iAmin

کد جلوگیری از بستن جاوااسکریپت در مرورگر

8 پست در این موضوع قرار دارد

در قالبی که من دارم در صورت غیر فعال کردن جاوا اسکریپت الاوه بر این که قالب زیبایشو از دست میده میتونید کنترل یو و کلیک راستو وکپی کردن مطالبم انجام بدید و خیلی کارای دیگه.

سلام من کد و یا افزونه ای میخوام که جلوگیری کنه از ورود افراد.

اگه بگه ورود بدون جاوا اسکریپت ممنوع کع دیگه عالی میشه

چند وقت پیش تو کدستان دیده بودم همیچین چیزی رو اما نمیدونم الان چرا پیداش نمیکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظروتون را نفهمیدم

یعنی چی کسانی که میایند به سایتتون از ورودشون جلوگیری کنی ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منتظرم

اولا براي دريافت جواب بايد كمي صبركني و اسپم ندي

دوم منظورت از ورود افراد نميفهمم اما براي جلوگيري از كپي و پيست مطلب ميتوني از اسكريپت استقاده كني و اما طرور فايل ها رو روي ستيا خودت سوار كني

چون از جايي كه ميگيري سرور اونجا و پهناي باند و... باعث كنيدي سرعت ميشود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مثلا من میخوام بیام سایت شما هنگام ورود به سایت جاوااسکریپت در مرورگر میبندم خوب تا اینجا که هیچی

اما من میخوام کار کنم که وقتی یه نفر میاد تو سایت شما در صورتی که جاوااسکریپتش بسته بود نتونه وارد بشه و بهش پیغام بده

نمونشم تو فیسبوک جاوا اسکریپت رو ببندید میبینی

اولا براي دريافت جواب بايد كمي صبركني و اسپم ندي

دوم منظورت از ورود افراد نميفهمم اما براي جلوگيري از كپي و پيست مطلب ميتوني از اسكريپت استقاده كني و اما طرور فايل ها رو روي ستيا خودت سوار كني

چون از جايي كه ميگيري سرور اونجا و پهناي باند و... باعث كنيدي سرعت ميشود

ممنون ولی منظور بنده این نبود :)

ویرایش شده در توسط AMINRASOLI
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با چه کدی جاوا اسکریپت را می بندی ؟

من ندیدم تا حالا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد نیست

کابر از مرورگر خودش میبنده

مثلا تو کروم رو فاوایکون سایت کنار آدرس کلیک کن میتونی جاوا اسکریپت پاپ آپ و... رو بلاک کنی

ویرایش شده در توسط AMINRASOLI
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جاوا اسکریپت اصولاً سمت سرویس گیرندست و شما نمی تونید کاریش بکنید - فقط می تونید آلارم بدید به ویزیتور:


<noscript>لطف می کنین اگه زحمت بکشین اون جاواتونو فعال کنین</noscript>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ولی من کدشو دیده بودم!

اما الان نمدونم چرا چرا پیداش نمیکنم. :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر