hormoz

مشکل ویرایشگر وردپرس با بعضی قالب ها

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من قالب 2013 رو فعال کردم ویراشگرم خراب شد و وقتی قالب Major Media ویراشگرم اینجوری می شود رو دوتا وردپرس یعنی سایت اصلی خودم و لوکال هاست هم تست کردم هیجوری بود تمام افزونه رو هم غیر فعال کردم همیجوری بود چند بار وردپرس رو نصب دستی کردم درست نشد.

لینک عکس از ویراشگر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مسیر wp-content/themes/twentythirteen/css/editor-style.css، لاین 30، این قسمت رو پاک کنید

max-width: 604px;

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کار نکرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده تست کردم و کار کرد!

بهتره تو بخش ویرایش نوشته Ctrl+F5 رو بزنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد مشکل از مرورگر بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مشکل از مرورگر نبود

چون مرورگرم عکس ها و اطلاعاتو ذخیره می کرد اینجوری شده بود وگرنه با پاک کردن کد درست شد ممنون :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی می دونه چطوری حافظشو پاک کنم هر چقدر کچ هاشو پاک می کنم پاک نمی شه

؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست هر کس این مشکلو داره اینکارو بکنه اول تمام قالب های سایتشو پاک بکنه بعد بعد دوباره قالب های سایتو از طریق هاست بریزه و در این مرحله به هیچ وجه وارد ادمین سایت نشه بعد تغییرای که کاربر moeini گفتن رو انجام بدید و حالا وارد مدیریت سایت بشوید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مشکل پوسته 2013 حل شد حالا Major Media رو چکار کنم

:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نشد مشکل از مرورگر فایرفاکس هست اول درست شده بود بعد دوباره کدو گذاشتم ببین واقعا مشکل از اون هست بعد دیگه وقتی بر می داشتم یه جورای انگار توی فایل های سایتم ذخیره شده که برای مرورگر فایرفاکس اینجوری بیار با اپرا هم همین کارو کردم دیگه درست نمیشه ولی وقتی مرورگری که باهاش اینکارو نکردم وارد می شم درسته کسی می دونه مشکل از چیه لطفا زودتر جواب بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب تاپیک به علت اسپم شدید بسته و بایگانی شد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .