• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
Alireza Xn

مشکل با افزونه اسلایدر مطالب Recent posts slider

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت وردپرسی های ایران

متاسفانه بنده قبلا خیلی با افزونه Recent posts slider کار کردم جهت نمایش آخرین مطالب سایت به صورت اسلاید

اما از وقتی پوسته جدید خودمو ویرایش و روش کار کردم جدیدا اومدم از این افزونه استفاده کنم ولی هر چی کد اونو در قالب فراخوانی میکردم کار نمیکرد

مشکل من فقط با این افزونه نیست من با افزونه New ticker هم همین مشکل رو دارم کلا انگاری کد فراخوانی اونها کار نمیکنن

ایا میتونه مشکل از توابع پوسته باشه ؟؟؟ آیا باید توابع خواصی رو به فایل Functions.php اضافه کنم تا کد فراخوانی پلاگین ها کار کنه ؟

با تشکر از تیم وردپرس فارسی ....

ویرایش شده در توسط Rapid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فایرباگ ببینید کجا کانفلیکت دارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فایرباگ ببینید کجا کانفلیکت دارید

خیلی ممنون من اطلاعاتی راجبع این پلاگین قدرتمند فایرفاکس در نت جستجو کردم و پیدا کردم

اما روش کانفلیکت کردن چطوریه با ان پلاگین

بازم ممنون دوست عزیز

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید ببینید چه بخشی هست که داره تداخل ایجاد میکنه

معمولا توابع هستن که تداخل دارن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برسی کردم ولی نمیدونم کدام توابع مشکل ساز شده فایل رو پیوست کردم اگر زحمت بکشید یه نگاه بهش بندازید ممنون میشم ...

function.php

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایلهای جاوااسکریپت باید بررسی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد و همونطور که اقا مرتضی گفتند مربوط به کد های جاوا اسکریپت بود !!

این کدها در بخش هدر پوسته سایت تداخل ایجاد میکردند !!


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery-1.4.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/loopedslider.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
function toggle1() {
var ele = document.getElementById("top_search_o");
var text = document.getElementById("top_search_click");
if(ele.style.display == "block") {
ele.style.display = "none";
text.style.background="none";
}
else {
ele.style.display = "block";
text.style.background="#eff0eb";
}
}
$(function(){
$('#slider').loopedSlider({
autoStart: 5000,
slidespeed: 500,
});
});
$(document).ready(function(){
$(".fh_pic1").hover(
function() {
$(this).stop().animate({"opacity": "0"}, "slow");
},
function() {
$(this).stop().animate({"opacity": "1"}, "slow");
});
});
</script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/hoverIntent.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/superfish.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/custom2.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/tabber-minimized.js"></script>
<script type="text/javascript">
document.write('<style type="text/css">.tabber{display:none;}<\/style>');
</script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$(".toggle_container").hide();
$("h4.trigger").click(function(){
$(this).toggleClass("active").next().slideToggle("slow");
});
});
</script>
<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js">
{lang: 'fa'}
</script>
//<![CDATA[
var BrowserDetect = {
init: function () {
this.browser = this.searchString(this.dataBrowser) || "An unknown browser";
this.version = this.searchVersion(navigator.userAgent)|| this.searchVersion(navigator.appVersion)|| "an unknown version";
this.OS = this.searchString(this.dataOS) || "an unknown OS";
},
searchString: function (data) {
for (var i=0;i<data.length;i++) {
var dataString = data[i].string;
var dataProp = data[i].prop;
this.versionSearchString = data[i].versionSearch || data[i].identity;
if (dataString) {if (dataString.indexOf(data[i].subString) != -1)
return data[i].identity;}
else if (dataProp){return data[i].identity;}
}
},
searchVersion: function (dataString) {
var index = dataString.indexOf(this.versionSearchString);
if (index == -1) return;
return parseFloat(dataString.substring(index+this.versionSearchString.length+1));
},
dataBrowser: [
{string: navigator.userAgent,subString: "Chrome",identity: "Chrome"},
{string: navigator.userAgent,subString: "OmniWeb",versionSearch: "OmniWeb/",identity: "OmniWeb"},
{string: navigator.vendor,subString: "Apple",identity: "Safari",versionSearch: "Version"},
{prop: window.opera,identity: "Opera"},
{string: navigator.vendor,subString: "iCab",identity: "iCab"},
{string: navigator.vendor,subString: "KDE",identity: "Konqueror"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Firefox",identity: "Firefox"},
{string: navigator.vendor,subString: "Camino",identity: "Camino"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Netscape",identity: "Netscape"},
{string: navigator.userAgent,subString: "MSIE",identity: "Explorer",versionSearch: "MSIE"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Gecko",identity: "Mozilla",versionSearch: "rv"},
{string: navigator.userAgent,subString: "Mozilla",identity: "Netscape",versionSearch: "Mozilla"}],
dataOS:[{string: navigator.platform,subString: "Win",identity: "Windows"},
{string: navigator.platform,subString: "Mac",identity: "Mac"},
{string: navigator.userAgent,subString: "iPhone",identity: "iPhone/iPod"},
{string: navigator.platform,subString: "Linux",identity: "Linux"}]
};
BrowserDetect.init();
function bookMark(theurl, thetitle, browser){
switch(browser){
case "Firefox":
window.sidebar.addPanel(thetitle, theurl,"");
break;
case "Explorer":
window.external.AddFavorite( theurl, thetitle);
break;
case "Chrome":
case "Safari":
case "Opera":
case "Netscape":
switch(BrowserDetect.OS){
case "Windows":
case "Linux":
alert('press ctrl+D to bookmark this page');
break;
case "Mac":
alert('press cmd+D to bookmark this page');
break;
}
break;
}
}
//]]>
</script>

حالا مربوط به چی هستن این کدها ؟؟!! :wacko:

ویرایش شده در توسط Rapid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کار با تب، موس آور، مرورگر و... هستن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط koolfayfer
      سلام دوستان
      من یه منو دارم که پیش فرض بازه و توی همه صفحات سایتم دارم
      میخوام وقتی کاربر در صفحه اول اونو بست توی صفحه های دیگه هم بسته باشه
       
      یعنی این که پیشفرض چسبیده به سمت راست وقتی اونو بست اسلاید بشه برای بسته شدن
      و در مابقی صفحه ها بسته باشه مگه این که دوباره بخواد نمایش بده و وقتی بازش کرد بازم توی صفحه های دیگه باز بمونه...
    • توسط mansourmoosavi
      با سلام
      دوستان کسی میتونه در مورد دلیل عدم نمایش تصاویر پست های ارسال شده از سایت در تلگرام راهنمایی کنه؟ اکثر افرادی که مطلبی رو از سایت ها در تلگرام منتشر می ککند، تصاویر اون پست سایت در تلگرام در اندازه تصویر شاخص نمایش داده میشه ولی برای سایت من این اتفاق نمی افته!! یعنی فقط متن منتشر میشه! در فیسبوک امتحان کردم و تصور با لینک اومد ولی توی تلگرام وقتی لینک رو کپی می کنم فقط عنوان پست سایت میاد و نه تصویر یا خلاصه پست و .../ البته من فقط تصویر مدنظرم هست بیشتر
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      من برای دسته خبر سایتم یک صفحه جدا باظاهری جدا درست کردم و پست های خبریم دیگه توی صفحه اولم نمایش داده نمی شه آدرسشم (http://domain.net/news) ولی موقعی که میخوام برم صفحه بعد نمی ره شمارش تغییر میکنه ولی پست ها همونن پستهای قدیمی تر و نمی یاره من از کد صفحه بندی index.php استفاده کردم:
      <?php endwhile; global $wp_rewrite; $paginate_base = get_pagenum_link(1); if (strpos($paginate_base, '?') || ! $wp_rewrite->using_permalinks()) { $paginate_format = ''; $paginate_base = add_query_arg('paged', '%#%'); } else { $paginate_format = (substr($paginate_base, -1 ,1) == '/' ? '' : '/') . user_trailingslashit('page/%#%/', 'paged');; $paginate_base .= '%_%'; } echo paginate_links( array( 'base' => $paginate_base, 'format' => $paginate_format, 'total' => $wp_query->max_num_pages, 'mid_size' => ($paged<5 ? 10 : 5), 'current' => ($paged ? $paged : 1), 'type' => 'list', 'prev_text' => __('PEREVIOS', 'default'), 'next_text' => __('NEXT', 'default'), )); else :?> <p style="text-align: center; color: #848484; padding-top: 50px;">با عرض پوزش، نتیجه ای یافت نشد.</p> <?php endif; ?>  
      چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
       


    • توسط hamidna
      سلام دوستان خسته نباشید من به مشکل عجیبی برخورد کردم . حدود دو ماه از  پلاگین های کش autoptimize و w3 total cache به صورت همزمان استفاده میکردم هم سرعت لود خوب بود هم کش سایت ولی خود به خود این پلاگین ها از کار افتادن و دیگه سایت کش نمیشه به طوری که فعال بودنشون زمان لود رو بالا میبره تا اینکه پایین بیاره از پلاگین های مختلف کش هم استفاده کردم ولی جواب عکس میده تو لود .و از وقتی این مشکل پیش اومده 3 ثانیه به لود اولیه اضافه شده
      https://gtmetrix.com/reports/3dspro.ir/eja6Fom1
      خواهشا راهنمایی کنید چون خیلی در گیر این موضوع شدم
      3dspro.ir