید و نمونه براش دادید میشه دقیقاً nextgen-gallery

اما اون چیزی که الان میخواین چیز خاصی نیست - دسته ایی به اسم گالری ایجاد کنید - درونش پست های گالری رو با استفاده از گالری وردپرس منتشر کنید (بهتره از ligh-box استفاده کنید)- برای هر پست چکیده هم بذارید

تمام - حالا آرشیو این دسته میشه نام هر آلبوم + تصویر شاخص + چکیده

تنها کاری که شاید بخواین بکنین اینه که استایل گرید برای آرشیو بذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نسخه فارسی این افزونه رو نصب کردم رو لوکال هاست

لطف میکنید اموزش رسیدن به نتیجه مطلوب بنده رو توسط این افزونه قرار بدید

دقیقا مثل همون نمونه ارائه شده

خیلیییی ممنون

;)

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا تورو خدا یکی جواب منو بده من خیلیییی لنگم :(

این گالری هم گزینه ی خوبیه ولی برای جوملاس

امکانش هست که به وردپرس تبدیل بشه؟

http://yaranenamaz.com/index.php/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر که نمیشه لطفا بفرمایید که چجوری با پلاگین nextgen-gallery

به این نتیجه برسم؟؟

یه دنیا ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسپم = اخطار = بایگانی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟