Rohani

مشکل در آپلود فایل

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام موفق آپلود فایل خطا میدهم مشکل از کجاست؟post-3445-0-71241600-1379607402_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه پرمیژن های مسیر روی 755 است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس نسخه چند هستین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

3.6.1–fa_IR

وقتی راه اندازی مجدد رو میزنم این پیغام رو میده

دریافت به‌روزرسانی از http://fa.wordpress.org/wordpress-3.6.1-fa_IR.zip…

دریافت انجام نشد.: پوشه‌ی مشخص‌شده برای خواندن پرونده‌ها وجود ندارد یا قابل نوشتن نیست.

راه‌اندازی انجام نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا از سطح دسترسی فایل ها باشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه پرمیژن های مسیر روی 755 است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه ی uploads در wp-content وجود داره؟

اگه نداره بسازید و امتحان کنید. :)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

3.6.1–fa_IR

وقتی راه اندازی مجدد رو میزنم این پیغام رو میده

دریافت به‌روزرسانی از http://fa.wordpress.....6.1-fa_IR.zip…

دریافت انجام نشد.: پوشه‌ی مشخص‌شده برای خواندن پرونده‌ها وجود ندارد یا قابل نوشتن نیست.

راه‌اندازی انجام نشد

اگه نمیشه شما یک بار وردپرس رو نصب دستی کنید احتمالا این مشکلتون هم برطرف میشه.

برای نصب دستی اگه بلد نیستین توی انجمن یا گوگل جستجو کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس و ورد پرس را حذف و از نو نصب کردم بازم این مشکل هست.

امکان اپلود هیچ فایلی رانمی دهد افزونه رسانه بروز رسانی و.......

میدونم مشکل از هاسته لطفاً بگین دقیق مشکلش چیه؟

آیا ربطی به پرمیژن داره؟ اونا رو 755 هستند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوشه ها روی 755 و فایل ها روی 644.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس و ورد پرس را حذف و از نو نصب کردم بازم این مشکل هست.

امکان اپلود هیچ فایلی رانمی دهد افزونه رسانه بروز رسانی و.......

میدونم مشکل از هاسته لطفاً بگین دقیق مشکلش چیه؟

آیا ربطی به پرمیژن داره؟ اونا رو 755 هستند.

اگر در هر كاري وردپرس به شما اخطار ميدهد كه فلان پوشه وجود ندارد يا دسترسي ندارد

شما ابتدا اون پوشه رو بسازيد و بهش حق دسترس 777 بديد و اجازه بديد كه يكبار وردپرس از اون پوشه استفاده كنه

بعد دوباره حق دسترسي پوشه رو به 755 تغيير بديد

حدس ميزنم از دايركت ادمين استفاده ميكنيد كه با اين كار مشكلتون به احتمال زياد حل بشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از سی پنل استفاده میکنم و این خطا رو دارم هنوز

برادر من این چه تحلیلی هست که میگید توابع باعث تغییر در هسته میشود چرا قبل از بروز رسانی وردپرس این مشکل وجود نداشت و بعد از بروز رسانی این مشکلات پدید اومده ؟ مشکل از وردپرس هست وردپرس باید اونقدر این موارد را بررسی کنه که امکان چنین خطاهایی از طرف هر فایلی غیرممکن باشد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از سی پنل استفاده میکنم و این خطا رو دارم هنوز

برادر من این چه تحلیلی هست که میگید توابع باعث تغییر در هسته میشود چرا قبل از بروز رسانی وردپرس این مشکل وجود نداشت و بعد از بروز رسانی این مشکلات پدید اومده ؟ مشکل از وردپرس هست وردپرس باید اونقدر این موارد را بررسی کنه که امکان چنین خطاهایی از طرف هر فایلی غیرممکن باشد .

بعضی از افزونه ها تکه کدهایی را در فایل های هسته کپی می کنند که در موقع لازم استفاده شوند به روز رسانی باعث حذف فایل با کد مورد نظر می شه با غیر فعال کردن و فعال کردن مجدد افزونه ها و همینطور ذخیره مجدد پیوند یکتا معمولا مشکل برطرف می شه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی از افزونه ها تکه کدهایی را در فایل های هسته کپی می کنند که در موقع لازم استفاده شوند به روز رسانی باعث حذف فایل با کد مورد نظر می شه با غیر فعال کردن و فعال کردن مجدد افزونه ها و همینطور ذخیره مجدد پیوند یکتا معمولا مشکل برطرف می شه

من مواردی را که گفتید را انجام دادم اما باز این مشکل برطرف نگردید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از سمت سرورها هم میتونه باشه

کانفیگ ها اشتباه میتونه باعث ایجاد اخلال در کارکرد توابع بشه و باعث بروز این نوع خطاها بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .