ho3in-life

الکسا

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

من سایت جدید زدم، 5 6 روزه زدمش، بازدیدم شاید روزی 2 3 نفر باشه. حالا سوالم اینه چرا بهم الکسا رنک نمیده ؟ باید کاری کنم یا این که نه زمان میخواد بیشتر از این ؟

صفحه الکسام اینطوره :

http://upload.tehran98.com/upme/uploads/661c88f44116b5381.png

خیلی برام عجیبه. یکی میتونه راهنمایی کنه ؟!

صفحه های پیجم هم ایندکس نمیش، اینم یه مشکل دیگمه. به وب مستر تولز هم معرفی کردم سایت رو. اما تعداد صفحات ایندکس شده از 6 تکون نمیخوره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فك نكنم مشكلي باشه ! مال همين بايد باشه كه تازه سايت جديد به مرور زمان بهتر ميشه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه فك نكنم مشكلي باشه ! مال همين بايد باشه كه تازه سايت جديد به مرور زمان بهتر ميشه !

ممنون اما یه خورده مشکوکه.همیشه زود الکسا میداد.

کسه دیگه از دوستان در این مورد خبر نداره ؟ ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

??????????????? کسی نمیدونه ؟ هنوزم رنک نگرفته سایتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز انتظار داریدن با بازدید 3 نفر رتبه بگیرید ؟

اونم در مدت 5 روز ؟

حداقل 3 ماه صبر کنید تا سایتتون شناخته بشه یه کم جون بگیره بعد به فکر الکسا و ... باشید !!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز انتظار داریدن با بازدید 3 نفر رتبه بگیرید ؟

اونم در مدت 5 روز ؟

حداقل 3 ماه صبر کنید تا سایتتون شناخته بشه یه کم جون بگیره بعد به فکر الکسا و ... باشید !!!

دوست عزیز، بنده اینقدر ابتدایی نیستم که شما اینطور حرف میزنید.

بنده 1 سال سایت داشتم و میدونم چطور الکسا به یه سایت میدن. سایت قبلی من بعد از گذشت 2 3 روز الکسا 30 میلیون گرفت. اما این سایتم اصلا الکسا نمیگیره. خیلی عجیبه برام. واسه همین پرسیدم که دوستان کمک کنن.

حالا شایدسیستم اکسا عوض شده که من ندونم. در هر صورت بازم صبر میکنم تا ببینم میگیره یا نه.از کمک شما هم خیلی ممنونم

دوستان واسه مشکل ایندک شدن، مشکل از فایلا رباتم نیست ؟

من اینطوری زدمش :

User-agent: *

Disallow: /cgi-bin

Disallow: /wp-admin

Disallow: /wp-includes

Disallow: /wp-content/plugins

Disallow: /wp-content/cache

Disallow: /wp-content/themes

Disallow: /trackback

Disallow: /feed

Disallow: /comments

Disallow: /category/*/*

Disallow: */trackback

Disallow: */feed

Disallow: */comments

Disallow: /*?*

Disallow: /*?

Allow: /wp-content/uploads

# Google Image

User-agent: Googlebot-Image

Disallow:

Allow: /*

تو وب مستر فقط 6 تا نشون میشده که پست زده شده و 4 تاش فقط ایدکس شده حدود 6 روزه. من 100 تا پست دارم الان !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایت رو بدید

توی فایل ربات که چیز خاصی نیست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟