• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
testerf

درخواست کد یک باکس

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من یه کدی میخوام که این طوری باشه

یک کادر کوچیک مثل همون کادر های جستجوی مطالب که تو هر سایتی هست بشه توش چیزی نوشت

کارش این باشه که وقتی یه متنی رو توش مینویسیم و اوکی میزنیم اون متنو تو ادرس بار اجرا کنه یعنی بره به اون ادرس

اگه نتونستم کامل توضیح بدم یه مثال میزنم

مثلا یه کادری هست تو این دامین www.example.com تو کادر مینویسم test اوکی میزنیم وقتی اوکی زدیم بره به این ادرس

www.example.com/test

اون اسلش که بعد از ادرس قرار میگیره مهمه .مساوی نباشه.هیچ کاراکتر دیگه ای هم اضافه نکنه

دوستان خیلی خیلی لازم دارم اینو فک نکنم کد سختی باشه با یه input و اینا میشه نوشت ولی من بلد نیستم

اگه کسی بلده دریغ نکنه

ممنوووون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید از جاوا اسکریپت برای این کار استفاده کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید از جاوا اسکریپت برای این کار استفاده کرد.

خب چطوری دوست من؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بفرمایید چه کاری میخواید انجا بدید (عملیات اصلی) تا بهتر بشه کمک کرد

چون این نوع انتقال رو با فرم انجام نمیدن.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بفرمایید چه کاری میخواید انجا بدید (عملیات اصلی) تا بهتر بشه کمک کرد

چون این نوع انتقال رو با فرم انجام نمیدن.

دقیقا همونطوری که گفتمو میخوام دیگه کارشم دقیق توضیح دادم
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا جاوا اسکریپت به صورت زیر می تونید عمل کنید:


<html>
<head>
<script>

function exefunction(){
var i = document.getElementById("tftext").value;
document.location.href=i;
}
</script>

</head>

<body>

<input id="tftext" type="text" value="test">
<input type="button" onclick="exefunction()"/>

</body>
</html>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد را باید استفاده کنید


<div id="box-url">
<input type="text" id="go-url">
<div id="go" style="width:100px;border:1px solid #999;">رفتن</div>
</div>
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#go').click(function(){
var url = 'http://site.com/';
var gourl = $('#go-url').val();
window.location(url+gourl);
});
});
</script>

در ضمن کتابخانه jquery را هم اضافه کنید

اگه جواب گرفتید که خدا را شکر اگه جواب نداد بگید تا کد را اصلاح کنیم یا اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید تا کدش را براتون بزاریم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا جاوا اسکریپت به صورت زیر می تونید عمل کنید:


<html>
<head>
<script>

function exefunction(){
var i = document.getElementById("tftext").value;
document.location.href=i;
}
</script>

</head>

<body>

<input id="tftext" type="text" value="test">
<input type="button" onclick="exefunction()"/>

</body>
</html>

ممنون دوست گلم کد کار کرد.ولی یه جاش هم عوض شه درست میشه این به دردم نخود

مشکلش این بود که اینو توی هر صفحه قرار بدی و توی کارد بنویسی test اون تست رو اضافه میکنه به اخر اون صفحه که این کد قرار داره.من اینطوری نمیخوام

میخوام یه قسمت داشته باشه که توی اون قسمت مثلا بنویسی www.example.com/page بعد وقتی اون کادر توی هر صفحه ای باشه وقتی test مینویسیم اوکی میزنیم بره به این ادرس

www.example.com/page/test

ممنون میشم اونجاشم درست کنی

شما این کد را باید استفاده کنید


<div id="box-url">
<input type="text" id="go-url">
<div id="go" style="width:100px;border:1px solid #999;">رفتن</div>
</div>
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#go').click(function(){
var url = 'http://site.com/';
var gourl = $('#go-url').val();
window.location(url+gourl);
});
});
</script>

در ضمن کتابخانه jquery را هم اضافه کنید

اگه جواب گرفتید که خدا را شکر اگه جواب نداد بگید تا کد را اصلاح کنیم یا اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید تا کدش را براتون بزاریم

وقتی اوکی میزنم کار نمیکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما هر آدرسی اونجا وارد کنی رو باز می کنه براتون. وقتی شما می زنی test خب تست رو به انتهای آدرس فعلی وارد می کنه. ولی وقتی شما یه http:// اولش بزاری آدرس مجزا رو براتون باز می کنه. شما می تونی مقدار پیشفرض تکس باکس رو http:// بزاری. بعد آدرس رو وارد کنی تا اون چیزی که می خوای انجام بشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما هر آدرسی اونجا وارد کنی رو باز می کنه براتون. وقتی شما می زنی test خب تست رو به انتهای آدرس فعلی وارد می کنه. ولی وقتی شما یه http:// اولش بزاری آدرس مجزا رو براتون باز می کنه. شما می تونی مقدار پیشفرض تکس باکس رو http:// بزاری. بعد آدرس رو وارد کنی تا اون چیزی که می خوای انجام بشه.

از این که نمیخوام خودم استفاده کنم که http رو بزنم.میخوام بزارم واسه کاربرا اونا هم نمیتونن بزنن

مقدرا پیشفرضو چطوری قرار بدم؟که توی اون کادر معلوم نشه یعنی پیش فرضش مخفی باشه؟

ویرایش شده در توسط testerf
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این که نمیخوام خودم استفاده کنم که http رو بزنم.میخوام بزارم واسه کاربرا اونا هم نمیتونن بزنن

مقدرا پیشفرضو چطوری قرار بدم؟که توی اون کادر معلوم نشه یعنی پیش فرضش مخفی باشه؟


document.location.href="http://"+i;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


document.location.href="http://"+i;

مرسی ازت دوست خوبم حله دمت گرم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری