Hoshyar

خلاصه مطلب

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من در جاهای متعددی در قالبم از خلاصه مطلب استفاده کردم اما فقط و فقط در یک بخش لازم هست تعداد کارکترهای متن خلاصه مطلب کمتر بشه

خواستم بپرسم چطور می تونم این کارو انجام بدم؟

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

/*=========== Limit Excerpt Word ============*/
/*
Note: To use this function replace <?php $excerpt = get_the_excerpt(); echo string_limit_words($excerpt,20); ?>
with <?php the_excerpt(); ?>
*/
function string_limit_words($string, $word_limit)
{
$words = explode(' ', $string, ($word_limit + 1));
if(count($words) > $word_limit)
array_pop($words);
return implode(' ', $words);
}

ویرایش شده در توسط isk

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


/*=========== Limit Excerpt Word ============*/
/*
Note: To use this function replace <?php $excerpt = get_the_excerpt(); echo string_limit_words($excerpt,20); ?>
with <?php the_excerpt(); ?>
*/
function string_limit_words($string, $word_limit)
{
$words = explode(' ', $string, ($word_limit + 1));
if(count($words) > $word_limit)
array_pop($words);
return implode(' ', $words);
}

ممنون میشم نحوه استفاده کامل رو توضیح بدین ;)

و یک سئوال

استفاده از این کد تمامی خلاصه های مطلب را شامل میشه یا فقط میشه به صورت موردی خلاصه مطلب یک بخش خاص را محدود کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید از قالب جدا برای اون دسته بندی خاصتون استفاده کنید

و یه روش ساده اموزشی :

<?php if (in_category( 'اسم دسته بندی ' )) {
the_content();
}else{
the_excerpt();
}
?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نحوه استفاده کامل رو توضیح بدین ;)

و یک سئوال

استفاده از این کد تمامی خلاصه های مطلب را شامل میشه یا فقط میشه به صورت موردی خلاصه مطلب یک بخش خاص را محدود کرد؟

اولا کد داده شده رو در فایل functions.php قرار بدید و در دوخط اول که قرمز رنگ هست توضیح دادم که هر جای قالب مایل به کم کردن تعداد لغات چکیده هستید به جای


<?php the_excerpt(); ?>

از


<?php $excerpt = get_the_excerpt(); echo string_limit_words($excerpt,20); ?>

استفاده کنید و در این مثال عدد 20 برای تعداد لغت آمده که در جاهای مختلف میشه تعداد لغات مختلف رو قرار داد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com