• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
hormoz

مشکل ویرایشگر وردپرس با بعضی قالب ها

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من قالب 2013 رو فعال کردم ویراشگرم خراب شد و وقتی قالب Major Media ویراشگرم اینجوری می شود رو دوتا وردپرس یعنی سایت اصلی خودم و لوکال هاست هم تست کردم هیجوری بود تمام افزونه رو هم غیر فعال کردم همیجوری بود چند بار وردپرس رو نصب دستی کردم درست نشد.

لینک عکس از ویراشگر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مسیر wp-content/themes/twentythirteen/css/editor-style.css، لاین 30، این قسمت رو پاک کنید

max-width: 604px;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده تست کردم و کار کرد!

بهتره تو بخش ویرایش نوشته Ctrl+F5 رو بزنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد مشکل از مرورگر بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مشکل از مرورگر نبود

چون مرورگرم عکس ها و اطلاعاتو ذخیره می کرد اینجوری شده بود وگرنه با پاک کردن کد درست شد ممنون :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی می دونه چطوری حافظشو پاک کنم هر چقدر کچ هاشو پاک می کنم پاک نمی شه

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست هر کس این مشکلو داره اینکارو بکنه اول تمام قالب های سایتشو پاک بکنه بعد بعد دوباره قالب های سایتو از طریق هاست بریزه و در این مرحله به هیچ وجه وارد ادمین سایت نشه بعد تغییرای که کاربر moeini گفتن رو انجام بدید و حالا وارد مدیریت سایت بشوید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل پوسته 2013 حل شد حالا Major Media رو چکار کنم

:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نشد مشکل از مرورگر فایرفاکس هست اول درست شده بود بعد دوباره کدو گذاشتم ببین واقعا مشکل از اون هست بعد دیگه وقتی بر می داشتم یه جورای انگار توی فایل های سایتم ذخیره شده که برای مرورگر فایرفاکس اینجوری بیار با اپرا هم همین کارو کردم دیگه درست نمیشه ولی وقتی مرورگری که باهاش اینکارو نکردم وارد می شم درسته کسی می دونه مشکل از چیه لطفا زودتر جواب بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب تاپیک به علت اسپم شدید بسته و بایگانی شد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من میخواستم فایل جاوا اسکریپت با پسوند js رو روی سایتم اپلود کنم ولی ارور میده
      مینویسه:
      “js 1” به‌خاطر وجود ایراد بارگذاری نشد
      متاسفانه، این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      اگه کسی میدونه مشکلش چیه لطفا به منم بگه