• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
testerf

درخواست کد یک باکس

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من یه کدی میخوام که این طوری باشه

یک کادر کوچیک مثل همون کادر های جستجوی مطالب که تو هر سایتی هست بشه توش چیزی نوشت

کارش این باشه که وقتی یه متنی رو توش مینویسیم و اوکی میزنیم اون متنو تو ادرس بار اجرا کنه یعنی بره به اون ادرس

اگه نتونستم کامل توضیح بدم یه مثال میزنم

مثلا یه کادری هست تو این دامین www.example.com تو کادر مینویسم test اوکی میزنیم وقتی اوکی زدیم بره به این ادرس

www.example.com/test

اون اسلش که بعد از ادرس قرار میگیره مهمه .مساوی نباشه.هیچ کاراکتر دیگه ای هم اضافه نکنه

دوستان خیلی خیلی لازم دارم اینو فک نکنم کد سختی باشه با یه input و اینا میشه نوشت ولی من بلد نیستم

اگه کسی بلده دریغ نکنه

ممنوووون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید از جاوا اسکریپت برای این کار استفاده کرد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید از جاوا اسکریپت برای این کار استفاده کرد.

خب چطوری دوست من؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بفرمایید چه کاری میخواید انجا بدید (عملیات اصلی) تا بهتر بشه کمک کرد

چون این نوع انتقال رو با فرم انجام نمیدن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بفرمایید چه کاری میخواید انجا بدید (عملیات اصلی) تا بهتر بشه کمک کرد

چون این نوع انتقال رو با فرم انجام نمیدن.

دقیقا همونطوری که گفتمو میخوام دیگه کارشم دقیق توضیح دادم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یا جاوا اسکریپت به صورت زیر می تونید عمل کنید:


<html>
<head>
<script>

function exefunction(){
var i = document.getElementById("tftext").value;
document.location.href=i;
}
</script>

</head>

<body>

<input id="tftext" type="text" value="test">
<input type="button" onclick="exefunction()"/>

</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما این کد را باید استفاده کنید


<div id="box-url">
<input type="text" id="go-url">
<div id="go" style="width:100px;border:1px solid #999;">رفتن</div>
</div>
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#go').click(function(){
var url = 'http://site.com/';
var gourl = $('#go-url').val();
window.location(url+gourl);
});
});
</script>

در ضمن کتابخانه jquery را هم اضافه کنید

اگه جواب گرفتید که خدا را شکر اگه جواب نداد بگید تا کد را اصلاح کنیم یا اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید تا کدش را براتون بزاریم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یا جاوا اسکریپت به صورت زیر می تونید عمل کنید:


<html>
<head>
<script>

function exefunction(){
var i = document.getElementById("tftext").value;
document.location.href=i;
}
</script>

</head>

<body>

<input id="tftext" type="text" value="test">
<input type="button" onclick="exefunction()"/>

</body>
</html>

ممنون دوست گلم کد کار کرد.ولی یه جاش هم عوض شه درست میشه این به دردم نخود

مشکلش این بود که اینو توی هر صفحه قرار بدی و توی کارد بنویسی test اون تست رو اضافه میکنه به اخر اون صفحه که این کد قرار داره.من اینطوری نمیخوام

میخوام یه قسمت داشته باشه که توی اون قسمت مثلا بنویسی www.example.com/page بعد وقتی اون کادر توی هر صفحه ای باشه وقتی test مینویسیم اوکی میزنیم بره به این ادرس

www.example.com/page/test

ممنون میشم اونجاشم درست کنی

شما این کد را باید استفاده کنید


<div id="box-url">
<input type="text" id="go-url">
<div id="go" style="width:100px;border:1px solid #999;">رفتن</div>
</div>
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#go').click(function(){
var url = 'http://site.com/';
var gourl = $('#go-url').val();
window.location(url+gourl);
});
});
</script>

در ضمن کتابخانه jquery را هم اضافه کنید

اگه جواب گرفتید که خدا را شکر اگه جواب نداد بگید تا کد را اصلاح کنیم یا اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید تا کدش را براتون بزاریم

وقتی اوکی میزنم کار نمیکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما هر آدرسی اونجا وارد کنی رو باز می کنه براتون. وقتی شما می زنی test خب تست رو به انتهای آدرس فعلی وارد می کنه. ولی وقتی شما یه http:// اولش بزاری آدرس مجزا رو براتون باز می کنه. شما می تونی مقدار پیشفرض تکس باکس رو http:// بزاری. بعد آدرس رو وارد کنی تا اون چیزی که می خوای انجام بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما هر آدرسی اونجا وارد کنی رو باز می کنه براتون. وقتی شما می زنی test خب تست رو به انتهای آدرس فعلی وارد می کنه. ولی وقتی شما یه http:// اولش بزاری آدرس مجزا رو براتون باز می کنه. شما می تونی مقدار پیشفرض تکس باکس رو http:// بزاری. بعد آدرس رو وارد کنی تا اون چیزی که می خوای انجام بشه.

از این که نمیخوام خودم استفاده کنم که http رو بزنم.میخوام بزارم واسه کاربرا اونا هم نمیتونن بزنن

مقدرا پیشفرضو چطوری قرار بدم؟که توی اون کادر معلوم نشه یعنی پیش فرضش مخفی باشه؟

ویرایش شده در توسط testerf

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از این که نمیخوام خودم استفاده کنم که http رو بزنم.میخوام بزارم واسه کاربرا اونا هم نمیتونن بزنن

مقدرا پیشفرضو چطوری قرار بدم؟که توی اون کادر معلوم نشه یعنی پیش فرضش مخفی باشه؟


document.location.href="http://"+i;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری