• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
wp-user

لیست کردن پست های دلخواه همراه با تصویر شاخص

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

یه سوال مهم داشتم و اونم اینکه

مثلا اگر بخوام تو سایدبار ، پست های دلخوامو همراه با عکس بذارم چیکار باید کنم؟

مثلا با افزونه

Wordpress Popular Posts

شما میتونی پربازدیدترن هارو همرا با thumbnail قرار بدی

حالا من میخوام به همین شکل پستایی رو قرار بدم که خودم میخوام

یعنی لیستی از پست های دلخوام همراه با تصویر شاخص

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

$posts_id = '1,2,3,4,5';
query_posts("showposts=10&post__in=$posts_id");
?>
<ul>
<?php
while (have_posts()) : the_post();
?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title_attribute() ?>"><?php the_title() ?></a></li>
<?php endwhile;
wp_reset_query(); ?>
</ul>

در کد باالا در متغیر $posts_id فهرست ID نوشته‌ها رو قرار بده.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا اینجا کسی نیست که به این سوال پاسخ بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جوابتونو دادند!

مگه میشه پست آیدی نداشته باشه؟

یا پست های دلخواه شما دارای منطق خاصی هستند که در اینصورت بفرمایید با چه متدی انتخابشون می کنید

اگر متد خاصی ندارند و کاملاً دلخواهند که همونی که در پست 2 گفته شده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز

چون قالبو خودم درست کرده بودم ، براش php آیدی رو فراخوانی نکردم و الانم رفتم قالبای دیگرو دیدم و php id شونو کپی کردمو درست شد

اما این کد خطا میده!

من به این شکل گذاشتم


<?php
$posts_id = '1,2,3,4,5';
query_posts("showposts=10&post__in=$posts_id");
?>
<ul>
<?php
while (have_posts()) : the_post();
?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title_attribute() ?>"><?php the_title() ?></a></li>
<?php endwhile;
wp_reset_query(); ?>
</ul>

البته با آیدی های پستای خودم

خطاشم اینه


Warning: array_map(): Argument #2 should be an array in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\query.php on line 2164
Warning: implode(): Invalid arguments passed in C:\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\query.php on line 2164

که گفتم شاید مشکل از قالبم باشه برا همینم قالب دیفالتو امتحان کردم که اونجا هم همین خطارو داد

واقعا نمیدونم مشکل از کجاست

لطفا هر کسی میتونه کمک کنه :)

ویرایش شده در توسط faver
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را امتحان کن:


<?php
$posts_id = array(1,2,3,4,5);
query_posts(array('showposts' => 10,'post__in' => $posts_id));
?>
<ul>
<?php
while (have_posts()) : the_post();
?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title_attribute() ?>"><?php the_title() ?></a></li>
<?php endwhile;
wp_reset_query(); ?>
</ul>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا لطف کردی :)

البته من همراه عکس یا همون thumbnail میخواستم که شما بدون عکسشو دادی ولی خودم این شکلی درستش کردم


<?php
$posts_id = array(1,2,3,4,5);
query_posts(array('showposts' => 10,'post__in' => $posts_id));
?>
<ul>
<?php
while (have_posts()) : the_post();
?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a><a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title_attribute() ?>"><?php the_title() ?></a></li>
<?php endwhile;
wp_reset_query(); ?>
</ul>

در ظاهر هیچ مشکلی وجود نداره و همه چی درسته

ولی اگر شما در کد بالا مشکلی میبینید که اگر بگین تا درستش کنم ممنون میشم

ولی خیلی ممنونم

واقعا این کد بالا خیلی بهم کمک کرد

دوستان هم اگر خواستن با عکس باشه میتونن از کدی که نوشتم استفاده کنن

فقط یه سوال دیگه اینکه همیشه باید از طریق خود سورس اصلی(ایندکس)این آیدی هارو بذارم؟!

یعنی نمیشه از طریق خود وردپرس مثل قسمت فهرست ها اینکارو کرد؟

البته فکر کنم اگه تو قسمت فانکشن جای ابزارک درست کنم و از طریق ابزارک ، ابزارک متنو بذارم درست میشه ، درسته؟

ویرایش شده در توسط faver
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط یه سوال دیگه اینکه همیشه باید از طریق خود سورس اصلی(ایندکس)این آیدی هارو بذارم؟!

میتونید برای پوسته تون صفحه تنظیمات درست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما باید بخش تنظیمات درست کنید

آموزش ها یبالا رو باید انجام بدید

ایجاد بخش تنظیمات نیاز به آشنایی شما با توابع اصلی وردپرس داره که شما نگفتید تا چه حد با وردپرس و البته زبان php آشنایی دارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس