hormoz

مشکل ویرایشگر وردپرس با بعضی قالب ها

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من قالب 2013 رو فعال کردم ویراشگرم خراب شد و وقتی قالب Major Media ویراشگرم اینجوری می شود رو دوتا وردپرس یعنی سایت اصلی خودم و لوکال هاست هم تست کردم هیجوری بود تمام افزونه رو هم غیر فعال کردم همیجوری بود چند بار وردپرس رو نصب دستی کردم درست نشد.

لینک عکس از ویراشگر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مسیر wp-content/themes/twentythirteen/css/editor-style.css، لاین 30، این قسمت رو پاک کنید

max-width: 604px;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده تست کردم و کار کرد!

بهتره تو بخش ویرایش نوشته Ctrl+F5 رو بزنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد مشکل از مرورگر بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مشکل از مرورگر نبود

چون مرورگرم عکس ها و اطلاعاتو ذخیره می کرد اینجوری شده بود وگرنه با پاک کردن کد درست شد ممنون :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی می دونه چطوری حافظشو پاک کنم هر چقدر کچ هاشو پاک می کنم پاک نمی شه

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست هر کس این مشکلو داره اینکارو بکنه اول تمام قالب های سایتشو پاک بکنه بعد بعد دوباره قالب های سایتو از طریق هاست بریزه و در این مرحله به هیچ وجه وارد ادمین سایت نشه بعد تغییرای که کاربر moeini گفتن رو انجام بدید و حالا وارد مدیریت سایت بشوید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل پوسته 2013 حل شد حالا Major Media رو چکار کنم

:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نشد مشکل از مرورگر فایرفاکس هست اول درست شده بود بعد دوباره کدو گذاشتم ببین واقعا مشکل از اون هست بعد دیگه وقتی بر می داشتم یه جورای انگار توی فایل های سایتم ذخیره شده که برای مرورگر فایرفاکس اینجوری بیار با اپرا هم همین کارو کردم دیگه درست نمیشه ولی وقتی مرورگری که باهاش اینکارو نکردم وارد می شم درسته کسی می دونه مشکل از چیه لطفا زودتر جواب بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب تاپیک به علت اسپم شدید بسته و بایگانی شد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه
    • توسط mehditalaei
      سلام
      بنده یه افزونه نیاز دارم تا برای کاربرای سایت داشبورد حرفهای بسازم و کاربر با ورود به ناحیه کاربری بتونه اونو مدیریت کنه.
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      بروزرسانی پنجم.
    • توسط hamidgh
      سلام
      در صفحه محصولاتم هنگام خرید و اتمام مراحل ، وارد قسمت سفارشات شدم تا سفارش را ببینم متوجه شدم محصولی که 100 عدد در انبار بوده با یک خرید تمام شده و عدد 1- نمایش داده شده . در محصولات دیگر هم همین مشکل به وجود آمده است . هر عددی که در بخش تعداد در انبار می زارم بعد از یک خرید به 1- تغییر پیدا میکنه و دیگه کاربری نمیتواند ان محصول را به علت عدم موجود در انبار بخرد . همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد . ووکامرس هم اخرین نسخه است .از اول هم همین مشکل را داشتم
      ممنون می شوم در حل این مشکل راه نماییم کنید
      با تشکر
    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه