• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
testerf

درخواست کد یک باکس

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من یه کدی میخوام که این طوری باشه

یک کادر کوچیک مثل همون کادر های جستجوی مطالب که تو هر سایتی هست بشه توش چیزی نوشت

کارش این باشه که وقتی یه متنی رو توش مینویسیم و اوکی میزنیم اون متنو تو ادرس بار اجرا کنه یعنی بره به اون ادرس

اگه نتونستم کامل توضیح بدم یه مثال میزنم

مثلا یه کادری هست تو این دامین www.example.com تو کادر مینویسم test اوکی میزنیم وقتی اوکی زدیم بره به این ادرس

www.example.com/test

اون اسلش که بعد از ادرس قرار میگیره مهمه .مساوی نباشه.هیچ کاراکتر دیگه ای هم اضافه نکنه

دوستان خیلی خیلی لازم دارم اینو فک نکنم کد سختی باشه با یه input و اینا میشه نوشت ولی من بلد نیستم

اگه کسی بلده دریغ نکنه

ممنوووون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید از جاوا اسکریپت برای این کار استفاده کرد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید از جاوا اسکریپت برای این کار استفاده کرد.

خب چطوری دوست من؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بفرمایید چه کاری میخواید انجا بدید (عملیات اصلی) تا بهتر بشه کمک کرد

چون این نوع انتقال رو با فرم انجام نمیدن.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما بفرمایید چه کاری میخواید انجا بدید (عملیات اصلی) تا بهتر بشه کمک کرد

چون این نوع انتقال رو با فرم انجام نمیدن.

دقیقا همونطوری که گفتمو میخوام دیگه کارشم دقیق توضیح دادم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یا جاوا اسکریپت به صورت زیر می تونید عمل کنید:


<html>
<head>
<script>

function exefunction(){
var i = document.getElementById("tftext").value;
document.location.href=i;
}
</script>

</head>

<body>

<input id="tftext" type="text" value="test">
<input type="button" onclick="exefunction()"/>

</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما این کد را باید استفاده کنید


<div id="box-url">
<input type="text" id="go-url">
<div id="go" style="width:100px;border:1px solid #999;">رفتن</div>
</div>
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#go').click(function(){
var url = 'http://site.com/';
var gourl = $('#go-url').val();
window.location(url+gourl);
});
});
</script>

در ضمن کتابخانه jquery را هم اضافه کنید

اگه جواب گرفتید که خدا را شکر اگه جواب نداد بگید تا کد را اصلاح کنیم یا اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید تا کدش را براتون بزاریم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یا جاوا اسکریپت به صورت زیر می تونید عمل کنید:


<html>
<head>
<script>

function exefunction(){
var i = document.getElementById("tftext").value;
document.location.href=i;
}
</script>

</head>

<body>

<input id="tftext" type="text" value="test">
<input type="button" onclick="exefunction()"/>

</body>
</html>

ممنون دوست گلم کد کار کرد.ولی یه جاش هم عوض شه درست میشه این به دردم نخود

مشکلش این بود که اینو توی هر صفحه قرار بدی و توی کارد بنویسی test اون تست رو اضافه میکنه به اخر اون صفحه که این کد قرار داره.من اینطوری نمیخوام

میخوام یه قسمت داشته باشه که توی اون قسمت مثلا بنویسی www.example.com/page بعد وقتی اون کادر توی هر صفحه ای باشه وقتی test مینویسیم اوکی میزنیم بره به این ادرس

www.example.com/page/test

ممنون میشم اونجاشم درست کنی

شما این کد را باید استفاده کنید


<div id="box-url">
<input type="text" id="go-url">
<div id="go" style="width:100px;border:1px solid #999;">رفتن</div>
</div>
<script>
$(document).ready(function(e) {
$('#go').click(function(){
var url = 'http://site.com/';
var gourl = $('#go-url').val();
window.location(url+gourl);
});
});
</script>

در ضمن کتابخانه jquery را هم اضافه کنید

اگه جواب گرفتید که خدا را شکر اگه جواب نداد بگید تا کد را اصلاح کنیم یا اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید تا کدش را براتون بزاریم

وقتی اوکی میزنم کار نمیکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما هر آدرسی اونجا وارد کنی رو باز می کنه براتون. وقتی شما می زنی test خب تست رو به انتهای آدرس فعلی وارد می کنه. ولی وقتی شما یه http:// اولش بزاری آدرس مجزا رو براتون باز می کنه. شما می تونی مقدار پیشفرض تکس باکس رو http:// بزاری. بعد آدرس رو وارد کنی تا اون چیزی که می خوای انجام بشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما هر آدرسی اونجا وارد کنی رو باز می کنه براتون. وقتی شما می زنی test خب تست رو به انتهای آدرس فعلی وارد می کنه. ولی وقتی شما یه http:// اولش بزاری آدرس مجزا رو براتون باز می کنه. شما می تونی مقدار پیشفرض تکس باکس رو http:// بزاری. بعد آدرس رو وارد کنی تا اون چیزی که می خوای انجام بشه.

از این که نمیخوام خودم استفاده کنم که http رو بزنم.میخوام بزارم واسه کاربرا اونا هم نمیتونن بزنن

مقدرا پیشفرضو چطوری قرار بدم؟که توی اون کادر معلوم نشه یعنی پیش فرضش مخفی باشه؟

ویرایش شده در توسط testerf

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از این که نمیخوام خودم استفاده کنم که http رو بزنم.میخوام بزارم واسه کاربرا اونا هم نمیتونن بزنن

مقدرا پیشفرضو چطوری قرار بدم؟که توی اون کادر معلوم نشه یعنی پیش فرضش مخفی باشه؟


document.location.href="http://"+i;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری