hormoz

مشکل ویرایشگر وردپرس با بعضی قالب ها

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من قالب 2013 رو فعال کردم ویراشگرم خراب شد و وقتی قالب Major Media ویراشگرم اینجوری می شود رو دوتا وردپرس یعنی سایت اصلی خودم و لوکال هاست هم تست کردم هیجوری بود تمام افزونه رو هم غیر فعال کردم همیجوری بود چند بار وردپرس رو نصب دستی کردم درست نشد.

لینک عکس از ویراشگر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مسیر wp-content/themes/twentythirteen/css/editor-style.css، لاین 30، این قسمت رو پاک کنید

max-width: 604px;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده تست کردم و کار کرد!

بهتره تو بخش ویرایش نوشته Ctrl+F5 رو بزنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد مشکل از مرورگر بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مشکل از مرورگر نبود

چون مرورگرم عکس ها و اطلاعاتو ذخیره می کرد اینجوری شده بود وگرنه با پاک کردن کد درست شد ممنون :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی می دونه چطوری حافظشو پاک کنم هر چقدر کچ هاشو پاک می کنم پاک نمی شه

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست هر کس این مشکلو داره اینکارو بکنه اول تمام قالب های سایتشو پاک بکنه بعد بعد دوباره قالب های سایتو از طریق هاست بریزه و در این مرحله به هیچ وجه وارد ادمین سایت نشه بعد تغییرای که کاربر moeini گفتن رو انجام بدید و حالا وارد مدیریت سایت بشوید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل پوسته 2013 حل شد حالا Major Media رو چکار کنم

:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نشد مشکل از مرورگر فایرفاکس هست اول درست شده بود بعد دوباره کدو گذاشتم ببین واقعا مشکل از اون هست بعد دیگه وقتی بر می داشتم یه جورای انگار توی فایل های سایتم ذخیره شده که برای مرورگر فایرفاکس اینجوری بیار با اپرا هم همین کارو کردم دیگه درست نمیشه ولی وقتی مرورگری که باهاش اینکارو نکردم وارد می شم درسته کسی می دونه مشکل از چیه لطفا زودتر جواب بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب تاپیک به علت اسپم شدید بسته و بایگانی شد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟