fantome0

استایل به جدول بر اساس ترتیب

9 پست در این موضوع قرار دارد

من تو یه صفحه 3 تا جدول دارم که با table ساخته شده و هیچ کدام ایدی یا کلاس ندارن.

چطور میتونم به جدول ها بر اساس ترتیب استایل بدم؟

مثلا جدول شماره 2 با این استایل:


table:(2){
height: 685px;
width: 350px;}

البته من اینجوری استایل دادم نشد. میخواستم ببینم راهی داره بر اساس ترتیب استایل بدم؟

این کدی بود که یکی از دوستان واسه استایل دادن بر اساس ترتیب li ها انجام میشد:


li:nth-child(4){
display:none;
visibility:hideen
}

میشه واسه تیبل ها هم به این صورت استایل داد؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هر تگی میشه استایل داد. مثلاً:


<table class="hasan">
<tr class="taghi">
<td class="naghi">

حالا میخواین یکی در میون مشابه باشند؟ یکی در میون بهشون استایل مشابه بدید - یا چیز دیگری؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به هر تگی میشه استایل داد. مثلاً:


<table class="hasan">
<tr class="taghi">
<td class="naghi">

حالا میخواین یکی در میون مشابه باشند؟ یکی در میون بهشون استایل مشابه بدید - یا چیز دیگری؟

من مشکلی که دارم تیبل هام کلاس یا ایدی نداره و نمیتونم براشون کلاس و ایدی تعریف کننم وگرنه اینکار رو میکردم.

میخواستم بدونم ایا میشه تگ تیبل ما که تو صفحه سه تا تگ تیبل وجود داره بهشون بر اساس شماره استایل داد؟ مثلا تیبل اول، تیبل دوم ،تیبل سوم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مجموع 3 حالت برای نمایش وجود داره : 1 - جدول رو دستی می نویسید 2 - جدول رو افزونه میسازه 3 - جدول رو embed می کنید. در دو حالت اول می تونید بهش استایل بدید - اما در حالت سوم نه

آیا به شکل دیگری جدولتون ایجاد میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جداول رو به صورت rss وارد میکنم.

ببینید به صورت کلی میتونم استایل بدم به این شکل :


table{
height: 685px;
width: 350px;}

و این کد کار میکنه و به 3 تا جدولی که از یه آدرس rss گرفته شده استایل میده. منتها میخوام مثلا عرض جدول شماره یک بشه 300 و جدول شماره 2 مثلا 250 و سومی....

حالا مسئله اینجاست که چطور میشه با کدی گفت مثلا table1{width:300px} , و الی آخر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه به جدول ها بدون دادن آیدی و کلاس بر اساس ترتیب استایل داد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید جدای از این جداول - وقتی شما محتوای جای دیگری رو ایمپورت می کنید دو حالت بیشتر ندارید یا بر روی سایتتون ذخیره کنید مثل همین پلاگین های rss calling که در اینصورت می تونید در اون ها به هر شکلی دخل و تصرف کنید

اما زمانی که بر روس سیستم شما ذخیره نمیشن پس کاری هم نمی تونید بکنید مثل مثلاً اسکریپت های وبگذر یا مشابه اونها - پس اگر خیلی براتون مهم هست که تغییرات بدید باید سعی کنید روی سیستم خودتون ذخیرشون کنید. $!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با این صحبت شما موافقم. ولی وقتی میشه مثلا کدی داد که جداول به چه طول و یا عرضی باشن و یا استایل های دیگه و این استایل ها روی تمامی عناصر حتی عناصری ه به صورت rss وارد صفحه میشن. چطور نمیشه مثلا گفت که جدول اول به این طول و عرض و جدول دوم به این طول و عرض و جدول سوم به این طول و عرض، الان من از طریق این کد :


table
{
border-collapse:collapse;
height: 670px;
width: 350px;
}
table, td, th
{
border:1px solid #007bb6;
}

تونستم به تمامی جداولی که از طریق rss توی این صفحه قرار دادم استایل بدم.

حالا میخوام چون rss مذکور 3 تا جدول داره به هر جدول طول و عرض مشخصی بدم.

میشه مثلا گفت؟


table: nth-child(1) {}
table: nth-child(2) {}
table: nth-child(3) {}

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کاملاً درست می فرمایید - می دونید چرا؟ چون دارید از مثلاً content table‌ # که متعلق به استایل content سایت خودتون هست بهش استایل میدید

اما اگر بخواین بینشون فرق بذارید با چی فرق میذارید؟ با کلاس یا آی دی - درسته؟ خب چه جوری؟

بریم جلو شاید به نتیجه برسیم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم