alisafari

تبدیل اسلایدر جی کوئری به اسلایدر هوشمند وردپرسی

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت اساتید محترم وردپرس

دوستان من در حال طراحی یک قالب مجله هستم ، در این قالب باید یک نوع اسلایدر خاص باشه که من هرچی گشتم اونو پیدا نکردم

تصمیم گرفتم با کمک اسلایدر های اماده جی کوئری اونو بسازم

الان مشکلی که دارم هوشمند کردن اسلایدر هست ، من الان یه اسلایدر جی کوئری دارم که با html ,css ,jquery نوشته شده ، و الان می خوام مثلا به جای عکس هایی که به صورت دستی وارد میکنم ، خودش خودکار تصویر شاخص اون مطلب + عنوان و خلاصه ای از مطلب رو نشون بده

دوستان من اسلایدر اماده و افزونه نمی خوام ، می خوام این اسلایدری رو که دارم هوشمند کنم

لطفا توضیحی خوب به همراه نمونه کد بدهید

ممنون از همه ی شما

ویرایش شده در توسط alisafari
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

حدااقل می فرمودین چه نوع اسلایدری هست

وقتی ندونیم کد شما چی هست چطور بگیم داینامیکش کنید !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یه کس از اسلایدره

دیگه همه چیز گویا هست

یه عکس از پست و عوان پست در قسمت تیره رنگ

59685705804166340385.jpg

این هم خود فایل

لینک دانلود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای به قول شما هوشمند سازی باید یه کوئری بسازید مثلا از 5 پست آخر سایت. درون حلقه کوئری به جای تگ img کد تصویر شاخص رو قرار بدید و همچنین به جای عنوان از the_title و به جای this iis a sample sliding images with مقدار the_excerpt رو قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای به قول شما هوشمند سازی باید یه کوئری بسازید مثلا از 5 پست آخر سایت. درون حلقه کوئری به جای تگ img کد تصویر شاخص رو قرار بدید و همچنین به جای عنوان از the_title و به جای this iis a sample sliding images with مقدار the_excerpt رو قرار بدید.

ممنون

میشم اگر نمونه کد بذارید

ویرایش شده در توسط alisafari
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از لینک زیر کوئری مورد نظرتون رو بسازید .

http://wp-parsi.com/generator/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلاً در فایل index.htm که دادید باکس body به صورت زیر میشه:


<body>
<section>
<div style="overflow:hidden; width:960px; margin: 100px auto; padding:0 20px;">
<div class="pix_diapo">

<?php $custom_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'date',
'posts_per_page' =>'3',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<?php if($custom_query->have_posts()) :
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();?>
<div data-thumb="images/thumbs/megamind1048.jpg">
<img src="<?php the_post_thumbnail(); ?>">
<div class="caption elemHover fromLeft">
<?php the_excerpt(); ?>
</div>
</div>
<?php endwhile;endif;?><?php wp_reset_query(); ?>

</div><!-- #pix_diapo -->
</div>
</section>
</body>

البته thumbnail های کوچک رو باید با یه تابع در فایل فانکشن بسازید که بعدا بهش می رسیم و در کد بالا قرارش میدیم

حتماً می دونید که باکس استایل درون اون فایل باید در هدر وردپرس فراخوانی بشه و همچنین فایل های js به همچنین.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>