shayan

درخواست افزونه گالری تصاویر کاملا فارسی

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یک گالری تصاویر حرفه ای میخوام که کاملا فارسی سازی شده باشه

در نهایت من میخوام به این نتیجه ای برسم که این سایت رسیده

لینک گالری تصاویر سایت مربوطه:

http://www.khademan.com/gallery-khademan.html

دقیقا همین گالری رو با همین امکانات میخوام

اگر پولی بود هم مشکلی نداره

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

افزونه های وردپرس رو می تونید امتحان کنید :

http://wordpress.org/plugins/wp-lightbox-2/

http://wordpress.org/plugins/popup-lightbox/

می تونید از خود پلاگین اصلی جی کوئری هم استفاده کنید :

http://www.jacklmoore.com/colorbox/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من دنبال یک پلاگین فارسی سازی شده

که دارای تمامی امکانات نمونه ذکر شده باشه

هزینش مشکلی نداره

(اگر منصفانه باشه)

1- این پلاگین فارسی باید باشه

2-قابلیت البوم بندی تصاویر داشته باشه

3-تعداد عکس و بازدید از هر تصویر زیر هر آلبوم نمایش داده بشه

3-پس از ورود به البوم یک قسمت تعداد بازدید از این عکس و توضحیات مختصر برای هر تصویر داشته باشه

این افزونه خیلیییی عالیه

ولی متاسفانه برای جوملاس :(

http://www.softextensions.ir/index.php/hadie/%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تعداد مورد هایی که میخوایید کم نیست ؟!؟ ... میخوایید یه چن مورد دیگه سفارش بدید !

شاید همچین افزونه ای پیدا نشه ... برخی از موارد رو شما باید خودت با ادیت کردن افزونه بهش اضافه کنید .....

این افزونه ها رو هم یکی یکی ببینید کدومشون به دردتون میخوره :

http://wordpress.org...picture gallery

این چندتا لینک رو هم یه نگاهی بندازید :

http://www.designrazzi.com/2013/wordpress-gallery-plugins/

http://weppot.com/gallery-plugin-wordpress/

http://www.tripwiremagazine.com/2013/03/wordpress-gallery-plugin.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما میتونی خواسته منو ابجاد کنی ؟

فارسی سازی و با تمامی امکانات ذکر شده

مبلغ منصفانه بفرمایید :)

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مباحث هزینه و انجام کار فقط در بخش خرید و فروش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من کلا این پلاگین رو بیخیال شدم

یه فکری به ذهنم رسید

اینکه من از گالری تصاویر وردپرس استفاده کنم یعنی یه پیج رو به گالری اختصاص بدم و اونو آلبوم بندی کنم

آلبوم های مختلف با عنواین مختلف که این آلبوم ها یه تصویر شاخص داشته باشن مثلا اولین عکس آپلود شده تو البوم و دارای یک توضیح مختصر از محتویات اون آلبوم باشه

محتویات البوم که با همون گالری وردپرس ایجاد میشه

تنها چیز مورد نیاز اون آلبوم بندی صفحه گالری تصاویره

یعنی هر البوم یک تصویر شاخص داشته باشه با یک توضیح از محتویاتش

بعد که کلیک کردم وارد اون صفحه ای بشم که با گالری تصاویر وردپرس ساخته شده

امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید

خیلیییی سریع به این گالری نیاز دارم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اون چیزی که در پست 1 خواستید و نمونه براش دادید میشه دقیقاً nextgen-gallery

اما اون چیزی که الان میخواین چیز خاصی نیست - دسته ایی به اسم گالری ایجاد کنید - درونش پست های گالری رو با استفاده از گالری وردپرس منتشر کنید (بهتره از ligh-box استفاده کنید)- برای هر پست چکیده هم بذارید

تمام - حالا آرشیو این دسته میشه نام هر آلبوم + تصویر شاخص + چکیده

تنها کاری که شاید بخواین بکنین اینه که استایل گرید برای آرشیو بذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نسخه فارسی این افزونه رو نصب کردم رو لوکال هاست

لطف میکنید اموزش رسیدن به نتیجه مطلوب بنده رو توسط این افزونه قرار بدید

دقیقا مثل همون نمونه ارائه شده

خیلیییی ممنون

;)

ویرایش شده در توسط shayan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا تورو خدا یکی جواب منو بده من خیلیییی لنگم :(

این گالری هم گزینه ی خوبیه ولی برای جوملاس

امکانش هست که به وردپرس تبدیل بشه؟

http://yaranenamaz.com/index.php/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر که نمیشه لطفا بفرمایید که چجوری با پلاگین nextgen-gallery

به این نتیجه برسم؟؟

یه دنیا ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسپم = اخطار = بایگانی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .