Alireza Xn

مشکل با افزونه اسلایدر مطالب Recent posts slider

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت وردپرسی های ایران

متاسفانه بنده قبلا خیلی با افزونه Recent posts slider کار کردم جهت نمایش آخرین مطالب سایت به صورت اسلاید

اما از وقتی پوسته جدید خودمو ویرایش و روش کار کردم جدیدا اومدم از این افزونه استفاده کنم ولی هر چی کد اونو در قالب فراخوانی میکردم کار نمیکرد

مشکل من فقط با این افزونه نیست من با افزونه New ticker هم همین مشکل رو دارم کلا انگاری کد فراخوانی اونها کار نمیکنن

ایا میتونه مشکل از توابع پوسته باشه ؟؟؟ آیا باید توابع خواصی رو به فایل Functions.php اضافه کنم تا کد فراخوانی پلاگین ها کار کنه ؟

با تشکر از تیم وردپرس فارسی ....

ویرایش شده در توسط Rapid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فایرباگ ببینید کجا کانفلیکت دارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فایرباگ ببینید کجا کانفلیکت دارید

خیلی ممنون من اطلاعاتی راجبع این پلاگین قدرتمند فایرفاکس در نت جستجو کردم و پیدا کردم

اما روش کانفلیکت کردن چطوریه با ان پلاگین

بازم ممنون دوست عزیز

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید ببینید چه بخشی هست که داره تداخل ایجاد میکنه

معمولا توابع هستن که تداخل دارن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برسی کردم ولی نمیدونم کدام توابع مشکل ساز شده فایل رو پیوست کردم اگر زحمت بکشید یه نگاه بهش بندازید ممنون میشم ...

function.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلهای جاوااسکریپت باید بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد و همونطور که اقا مرتضی گفتند مربوط به کد های جاوا اسکریپت بود !!

این کدها در بخش هدر پوسته سایت تداخل ایجاد میکردند !!


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery-1.4.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/loopedslider.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
function toggle1() {
var ele = document.getElementById("top_search_o");
var text = document.getElementById("top_search_click");
if(ele.style.display == "block") {
ele.style.display = "none";
text.style.background="none";
}
else {
ele.style.display = "block";
text.style.background="#eff0eb";
}
}
$(function(){
$('#slider').loopedSlider({
autoStart: 5000,
slidespeed: 500,
});
});
$(document).ready(function(){
$(".fh_pic1").hover(
function() {
$(this).stop().animate({"opacity": "0"}, "slow");
},
function() {
$(this).stop().animate({"opacity": "1"}, "slow");
});
});
</script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/hoverIntent.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/superfish.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/custom2.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/tabber-minimized.js"></script>
<script type="text/javascript">
document.write('<style type="text/css">.tabber{display:none;}<\/style>');
</script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$(".toggle_container").hide();
$("h4.trigger").click(function(){
$(this).toggleClass("active").next().slideToggle("slow");
});
});
</script>
<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang: 'fa'}
</script>
//<![CDATA[
var BrowserDetect = {
init: function () {
this.browser = this.searchString(this.dataBrowser) || "An unknown browser";
this.version = this.searchVersion(navigator.userAgent)|| this.searchVersion(navigator.appVersion)|| "an unknown version";
this.OS = this.searchString(this.dataOS) || "an unknown OS";
},
searchString: function (data) {
for (var i=0;i<data.length;i++) {
var dataString = data[i].string;
var dataProp = data[i].prop;
this.versionSearchString = data[i].versionSearch || data[i].identity;
if (dataString) {if (dataString.indexOf(data[i].subString) != -1)
return data[i].identity;}
else if (dataProp){return data[i].identity;}
}
},
searchVersion: function (dataString) {
var index = dataString.indexOf(this.versionSearchString);
if (index == -1) return;
return parseFloat(dataString.substring(index+this.versionSearchString.length+1));
},
dataBrowser: [
{string: navigator.userAgent,subString: "Chrome",identity: "Chrome"},
{string: navigator.userAgent,subString: "OmniWeb",versionSearch: "OmniWeb/",identity: "OmniWeb"},
{string: navigator.vendor,subString: "Apple",identity: "Safari",versionSearch: "Version"},
{prop: window.opera,identity: "Opera"},
{string: navigator.vendor,subString: "iCab",identity: "iCab"},
{string: navigator.vendor,subString: "KDE",identity: "Konqueror"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Firefox",identity: "Firefox"},
{string: navigator.vendor,subString: "Camino",identity: "Camino"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Netscape",identity: "Netscape"},
{string: navigator.userAgent,subString: "MSIE",identity: "Explorer",versionSearch: "MSIE"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Gecko",identity: "Mozilla",versionSearch: "rv"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Mozilla",identity: "Netscape",versionSearch: "Mozilla"}],
dataOS:[{string: navigator.platform,subString: "Win",identity: "Windows"},
{string: navigator.platform,subString: "Mac",identity: "Mac"},
{string: navigator.userAgent,subString: "iPhone",identity: "iPhone/iPod"},
{string: navigator.platform,subString: "Linux",identity: "Linux"}]
};
BrowserDetect.init();
function bookMark(theurl, thetitle, browser){
switch(browser){
case "Firefox":
window.sidebar.addPanel(thetitle, theurl,"");
break;
case "Explorer":
window.external.AddFavorite( theurl, thetitle);
break;
case "Chrome":
case "Safari":
case "Opera":
case "Netscape":
switch(BrowserDetect.OS){
case "Windows":
case "Linux":
alert('press ctrl+D to bookmark this page');
break;
case "Mac":
alert('press cmd+D to bookmark this page');
break;
}
break;
}
}
//]]>
</script>

حالا مربوط به چی هستن این کدها ؟؟!! :wacko:

ویرایش شده در توسط Rapid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کار با تب، موس آور، مرورگر و... هستن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید